evet biraz uğraşmak gerek. aslında ben isabet sorununun iyi bir moderatör yada air striper ile çözüleceğini düşünüyorum ama ona da uğraşmak gerek.
bu konuda deneme yapan olduğu, yani isabeti etkileyecek bir mod var mı bildiğiniz ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
evet biraz uğraşmak gerek. aslında ben isabet sorununun iyi bir moderatör yada air striper ile çözüleceğini düşünüyorum ama ona da uğraşmak gerek.
bu konuda deneme yapan olduğu, yani isabeti etkileyecek bir mod var mı bildiğiniz ?
Bizde de yurt dışındaki gibi bu hobiye meraklı hanımların olması bir sosyal hareket demektir sevindirici bir durum ama asıl ilginç olanı; Bir çok arkadaşımızdaki gibi evde bunun hanıma karşı yapılan bir harekat gibi görülmemesidir, bir gün evlenirsem ben de eşimle birlikte atış yapmak isterim, zira bir çok arkadaş, hanım kızıyor diye bu hobiyle fazla uğraşamıyor.
Ya onlar biraz kılıbık yada senin hanım biraz kazak.
Birlikte daha nice mutlu atışlar dilerim
Bunları görünce biraz hayalkırıklığı oldum. Steyr gibi isabette iddialı bir silah bile 100 m den ancak bu kadar yapabiliyorsa demek ki ben sumatra 6.35 ile 100 m den hedef kağıdını tutturamam bile. Çok moral bozucu ![]()
erkek işi elimizde kalan son özelliklerden birini daha hanımlara kaptırmak üzereyiz. Bak kardeşim bu işi hanımınla yaparken biraz daha düşün evdeki konumunu yeniden gözden geçirmek zorunda kalma sonra.
![]()
Demek bunun farkı istenildiğinde namluyu yani kalibreyi değiştirmek ve yüksek enerji ve çıkış hızı gibi üstünlükleri ateşli silah çekirdeğiyle yapabilmesi. Bence parası olan kaçırmamalı.
yani şarjörlü ve her yerde bulabileceğim bir model hala yok.
yaklaşık 100 m ve 4.5 ise harika demekten başka çarem yok. Tebrikler taylan bey.
evet AT 44 için başarılı olmuş ellerinize sağlık
silahın markası ve kalibresi nedir
isabetlibir silahmış. Peki gcü ne kadar ( özellikle sumatra ya göre)
ve bu grupman 4.5 ile mi yapıldı gerçekten.
iyi de 4.5 cal için böyle bir seçenek var mı ?
bunu bu kadar pahalı yapan, tahribatı mı, menzili mi, isabeti mi.
namlu içinde biraz da olsa yağ bulunsa ve biraz daha güçlü bir çıkış elde etsek fena mı olur. Bunu tehlikesiz elde etmenin bir yolu yok mu acaba <*
pelet düştüyse ve biz orada pelet var sanıyorsak başka çare yok bu hataya düşeriz en iyisi kaliteli pelet yada pelet koyarken, plastik çubuk vs ile biraz ileri ittirmek.
Barış için savaşmak gerek ama silahlı çayışmayı bitirmek için güç dengesini çatışan iki düşman taraftan birinin lehine çevirinceye kadar, çevreye; bir şeyler edinmenin yolunu bu şekilde öğretinceye kadar silahlı çatışmaya devam etmek prensip olarak barışı yöntem edinmemek demektir.
Bu sigara içmeye benzer; hiç birimiz sigaranın tıbbi, zihinsel ve ahlaki olarak bir sorun olsuğunu anlayamayacak zekada değiliz ama buna farkl isimler vererek hoşlandığımız bir işi yapmöaya devam etmenin yollarını buluyoruz. Ortadaki resmi farklı yorumluyoruz.
Silahlı çatışma da böyledir. Taraflar kendilerini barışçı ilan eder ve kazananın gerçekten barışçı olduğu anlaşılır, yani barış için savaş. Sizce hangi taraf gerçekten barış istiyor ve hangi rataf haklı.
evet zordur, ben de zaten bu marka kötüdür felanca marka vurabiliyor o iyidir gibi bir şey söylemek istemedim. Bir yenilikten bahsedilince ciddi farklar bekliyorum demek istedim sanırım o yenilikler de olacak ama çok yavaş olacak.
yaklaşık 200 metre çok başarılı olmuş ellerine sağlık. Tüfeğe hep hayrandım ama tek atış yapması hoşuma gitmiyordu, şarjörlüsünü bekliyorum.
frrrari hakkında bilgim var ama bunun hakkında bilgim yok o yüzden soruyorum, bilen var mı ?
silahın markası ev2 mi hiç duymamıştım.
iyi de asıl zevk mesela 400 yada 500 metreden kesme şeker vurmak değil mi. bunların nerdeyse hepsi 80 metreden şişe kırıyorlar. pcp lerin icadı bir yeniliktir.
Ben yeniliklerde hep keskin bir fark arıyorum ama sanırım bu yıllar alacak.