Öyle demeyin beyler; içimizdeki baba yiğitlerin hevesini kırmayın, bakarsınız yaparlar, ben eskiden çayı 3 şekerli içerdim şimdilerde şekeri azaltmamak için çayı azalttım biraz da spor yaptım çok daha iyi oldum, bundan sonra bu gibi denemeler piyasadaki kesme şeker miktarını azaltacak ama olsun ben kendi adıma fazla etkilenmem ama camiamızdan büyük adamlar saklandıkları yerlerden çıkacaklar, lütfen kıskanmayalım ![]()
falcone tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sevgili mehmet birader, bu teklifine cevap verebilecek bir babayiğit olursa lütfen bana haber ver o silahı satınalmak istiyorum, zira ben sumatrayı bu özelliklerinden dolayı beğeniyordum.
Bu iddia kanıtlanırsa piyasada kesme şeker sıkıntısı başlayabilir İddiaya cevap verecekler kamu hayatınında oluşturabilecekleri sıkıntıları da düşünsünler

-
bilgisi olan bir arkadaşımız varsa cevap verirse sevinirim. Kuru bir havanın içinde %21 kadar oksijen var ve patlamıyor peki ne kadar daha oksijen olursa patlamaz.
Axot gazı saf olarak kullanılabiliyormuş peki azot, ısınma ısısı çok düşük bir gaz değilmidir, yani namludaki sürtünme sırasında felaket derecesinde patlama yapması gerekmiyormuydu.Anlayan bir arkadaşımız olursa ve lütfedip cevaplarsa bilgi edinmiş olacağım
teşekkürler
-
silahlarımızın depolarındaki havanın içinde bulunan oksijen neden patlamaya neden olmuyor.
-
modifiye ederek gücünü de artırmak mümkün mü ? Mesela aynı isabetlilikle 400 metreden kesme şeker vurabilir mi ?
-
sumatra 6.35 kadar güçlümü ?
-
Bir süre somra rekabet; ince memet ve stopom arasında olacak gibi. Inşallah dış piyasalarda da bu böyle olur.
-
nasıl yani silahı yağlamamak mı gerekiyor. Peki bu8 sumatrada da böyle mi oluyor. Ben yağlarsak patlama olur mu diye merak ediyordum.
-
iyi de ince memet 6.35 sold nerede bulabilirim
-
ama gücü biraz zayıf gibi geldi. Benim gamo cf x royal var sanırım daha güçlü, üstelik isabeti de harika. Şimdi şimdi diana panter yada gamo 1250 düşünüyorum ama her seferinde namluyu kırmaktan dolayı nişan hassasiyetinin bozulacağıbdan korkuyorum.
-
ne oldu 6.35 lerde hala bir gelişme yok mu ?
-
sonuç olarak bu fiyata her isteyene yaptırabilecekseniz çok sipariş alırsınız.
-
bunlar 6.35 mi
-
6.35 olanları merakla bekliyorum.
-
Sonuçta rus ideolojisinin lokomotifi silah sanayisinin göz bebeği kurtarılmış oldu. Dolayısıyla dünya terör literatürü değişmedi. Yine de pratikliği açısından btebrik edi,lmesi gereken bir bir silahı var eden rus kadınlarına haranlık duymak gerek. (aslında onların yeterince hayranı var)
-
Bu sürtünmeyi arttırarak gücü kötü yönde etkilemez mi
-
Bu konuda MFT arkadaşımıza hak veriyorum. Tamam zor işlerle uğraşıyorlar ve bu kadarını başarmaları bile önemli bir düzeydir ama dünya arenasına büyük iddialarla çıkmak demek, büyük rekorların sahiplrtini tehdit etmek demektir, yola çıkarken bunları hedef alarak çıkmak gerek. Milli sanayimizi kçtülemek istemem ama başarı derken bizler başka şeyler bekliyorduk. Yine de ben bu silahın 12.7 değil, 7.62 olmasının mg3 - g3 gibi silahlarlarla aynı mühimmatı kullanması açısından bir rahatlık hedeflendiğini tahmin ediyorum.
İsraile mektup yazıp; Hükümete bakmayın öenmsemeyinbiz sizi seviyoruz, sizinle çalışmak istiyoruz diyen ahlaksızlara rağmen gelişen Sanayimizden büyük başarılar bekliyoruz
Bütün arkadaşlarımıza sevgilerimle
-
İzmash ı sattılar mı acaba. Akıbetini merak ettim.
-
Türk filmlerinde hep izlerdik ya kötüye birşey olmuyor bir türlü

-
Mauser ve filinta çok yakışıklı silahlardı ama artık onların devri biterken yakışıklı silah devri de bence bitmiştir.