hco adlı kullanıcının mesajları

    Bende mod 460 dıyorum herkes kendı sılahımı begenır över malum:)) acıkcası mod460 hep biraz daha dıger diana modellerıne gore guclu dıye gecıyor, bende onu goz onunde bulundurarak almıstım tufegımı.. Ama eger ıstanbulda dıana 52 yada 54 tufegı ve choranası olan bır arkadas varsa tüfeklerı test edıp gercek nedır? fark varmı yada yokmu gormek ısterım acıkcası.. Isabete gelınce modeller arasında pek fark olacagını dusunmuyorum.. Yanı tamamen kullanım ve goz zevkı hangı tufegı alacagınız.

    ben silahı manısadan bır arkadastan aldım.. bende şuan 14gr pellet kullanıyorum genelde ve memnunum ama ıyı bır 16gr pellet alıp deneyıp nelere yapacagını gormek ıstıyorum tufegın.


    gez arpacıklada kullanımı dedıgınız gıbı cok net ve kolay ama ben durbunle kullanmayı sevdıgım ıcın o sekıllerde atıs yapıyorum, şuana kadar 50mt civarı atışlar yaptım ve sonuclarından cok memnunum nereye attıysam oraya gıdıyor pelletler:)

    dianalarda bu egim ve ayak sıkıntılarından bahsedılıyor ama ben suan tufegın uzerındekı ayakla henuz bır sıkıntı yasamadım..


    ben suan pellet olarak tufekle bırlıkte gelen krm super match 15.43 krm fınale poınt 16,20 pelletlerı denedım..


    bırde elımde gamo pro magnum, ts 18 ve crosman poınted pellet 14,53 vardı.. bunların ıcınde en cok crosman benı memnun ettı..


    ama en yakın zamanda dedıgınz gıbı jsb pellet almayı dusunuyorum diana tufegıde daha asagısı kurturmaz bence tufege yakısmaz:)

    2011 model ve üç el değiştirmesinden dolayı biraz çekincem vardı görsel temizliğinden dolayı ama elime aldığımda bende çok şasırdım,dediğiniz gibi sıfır ayarında bir tüfek neredeyse.. teşekkürler.


    bugün tam ölçmedim ama 50 55mt civarında bira ve soda şişelerini affetmiyor tüfek.. biraz daha alışınca tufege hedefim 100mt civarında bunları yapmak.. sizlerlede paylaşırım inşallah.

    aklımda olmayan bir model olmasına rağmen bir vesile ile sahip olduğum ve şuan zevkle severek kullandığım diana 460 tüfeğimi sizle paylaşmak istedim..
    tüfek bu forumdan daha önce iki arkadaş tarafından alınıp kullanılmış olmasına rağmen son derece temiz ve özenle kullanıldığı belli oluyor..


    daha önce bazı güçlü yaylılar kullanmıştım ama güç isabet istikrar ve işcilik arayan arkadaşlar varsa bu tüfeği kesinlikle tavsiye ederim..
    bu tüfek elimdeki diğer bütün tüfekleri satılığa çıkartacak gibi gösteriyor:))

    arkadaşlar gamo 3-9x40 rgb reticle dot denilen dürbünleri ateşli silahlar kullanabilirmiyiz, ateşli derken otomatik av tüfekleri gibi.. bu dürbünler güçlü yaylılar için tavsiye ediliyor ama ateşlilerede dayanırmı? ekstra bir ayak filan alıp takmakta gerekirmi?



    birde Bkl denilen ayakların tam özellik ve farkı nedir? yatagun dampalardan yada sport mach dampalardan daha ıyı kalıtelı saglammıdır? bkl droop mount denılen tek parca ayagı ateşlıde kullansak faydası olurmu yada ayaga zararı??

    lazer taktıgımdada aynı sorun oluyordu, pekı moderator varkenmı tam açılmıyor yoksa moderatorsuz kendı namlusuda temas edıyormu? eğer edıyorsa almaktan vazgecıcem pek kullanıslı olucagını snmıyorum.

    benimde tek eksigim hand grip kaldı kafamdaki seti tamamlamak için. elinde bu katlanır tarzda hand grip olupta satmak isteyen olursa bana mesaj atarsa sevinirim..

    şaun hem lw hemde normal namlulu iki adet at44 tüfeğim var. bende lw namlunun merakına kapılıp bir adet aldım.
    iki tüfeğide şuan kullanmaktayım ve aradaki fiyat farkına değecek bir fark yok tüfeklerde gözle görülür. bence illa lw namlu gerekli değil ama benim gibi meraka kapılanlar fazla para vererek alıp kendi gözleriyle görebilirler :)

    merhabalar,


    bu güç ayarında aklıma takılan bir soru var, bende at44 tactikal tüfeğimin gücünün artmasını istiyorum ama isabetini fazla kaybetmeden yada çok hava sarfiyatı yapmadan.


    aklıma takılan konu şu; 5 6 7 tur gibi rakkamlar var, en güçlü hali hangi turdadır? 6 tur açtık güçlendi diyelim tüfek, 7 tur daha çok güçlensin diye çevidiğmizde 6 tur ile aynı güçte atma ama daha çok hava harcama durumu olabilirmi? en ideal güç ayarı nedir hem güçlü hemde isabetini çok kaybetmek istemiyorsak?


    ve bu güçü neredeyse sonuna kadar açılmış hallerinde 200 den 100 bara kadar kaç şarjor atabılırız atış sayısı nedir?

    8-32x50 yandan paralakslı düşünen arkadaşlar varsa buradan çok uygun fiyata satın alabilirler ayrıca Paypal ile ödemede geçerli..


    Bu dürbüne airsoft kullanımı ıcın uygundur demısler ama havalılardada kullanılabılır sanırım? Bsa sweet 8-32 mı yoksa bu durbunmu daha net kullanıslıdır acaba bılgısı olan varmı? Gercı bunun goruntusu hosuma gıttı renklerı bende at44 tactıkal tufegıme takıcam guzel durur sanırım. Bu durbunden daha once almıs kullanan arkadas varmı acaba tavsıye edermısınız

    Bende baktım o sarı serıtlı olanlar orjınal degıl, yanı 180tl getırıp kullanıp ıkı kata fıyat acmak bana bıraz ılgınc gelıyo ama malum satıcı ıstedıgı fıyatı yazabılır haklısınız.. Ama ben suan ınanıyorum gumrukten gecıyo bunlar belkı bır ıkı takılan olmustur ama getıren getırıyo yanı sonrada bı guzel satıyor tekrar burdan kar ederek.. Ben bırazda gozumuzun korkutuldugu ınancındayım yurtdısından kendımız almayalımda burdan yada yerlı av sıtelerınden alalım dıye.. Benım acelem yok suan durbunum var bende bıtane sırapıs verıcem ama bakalım gelıcekmı gorucez.. Gelmezsede 160tl param bosa gıttı derım.. Nasılsa burdan 350tl alsam gene 150tl param fazla verdıgım ıcın bosa gıtmıs olcak ben o mantıktayım acıkcası.

    Benım bırde merak etttıgım konu o aslında evet, sıtede 300-350tl ıstenen bsa 8-32 durbunlerle benım verdıgım lınktekı durbunler aynımı bı farkı varmı? 200tl yurt dısından getırıp sonra satarken yuksek fıyatmı ıstenıyor? yoksa o durbunler orjınal bsa mı yada arada okadar fıyat farkı olmasının sebebı nedır?

    hangi dürbünü kimden sipariş ettiğnizin linkini verebilirmisiniz? bende aynı kişiden sipariş verimde en azından göndermiş olduğunu biliyoruz, gümrük kısmıda artık benim şansıma :)


    birde dürbün elinize ulaştığında kalitesi netliği hakkında paylaşımda bulunursanız diğer sipariş vermek isteyenlere çok yardımı dokunur sanırım.