oas adlı kullanıcının mesajları

    "Pellet belirli mesafe yukarı gittikten sonra"
    dürbün veya kamera dan(dürbüne bağlanmış) bakarsanız yay çizer.namlu içinden, yatay bir hat üzerinden;namluyu terkettikten sonra hemen düşmeye başlar. CH

    maalesef şu anda ne dürbün nede reddotum var.kıramayacagım bir arkadaşıma verdim.yenisine bakıyorum.büyük ihtimalle ya reddot yada holosight olacak.daha önce reddot kullanıyordum(yükseltici ile beraber.reddot kızaklıydı.mesafe kısa geldi)
    selamlar

    "Üstelik artık yeni ithalatçısıyla birlikte (getiren bana küserse-kızarsa, başka forumlarda yazarsam-çizersem, istediği gibi atış yapmazsam) servis/parça konusunda kimden yardım alırım problemide kalmadı. "


    beyler bir konuyu açıklığa kavuşturalım.

    "en baba pcp tüfekle mercedesin kaportasını delecek tüfek yoktur ."
    deneriz sen yeterki bir mersedes bul mustafa kardeşim.
    selamlar

    merhabalar
    "Av ve tahrip amaçlı düşünülmüş bir tüfek için bence gayet güzel sonuçlar. Havalı tüfeklerle ülkemizde av yasal bir hal almış olsa eşi benzeri olmayan bir performans... Ancak uzun mesafe grupman denemelerinde tek grupmana el verir gibi görünüyor. Yine de tecrübeli arkadaşlarımız daha teknik yorumlar yapacaklardır"

    evet yaklaşık 80mt. civarında 20 lt.lik teneke kutuda çok rahat 20cm.de toplanıyor.


    "ben ce de bu kalibre için çok iyi hızlar domuz avında bile rahatlıkla kullanılabilecek bir çap ama yasaaaaak :)
    osman abi bi gorusemedik be sezon açılışı bitirdi bizi , hala silahla rahat rahat deneme yapamadım malesef az kaldı şu işleri bi bitireyim beraber bi çalışma yapalım. "


    ne zaman istersen turgay .istersen istanbul'a da gidebiliriz.


    "reclusenin tahribat videolarınıda bekliyoruz. özellikle varil, damacana (kutsal olmayanı ve + 18 olmayanı ) "


    bir tahribat yaptık bile ama videosu yok.
    sıfırlama yaparken (30 mt.ye) taştan sekti ;arkadaki atölye binasının saç panelini delip,atelye içindeki ford transit kamyonetin saç kasasını deldi.(60 70 mt.) atış yaparken atelyenin boş olduğunu ve kapısının kilitli olduğunu belirteyim.
    kesinlikle en ufak bir hata veya dikkatsizlik çok kötü sonuçlara neden olur.
    selamlar

    "Eger bu yasanin orjinal metni ise ki oyle yasada acik var demek oluyor"
    açığı belirtirmisin.öyle bir bağlamışlarki av yapılan saha kalmamış(antalya için diğer yerleri bilemem).av yapmak istiyorsan bir şekilde kaçak avlanacaksın.avlak diye ayırdıkları bölgeler tamamen boş yerler(haklarını yemeyelim serçe var).bunların niyeti belli oldu belli bir süre sonra heryer özel avlak olacak.


    "Bu avlaklarda; avlanma izin kartı haricinde il müdürlüğünden “……. Avlağında Avlanma İzin Belgesi” almadan avlanmak yasaktır. İzin almadan avlananlara karşı avlaklarda izin almadan avlanma fiili ( KAK’nun 12 hüküm maddesi ile 23 ceza maddesi) uygulanır."


    al sana bir caydırıcılık.


    "Genel ve devlet avlağında türe ait kota bitince o türün o avlakta avlanması yasaktır. Türlere ait kotalar bittiğinde ise 2. madde de belirtilen avlanma sürelerine uyulmasına gerek kalmadan o avlak ava kapalı olacaktır. Ava kapatılması durumu il müdürlüğü tarafından 4915 sayılı KAK nın 20 maddesinde koruma ve kontrolle görevli birimlere, avcı derneklerine duyurulacak, www.cevreorman.gov.tr adresinde de yayınlanacaktır."


    canları istedikleri zaman avı sonlandırabilecekler.


    daha çok şey var ama canım sıkıldı.
    selamlar