hayırlı olsun yalnız bir şeyi merak ediyorum x20 ile x10 arasındaki tek fark kundak mı yoksa başka farklarıda var mı?
yenilmeztuzun tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
o yazı benimde dikkatimi çekti ama sonradan şöyle düşündüm .177 cal. ve ayrıca 5.5mm var diye neyse adanalı arkadaşların görüş belirtmesinde yarar var.
-
o zaman 5,5 mm yaylı diana 350 magnum dışında bana ne önerebilirsiniz
-
webley patriot 5,5 mm almayı planlıyorum yalnız forumdan takip ettiğim kadarıyla şu an piyasada olanlar 2. nesil diye tabir edilen altın tetikli model üstatlar patriot'un 1.nesil olmasında hemfikir ama piyasada 2. nesiller satışta 2.nesil kullanan varsa bana bilgi verebilir mi hız,isabet,tahribat bir de 280m/sn deniliyor gerçekten öyle mi?
-
mermi belki 200 metre gider ama nişanı hedefin 30 cm üstünden alman gerekir birde o mesafe deriyi delebileceğini hiç sanmıyorum mesafe uzun
-
5.5 mm. daha iyidir, ben hem 4.5 hem 5.5 97k kullandım. 4.5mm ile modifiyesizken bile 70-80m şişe kırıyordu,
ama 4.5mm şişeyi kırarken 5.5mm şişeyi dağıtıyor. Kırıkları toplamak daha zor oluyor.
isabetlilikleri aynı, ancak oradada rüzgarlı havalarda 5.5mm daha isabetli, çünkü pellet ağırlığı nedeniyle sapma daha az oluyor.5,5 mm hw 97k da aynı masafede mi şişeyi dağıtıyordu acaba ;bir de bu tüfek için saçma seçme huyu var diyorlar doğru mu?
-
sanırım yeni çıkan bir silah ayrlntılar için Türkiyeye gelişini bekleyeceğiz

-
bu silahı bilen var mı nasıl? http://www.crosman.com/site/listing/1387
-
benim torun magnum um var taktığım dürbün her atışta kanaldan geriye doğru kayıyor ben çareyi dürbün ayaklarına kauçuk koymakta buldum ama o şekilde da denemedim öyle duruyor.
-
ben bir torun magnum k-101 kullanıcısıyım son günlerde bu tüfeğe merak sardım görünüşü tek kırma tüfekler gibi ve gerçekçi duruyo aranızda bu tüfeği kullanan yada bilgisi olan var mı?