DarKWisH adlı kullanıcının mesajları

    Ne gaz pistona ne de yüksek hıza yine rağbet etmemişler. Her zaman ki gibi "denge" gözetilmiş.

    Normları belirleyen en üst kademedeki bir marka niye hatsanı yada kralı örnek alsınki. Başarılarını her yıl aceleyle 20 30 model çıkarak değil. Yıllardır sürekli iyileştirme ile var olan modellerini kusursuz hale getirerek sağlamış bir marka.

    Bizim yerli üreticileri temsilen "Arap".

    Harici İçerik m.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Rest'ine Rest! :evil: bir durum olmuş resmen abi. Şimdilik noktayı sen koydun bence ;grin;

    Abi kardeş arasında ne resti canım , Ne Metehan kardeşimle ne Emir abimle öyle bişey olmaz :) olsa olsa paylaşım sevgi ve saygı olur :) Ama Emir abiyle haricen bir Remington 870 kardeşliğimiz var :)

    Emir abi seninki artık bildiğin istifçilik olmuş :) İyi baksaydın halının altında banyoda hatta mutfaktaki çekmecelerden bile havalı silah çıkabilir :) Ama Remington eksik bu fotoda olmadı bak :)

    tasarım bana ait değil fakat anlaşma sonucu seri üretime geçeceğiz benim çok hoşuma gitti ve herkesinde seveceğini düşünüyordum sanırım haksız çıkmadım. daha fazla detay derken tasarımı yurt dışından bi arkadaşa ait görüşmeler sonucu ülkemizde seri üretime geçilecek olay bu :)
    bi arkadaş firma sormuş biz şu an bi marka yok öztürk makina silah diye geçer fakat üretim ruhsatımız herşeyimiz tamamlandı yavaş yavaş güzel işler yapacağız inşallah steyr fx evanix cometa bunlardan daha kaliteli ve çok daha ucuza yapabileceğimize inanıyorum.
    ilginize teşekkür ederim hızı biraz daha yükselir eminim.

    Öncelikle başarılar diliyorum bu girişiminizde. Fakat biraz daha ağırbaşlı olup emin adımlarla yolunuza devam edin ayaklarınız yere bassın. Rekabete girmeyi plandığınız firmalar fazla iddaalı ''steyr fx evanix cometa bunlardan daha kaliteli ve çok daha ucuza yapabileceğimize inanıyorum.'' bu cümlenizi afaki buldum. ilk etapta 2 yerli üreticimizin üstesinden gelip kendinizi ispatlayabilirseniz ancak bu saydığınız yabancı firmalara kafa tutabilirsiniz.

    Monte Carlo nedir ?
    Monte Carlo nedir 2 ?


    [Resim Engellendi: http://www.micksguns.com/images/brno%20ss%202.jpg]
    [Resim Engellendi: http://www.micksguns.com/images/brno%20ss%201.jpg]


    Konyalı silah üreticileri yine bir kaptırmasyon yapıp isim çalmışlar bence. Monte Carlo av tüfeği diye bilinen tüfek budur . En üstteki linkte tüfek hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.


    Dipçik tipi olarak Monte Carlo ise ;
    [Resim Engellendi: http://www.shotgunworld.com/bbs/cpg1410/albums/userpics/33092/930_stocks.jpg]


    Bu başlığı açmaktaki amacınız neydi bilmiyorum. Ne bir tanıtım ne bir fotoğraf var. Avcı kıraathanelerindeki boş muhappetler gibi şöyle şöyle yaptım böyle böyle oldu gibisinden boş bir konu olmuş.

    Komser dostum boşver... Ülkemizde avcılık ve atıcılık işleri hep hurafelere dayanır ki ziruh adlı üyede bir adet paylamış. Bayide çalıştığım sürede yerli markaların hepsiyle haşırneşir oldum ve güvenilecek bir marka haala yok ülkemizde. Huğluyu öven sevgili arkadaşlara ithafen şöyle diyeyim gidin bir bayiye 2 aynı model huğlu tüfeğin namlularını birbirine takmayı deneyin bakalım ne olacak ? Kooperatif kafası işte 1962 de neyse haala aynı kalite ve standarttan yoksun... Kataloglarında varolan 51 cm namlulu çifteyi sorduğumda 3 ila 6 ay bekleme süresi veriyorlar mübarek ağaçta yetiştirecekler sanki :) Şimdi konyalı arkadaşlar bu mesajımıda beğmezler hemen eksi ye basalar ama olan bu. Yerli üreticilerimizden en iyilerinden biri olan armsan bile bir dünya hatası varken kimse boşuna övmesin. Yerli fişek konusuna gelirsek ucuz olduğu için tercihimdir 2-3 kutu alıp bütün tüfeklerimde deneyip kullanılabilir normlarda olduğuna karar kıldığım modellerden stok yapıyorum(hedef atışı plinking ve güvenlik için) . Sayın albatros atışlarınıza söylenmiş bir laf göremedim ben ama tavsiyelerinize bakılırsa bence sizinde pek alakanız yok ateşli silahlarla...

    Emrah bey 3000 tl piyasaya yeni çıkmış bir yerli tüfek için cok ciddi bir rakam hemde tüfek hakkında hicbir geribildirim yok. Tüfek zaten malumunuz Izmash Saiga 12 çakması tabiri caizse. Gördüğüm kadarıylada işçilik ve malzeme kalitesi zayıf. Amacım sizin hevesinizi kaçırmak yada başlığınızı kirletmek katiyetle değil aksine forum ahalisinin kesesini ve can güvenliğini düşündüğüm için uyarı yapma gereği gördüm. Buarada daha önce mehmetben ismiyle bir kullanıcı bu tüfeği pazarlamaya çalışmıştı başlık açıp sanırım moderasyon duruma el atmış. Sizi kırdıysam ben Özür dilerim durum bundan ibaret.

    airgunturk.com/attachment/23340/

    • TEKNİK DETAYLAR
    • ModelPuncher Breaker W
    • Kalibre4.5 mm / 5.5 mm / 6.35 mm
    • Maksimum Namlu Çıkış Hızı4.5 mm RWS 7 grain -- 1190 fps / 23 j
      5.5 mm JSB 18.13 grain -- 950 fps / 33 j
      6.35 mm JSB 25 grain -- 750 fps / 35 j
    • Şarjör Kapasitesi14 Atış 4.5 mm -- 12 Atış 5.5 mm -- 10 Atış 6,35 mm
    • 230 ccHava Tüp Hacmi
    • Doldurma Basıncı200 Bar


    Eğreti bir görüntüsü var ama hadi hayırlısı...

    kullandı iseniz benelli supernova hakkındaki düşünceriniz neler yaz tatilinde alma gibi bir planım var tek kurşun ve şevrotin ile hem savunma hemde hobi atışı için kullanmayı düşünmekteyim

    Bir hevesle bayiden sıfır olarak aldığım benelli supernova slug tüfeğimi 2 hafta sonra hayal kırıklığı içinde satmıştım. ağır,hantal,tetiği çok kötü,kullanışsız. Eğer iyi bir pompalı istiyorsanız Remington 870 , Mossberg 500A , Winchester 1300 defender (sxp defender değil!) Mossberg maverick 88, bulabilirseniz İthaca model37 yada M87 bunları tavsiye ederim. Saydığım marka ve modellerin hepsini kullanmış olup bir kısmı envanterimde mevcuttur. Benelli otomatikleri çok iyidir fakat pompalı alacaksan Benelli en son tercihim olur.

    Remington bir gün R15 görünümlü yaparsa onuda alırız :) Ha remingtonun olaydı zaten onu alırdık kalite :D

    Şeytan ayrıntıda gizli ; ''Remington yapsa'' Benelli , Beretta , Browning , Remington ve daha niceleri niye şarjör beslemeli fişek atan defansif amaçlı tüfekler üretmiyor...