fabrikadan bir haber yok mu hala sabırsızlıkla bekliyoruz.
yenilmeztuzun tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
[Resim Engellendi: http://www.trabzonsilah.com/silahlar/zigm1911_beyaz.jpg]
Kalibre : .45 ACP
Etkili Menzili : 75 m
Çalışma Sistemi : Basit Geri Tepmeli / Yarı Otomatik
Şarjör Kapasitesi : 7
Emniyet Sistemi : Emniyet Mandalı, Horoz Emniyeti, Kabza Emniyeti
Nişangah Düzeni : Geçme Arpacık, Yarıklı "U" Gez
Tetik Kuvveti (gr) : 3000 gr.
Tetik Hareketi : Tek Hareketli
Tabanca Ağırlığı (Boş Şarjörlü) : 1134 gr
Boş Şarjör Ağırlığı : 74 gr
Uzunluk :215 mm
Yükseklik : 138 mm
Genişlik : 34 mm
Namlu Boyu : 127,5 mm
Nişan Hattı : 164 mm
Sıcaklık Limiti : -35 °C / +60 °C
-
ilginize çok teşekkür ederim mustafa bey ama ben eser&yatagun işbirliğiyle üretilecek olan türk patriotunu bekleyeceğim
şaka bir yana eser sedece bu silahların sadece namlularında mı değişikliğe gidecek yoksa mekanik siitemdede iyileştirmeye gidilecek mi? o değerli birgilerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim. -
geçen üveykler 71 namlu 8 numara 32 gramlqa çok canımı sıktı lar,
76 bulundurmak lazımmı diye düşünüyorum.
yada şok mu bakınsak ne yapsak
71 iyicene dünya standardı oldu ama bizim üveykler daha bihaber bu iştenmesafe uzaksa saçma ince olduğu için hedefe ulaşmışsada yıkıcı olmamıştır veya hayvan 50-60 metre uçup sonradan düşmüş olabilir 50- hedeflerde 5 numara saçma daha iyi sonuçlar veriyor.
-
bankadaki vadeyi bozdurdum para caride bekliyor ama ortada tüfek yok tüfeklerin yatagun stoklarına girmesiyle çıkması bir olacak gibi bekliyoruz işte

-

saygi değer mustafa serdar bey her ne kadar bir ticaret adamı da olsanız böyle bir durumda ticaretin değil insanlığın önemli olduğunu hepimize kanıtladığınız için sizi takdir ediyor ellerinizden öpüyorum ben inanıyorum ki sizinde desteğinizle eser silah en iyi tüfekleri üretip hizmetimize sunacaktır ve sayenizde yatagun pcp den sonra yatagun&eser yaylılar herkesin sahip olmak istediği silahlardan olacaktır. başarılarılarınızın devamını diliyorum.

-
emeğinize sağlık mustafa bey inşallah testlerinizden olumlu sonuçlar çıkar ve bizde sniperlerimize kavuşmuş oluruz -
bu bilgiler eser'in 2007 yılında yaptığı ve zahmet edip de bir türlü yenilemediği http://www.esertufek.com/TR/index.html sitsinde zaten var
http://www.esertufek.com/TR/urunler.html ama bizim üzerinde kafa yorduğumuz magnum modellerini bir türlü koymadılar yinede sağol emeğine sağlık
-
bende bu tüfeğin 5,5mm olanından alma niyetindeyim ama tavsiye edermisin?
-
kadir bey yoksa beklediğimiz haber mi geldi stoeger'in 5.5mm leri geliyor mu?
-
5,5 mm olanını test etme imkanı olan var mı?
-
abi cesaretine hayran kaldım 153 m ye hemde dürbünsüz helal olsun ilahi desteği arkana alman da iyi olmuş

-
mesajınız için teşekkürler ben stoeger'in 5,5mm olanlarından almaya niyetlendim ama silahların çin üretimi olması ve yaşanabilecek servis problemleri beni korkutuyor siz teknik bir problem yaşamıştınız sanırsam istediğiniz parçalar gönderildi mi yoksa ilgilenilmiyor mu müşteriyle? bir de bu silah üzerinde oynama yapılmadan uzun yıllar kullanılabilecek bir silah mı yoksa kısa vadede parça değişimi ister mi ?
-
stoeger'in 5,5mm leri ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
-
sizlerin kullandığı torun magnumlar neler yapabiliyordu paylaşabilirmisiniz?güçleri nasıldı?
-
Yarın elimizde olacak gerekli incelemeyi vs... yapar yazarız arkadaşlar,
bunun için sormuştum da
-
benjamin discovery'nin incelemesi yapılmadı mı hala?

-
kardeşim öncelikle hayırlı olsun sende benim gibi kendini yakmışsın 0 aldıysan,kullanmadıysan,geri verebilme imkanın varsa geri ver maddi imkanın iyiyse daha iyi birşey al değilse biraz sabret ve para biriktir öyle al o tüfek hayretmez benim dilim yandı seni bari kurtarayım
-
benimde takip edebildiğim kadarıyla x10 a da 1200fsp yazmışlar tek fark kundak yapısında gibi gözüküyor sizdeki ahşap kundak demi? tekrar hayırlı olsun
-
torun magnum'un piston keçesi ve yayını webley patriot'unkilerle değiştirsek olur mu?