geçen hafta geldik tüfeğin ayarıydı hızını düşürelim derken yarışmanın dışında kaldık. bu seferki buluşmada bayrama geliyor büyük ihtimalle memlekete giderim
yine katılamayacağım inşallah bir sonraki haftaya gelirim
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
benim bilgisayara truva atı diye virüs bulaştı bütün programlar silndi virüs temizlenemiyor yazıyor bilgisayar çöktü
-
bu adreste virüsmü var
-
namluyu düzeltirler bütün bakımını yaparlar tekrar yeni aldığın gibi olur
-
teşekkür ederim sabırla bekliyorum
-
tamam erken gelirim kroniyide getir ölçeriz silah bugün kargoya verildi ptt kargo ile yarın gelirse eve gelmesini beklemem şubeye gider alırım
-
güzel hava düşdükce güç artıyormu bana mı öyle geldi. hafta sonu gelirmisin bende at44 wx 5,5 aldım ikinci el deneriz pompa scoba tüp yok artık bizi tüp yada pompa alana kadar idare ederler sevgili arkadaşlarımız
-
sizleri izlemek güzel olacak seyirci olarak geleceğim
-
hayırlı olsun allah mesut etsin
-
benim en çok hoşuma giden manzaralar oldu ne güzel yerler öyle istediğin gibi atış yap gelen olmaz giden olmaz ankarada yok böyle yerler şöyle rahat rahat atış yapalım
-
süper daha iyisi olursa düşmanı olur
-
her şey çok güzel hobi budur işte burası nere oluyor soğucak yaylası ?
-
siz yayı havalı tüfekte mi kullanacaksınız?
-
kral alma hatsanın silahlarına bak hem kuvvetli hemde kral dan çok çok sağlamdır
-
bende bu mermiden kullanıyorum mermilerin çok çapaklı ise namluya zor giriyor sonuç olarak bazı mermilerden çok iyi sizin kullandığınız mermilerde oluyormu bilmem eline aldığın zaman böyle yağ gibi bir şeyler bulaşıyor onun haricinde benim severek kullandığım bir mermi
-
silahınız at 44 derken hangi modeli?
-
sandalyeden atış sehpası yaptım biraz kaba oldu ama iş görür onu yarın gelince getireceğim
-
ayaklarda sorun olabilir bendede bir tek parça ayak vardı dürbünü taktığım zaman dürbün çap duruyordu 1mt sağa atıyordu
başka ayak taktığım zaman düz gösteriyordu dürbün sorun olacağını zannetmiyorum birde tek parça ayak kullanıyorsanız ayağı ters çevirip takın