falcone tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

piyade tüfekleri biraz daha yakışıklı oluyor ama genelikle keskin nişancı silahları o kadar yakışıklı estetik olmuyorlar, emsalleri de öyle.

Ben zaten sizlerden yararlandım hem de ücretsiz. Dolayısıyla hiç bir katkıda bulunmasam da zaten bir nevi kazançlı sayılırım. Sizlerden edindiğim bilgileri bir yana bırakalım, Bir çok candan, düzeyli ve ilkeli düşünebilen dost da kazandım.
    Benim takıma girmek gibi bir hevesim de yok. Sanırım ne zaman gelsem Yine arkadaşlarımızın içten tavırlarıyla orada güzel zaman geçiririm.(Şu ana kadar hep böyle olmuştu); Bu hobiye bazı dönemler hiç zaman ayıramıyorum yani sizlerle bir değilim.
    Ben polikarbonat (Kalın olanlardan) kaplama vermeyi düşünüyordum (Daha iyisini bulmuş olmanız sevindirici) metal için çift komponentli bir kaç kutu boya da verecektim (verecektim derken getirip teslim edecektim hafif şeyler zaten) yani trilyon değerinde malzeme bağışlamayacaktım, Sizlerin bensiz de satınalabileceği cinsten bir şeyler yani ....

Benim üzüntüm Yazdığım yazıya bir çok konuda cevap alabiliyorken, Yardıma ihtiyacınız varken ve küçük de olsa bir katkıda bulunabilmek fırsatım mevcutken, bu konuda kimsenin cevap vermemesi, görmezden gelmesidir.

Ben, bazı malzelemeri size vermedim ve sizde, ben de bu yüzden ölmedik; Yani büyük bir sorun yok. Büyük depoyu boşaltmam gerektiği için zaten gelemeyecektim. Küçük kompresör, boya tabancası ve 3 yada 4 kutu boya 5 lt tiner ve bir kaç malzeme verecektim hepsi bu. Bunların bir kısmını başkalarına hediye ettim ve bu yüzden onlar da zengin olmadılar. Hayatınızın en büyük fırsatını, benim yüzümden kaçırmadınız.

Burada konuşulacak konu Kimsenin ciddiye alıp cevap yazmamasının nedeni ve bundan duyduğum üzüntüdür. Diğer günlerde ve konularda yazmak, fikir alışverişinde bulunmak hala mümkün ama katkıda bulunmak bundan sonra ne kadar mümkün olacaktır bilmiyorum. Bunca zaman bana gösterdiğiniz dostluğun benim tarafımdan da anlaşıldığını görmek sizleri mutlu eder sanıyordum.

Mesajı yazdıktan sonra, uzun bir süre evde bilgisayarla uğraşamadım ama arada bir telefondan baktım. (Telefondan yazmak çok zahmetli olduğu için yazamadım) Şu anda sizlere bu yazıları yazdığım bilgisayarın ekranı, nerdeyse televizyon kadar büyük olduğu halde küçük yazıları okumak biraz zor oluyor. Bu yüzden sumatra 6,35 silahım için levent kardeşimizden 10-40X60 bir dürbün satınaldım. Daha çok ışık olsun, daha rahat görmek için.

Konunun anlaşıldığını umarım

Bilgisayarın başına geçebildiğim zamanlar sınırlı oluyor, arada bir telefondan baktım ama oradan mesaj yazmak biraz zor oluyor işlerim biraz rahatladı ve en kötüsü bazı yerleri boşalttım, geriye iki küçük depo kaldı, ben iştigal konusunu değiştiriyorum (Büyük ebat kalıp işleine gireceğim) ve bazı ürüneri, markaları bırakıyorum elimdekilerin birkısmını toptan olarak verdim(hem de gülünç fiyalara) bazılarnı ise bazı arkadaşlaa hediye ettim. İşte sorun bu yani a takımına da hediye edebilirdim, üstelik bundan zevk duyardım.

Sık alana gelmiyorum çünki benim onlara bir katkım olmadı ve ne zaman geldiysem ve bir konu danıştıysam sağolsunlar işlerini bırakıp benimle ilgilendiler, buradan hepsine teşekkür ediyorum. Ama bana sanki yardımımı kabul etmek istemiyorlar gibi geldi. Üzücü olan budur. Yoksa kimsenin kimseye brcu vb yoktur, aramızda helaleşemeyecek bir hadise vukuu bulmamıştır. Bir gün yine gelirsem de beni sanırım kovmazlar hepsi düzeyli ve kibar insanlar ama orası özel bir mülkiyet ve ben oranın ne satınalınmasına, ne de işçiliğine ameli ve maddi bir katkıda bulunmadım ama zaten ahlaki sınırlara kadar oradan yararlandım. Bu kadr bedava olarak başka hakkım olmamalıdır ve kimsenin sabrını zorlamak istemem.

Saygılar

Emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık ama yine de söylemem gerek. Bu başlık açılır açılmaz konunu kapsamını anlamak için bir soru sordum ve hiç kimse lütfedip cevap yazmaya tenezzül buyurmadı.

Çatı kaplamasına yarayabilecek bir tür plastik malzeme zaten elimde vardı ve bana yaramıyordu (benim işim için tek parça gerekiyordu o yüzden) Zaten ben serigrafi baskı boyaları satıyorum. Metal aksam için size özel komponentli boya hazırlayabilirdim incelticiler, çözücüler vb sorun olmazdı. Uzun zaman bir cevap bekledim ama hiç kimse bana bir cevap yazmak istemedi.

Ben bunlardan hiç bir ücret talep etmediğim gibi;
    Bunca zaman sizler içinden tanıdığım, alış veriş ettiğim, bana bir çok konuda yardımcı olan arkadaşlarımın inceliklerinin ve dostluklarının ücretini ödemek hevesinde de değildim, aklım sıra bir kaç kez yararlandığım tesis için küçük bir teşekkür etmek niyetindeydim.

İlginize teşekkür ederim

ülkemizde yerli üreticilerin çeşitli konularda çok güzel kaliteli ürünleri oluyor. Eskiden bizimkiler yalnızca geleneksel olmuş bir kaç model üretiyorlardı şimdi farklı kategorilerde de çok kaliteli üretimler yapıyorlar bence evvela bir bakmak gerek.

ben sumatra 6.35 kullanıyorum.
    Sumatra ile; farketmediğiniz rüzgarları hesaplamak zorunda kalmazsınız, yaklaşık 300 m den vurduğunuz hedef tahrip olur ama bunun için denk getirmeniz gerek 160 m den uzak hadeflerde isabet azalıyor, evde ejderha beslemek insana güven verir ya ama bu sırada evde onu nasıl muhafaza ederim diye düşünmezsiniz, bu da ona benziyor pelet her zaman istediğiniz yere gitmiyor peleti namludan saldığınız zaman muhafaza etmek zor, ama çoğu silahtan daha uzağa gidiyor ve gücü etkileyici.