sizleri a takımını böyle bir arada görmek çok güzel keyiflerimiz hep böyle olsun ![]()
![]()
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende sony ds 700 galiba fotoğraf makinası bir türlü dürbünün içini yakalayamıyorum acaba zoom özelliği ile ilgili bir şeymiki
-
çok güzel olmuş elinize sağlık

-
yayın yumuşaması daha iyidir kurmasıda kolay olur tepmeside az olur
-
erdem abi resimler için teşekür ederim güzel ve soğuk bir gündü
-
togay kardeş hayırlı teskereler olsun güle güle git umarım ilerleyen zamanlarda tekrar görüşürüz

-
serhat abi senin termosu 130mt de dayanıklılığını test ettik sonuç çok iyi devrilmedi dim dik ayakta kalbura döndü

-
Konuyu okumayıncada böyle oluyor demekki
Ramazan bey mod 48 i keşke almasaydım demişya arkadaş.

-
bende sabahtan gelirim orası o saatte açık oluyormu birde kaç kişi gelecek sabahtan orda tek başımıza kalmayalım gelecek arkadaşlar yazarlarsa iyi olur
-
bence güzel olur yapalım derim
-
sabahtan bende gelirim
-
50 mt atış süper olmuş erdem abi eline sağlık
-
ömerle beraber bizde geliyoruz
-
[quote='omer845627','index.php?page=Thread&postID=195764#post195764']Bir aksilik olmazsa gelmek istiyorum.[/quot
bende geleceğim -
ben izin alamam tek kişi çalışıyorum ama cumartesi ne iş olursa yaparım
-
-
konuşman çok güzel bir profosyenel gibi furkan bundan ötürü seni tebrik ederim

-
moderatörle birlikte 116cm geliyor moderatör hatsan moderatör
-
Hocam sorun şu.25 m atışları yapıyorum 4 atış 0.5cm bir capta toplanırken hatta tek delik yaparken bir atış 2cm kayıyor ve genelde aşagıda oluyor.
bence sizin atışlarda tüfeğinizde ve jsb pelletlerde bir sorun olduğunu sanmıyorum her attığımız aynı yere gitmeyebilir 5 atıştan 1 tanesi alta vurmuş normaldir belkide tüfeğin çıkış hızı düşmeye başlamıştır bence pelletleri havuzda suya atarak deneyin ben çok denedim ama böyle etekleri kopmuş pelleti hiç görmedim tüfeğin pelleti basınçla şişirerek çıkartması ile sizin yaptığınızın şekil çıkartmak bence aynı değil -
Hortumun içindeki hava çok önemli değil . 1 atışlık hava alt tarafı. 30 dolumda 30 atışlık yani 1 scuba tüpte 1 dolumluk hava tahliye valfinden gidiyor , 29 veya 30 pek farketmez diye düşünüyorum.
bende öyle düşünüyorum