4.5 mm 400 m/sn doğru mu yani, özel hafif peletlerle değil sıradan peletlerle öyle mi ?
Bu işte bir yanlışlık yok değil mi
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
forumda tyılmaz arkadaşımız condor ile uzak mesafeden dolu solist pelet ile başarılı atışlar ve grup denemeleri yapıyor, ben şarjörlüsü çıkarsa bir condor 5.5 almak isterim
-
moralimi bozdun.
ben hep uzak yerlere keskin ve ve etkili atışlar yapmayı planlıyordum. 200 m kibrit kutusu gibi.

-
ben aynı atışı sumatra 6.35 ile yapabilirmiyi (aynı derecede isabetli olmayabilir)
-
Güzel olmuş arkadaşlar tebrik ederim, ama, bu başarılarınızı ve daha iyilerini önümüzdeki yarışta da görmek isteriz. Bu sefer izlemekle yetineceğim ama daha sonra gözüm keserse ilerde belki ben de katılırım.
-
sanırım güçlü silahlarda isabetin bir sorun olmaması için yeni çıkan ince mehmet 23 gr gibi ağır peletler kullanmak gerek belki menzili kısalır ama kısa mesafede ulaştığı yerde etkisi daha göz doldurucu olur.
-
Bu kadar uzak mesafeye atabilmek silahın gücüyle mi ilgilidir yoksa bütün silahlar bu mesafeye atabilir mi.
-
yaklaşık 80 yada 90 m için alıştığımız GRUPMAN DENEME sonuçları bu mesafe için , bence başarı olarak adlandırılmalı. Sanırım bunu bütün arkadaşlarımız da taktir edeceklerdir.
-
bende uzak mesafede isabet konusuyla hastalik derecesinde ilgileniyorum ama ne teknik bilgim ve ne de 300 m atacak bir alanım var. Bunları nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Ama yapanlara hayranlığımı saklamak gereğini duymuyorum.
-
biz yerli firmaları desteklemeliyiz ama desteklemek, satınalmak anlamına gelmez bazen de kaliteye teşvik etmek için satınalmamak gerekebilir. ama bu kadar iyi bir pazarı olan ürünün geliştirilmesi gerek fikrine sahip olmaları için önce elimizden geldiği kadar satınalarak destek olmak gerek.
ben kendi adıma 6.35 peletlerdeki kaliteyi merakla bekliyorum.
-
burada önemli olan arkadaşın genellikle denenmeyen mesafelere uğraşmasıdır ve bence taktir edilmesi gerekir, arkadaşımızı destekleyelim, ilerideki aşamalarda eleştirelim. Kadir beyi eleştirmek gerekebilir o artık yaylı işini çözmüş ve yüksek lisans yapmaya başlamıştır ama yeni heveslenen arkadaşların kusurları suç gibi görmeyelim ne dersiniz.

-
benim hem sumatra 6.35 hem de gamo cfx royal 4.5 silahım var ama ilerde bir uzunluk ölçücüsü ve bir 5.5 pcp (air force condor yada AA 510 olabilir) satınalmayı hayal ediyorum. çünki Hiç biri birdiğerini karşılamıyor.
Evet bence de para oldukça hepsi olmalı. Yine de bir kaç arkadaş şehir dışında bir yerlere gidersek eğlence olsun diye pcp götürmem.
-
ince memet 6.35 solist pelet de çıktı mı haberiniz var mı ?
-
tamam sagısızlık etmeyelim ama benim alacağım 5.5 pcp ya condor yada aa510 gibi bir şey olurdu herhalde. Bununla birlikte BT65 in ipliğinin pazara çıkmasını bekliyorum biraz kullansınlar onu da görelim. Yerli firmaları kösteklemek ahlaki değildir tabii.
-
bence kadir bey bizlerin performanslarını zorlamak istiyor ama bu kötübir şey değil, bak tyılmaz arkadaşımız biraz kendini kasarak uzak mesafe ve başarılara doğru atış ypıyor bence çalışırsak olur.
-
bütün ağır pelletler lastiklere zarar verir mi ? Ben çıkar çıkmaz 6.35 solist pellet satınalacağım, yolunu gözlüyorum.
-
kaçmetreden attın .
-
uzak mesafelerle uğraşıyorsun ve bizlere duyuruyorsun. Ellerine sağlık.
Bu mesafeden ne olursa olsun bu kadarını bile o alanda toplaman başarıdır.
Bu silahı çok beğeniyorum ama aynı güç, aynı isabete ve şarjörü ve kolay doldurulanı neden yok. -
Bütün dianalar bir klasiktir ama bu arad mod 125 de bir klasik olmuştur. Btün hatsanlara saygı duymıuorum hele at 44 hiç de gözümde tütmüyor ama mod 125 ilerde bir gün mutlaka alırım. bence iyi bir atelyesi olan biri biraz uğraşırsa mod 125 i adam eder. Bakarsın mod 125 için bir modifiye seti vb üretir. Nasıl ama iyi olmaz mı.
-
tahribatı ve gücü azaltıp isabeti çoğaltmak istemişler herhalde. Çünki aynı uçak savar mühimmatıyla çalışan çok daha küçük ve tanınmış silahlar da var.