ben tüp kullanıyorum ama yine de kas yapmak iyidir.
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Onu bu kadar pahalı yapan nedir ?
-
yani yalnızca uzun vadede bakım masrafı az oluyor ama yaylı ile yapamadığımız bir şeyi bununla da yapamıyoruz
biraz daha isabetli hepsi bu. -
sonuç olarak diğer yaylılarla yapamadığımız neleri yapabiliriz ?
-
peki gücü daha mı fazla
-
bence arkadaşı korkutmayın, hatta teşvik edin, belki bahanesiyle biraz kas yapar, hem biraz hareketin, sporun kime ne zararı var belki de sayenizde kas sahibi olacak. Bence hemen al ve çalışmaya başla, ielde bundan yola çıkarak vücut geliştirme olasılığı da var ne güzel.
-
iyi de nitro piston ne demek diğer pistonlu yaylı silahlardan ne farkı var ?
-
bunun gücü bizim pcplere mi yoksa yaylılara mı yakın
-
ben de kaç litre alsam diye düşünürken A takımından ömer, tarık mehmet ve diğer arkadaşların da yardımıyla standart 6 lt satınaldım. Bence sen de bu konuda nerdeyse standart olmuş 6 lt çelik tüp satınal.
Ben tüpümü yarı dolu olarak çok değerli bir ağabeyimizden satınaldım ve sumatra reservoir 6.36 silahımı 3 kez doldurdum hala da yarıya bile gelmedi. Kaç atış yaptığımı bile hatırlamıyorum.6 lt den küçük alma ama istersen daha büyük satınalabilirsin (taşıma sorun olmazsa tabii)
-
iyi de yemeklerin üzerindeyken cıvık bir şekilde ölmesi, silahın başarısı olurmuydu ?
-
hayır
carbin olmayan, uzun namlulu olan modeli demek istedim. -
yaylı silahlar üzerine ihtisasınıza hep hayranım
-
master arkadaşımızın bahsettiği silahı bilen var mı, çok ilgimi çekti
-
bence de daha iyi bir dürbün ile daha isabetli atışlar yapılacaktır. Bu arada silahını zorunluluktan dolayı satan bir arkadaşımıza sormuştum; Regülatör takılabiliyormuş, ve çok isabetli bir silahöış, ve silahını seviyormuş, tek sorunu şarjör kullanmıyormuş , gücü ve isabeti çok iyiymiş. Hatta levent arkadaşımız da o silahtan kullanmış ve beğeniyormuş.
-
sumatra 6.35 ile 13 metreden 2 cm lik iki adet suntayı delip duvarda yaklaşık 1.5 cm derinliğinde bir oyuk açtım(yanlışlıkla) ve gücüne hala hayranım. Carbin arabadan da kullanılabilir ve biraz daha pratiktir ama atış sayısı biraz daha düşüktür, üstelik uzun olanı biraz daha isabetlidir. Şu ana kadar sumöatra 6.35 carbin ile en iyiisabeti osman ağabey yapmıştı diye hatırlıyorum(55 m/4 cm)
Evet ben de sumatrayı seviyorum
-
konu kola kutusuna geldi dayandı. Tamam benim sumatra 6.35 silahım var ama hiç 400 metre denememiştim. Bu nasıl bir modifiye ben de denemek istiyorum.
-
yani; ne 150 metreden ne de 200 metreden kesme şekeri vuramayan bir silah mı bu. Bence dürbün sorunu vb olsa gerek silah hakkında çok övgüler duymuştum.
-
zamanında ağzındaki ipliği yere diktiği iğmenin deliğinden geçiren kişiye, padişahın dediği gibi; Verin şuna 10 altın bunu becerebildiği gibi, 100 de sopa vurun zamanını ve aklını böyle şeylere harcadığı için
-
neymiş bu silah ?
Bak şimdi çok merak etmeye başladım. -
olsun yapsın ve biz de ciddiye alalım ne olacak. En azından bir deneyelim hatta bir kaç arkadaş bir araya gelip buna şahit olalım. Bize de eğlence lazımdı zaten, kahve bahane.
Arkadaşlar bu konu benim sorduğum bir soru üzerine açıldı. Ben konunun bir iddiaya geleceğini bilmeden sormuştum, niyetim güç ve isabet oranı hakkında bilgi edinmekti hepsi bu.
Sizler de cevap yazarken lütfen şimdiye kadar olduğu gibi eleştiri sınırları içinde olmasına özen göstermeye devam edin olur mu. Bunu iddia eden arkadaşımız bunu kanıtlasın yada kanıtlamasın kırıcı olmayın
teşekkürler