Çince bir şey yazıyordu bide adres ad soyad tel paketin en alltında 17$ yazıyordu
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
benimki sadece size tavsiye siz içinizden geçen yada düşündüğünüz bir marka varsa onu alın
-
ben memnunum doğru ölçüyor 650mt kadar ölçüyor pilleride küçük kalem pili zor bulunan pil değil 16 günde geldi
-
https://m.tr.aliexpress.com/s/item/3278787…;tpp=1#autostay
Bu ürünü 2 hafta önce aldım tavsiye ederim -
Aliexspreden 9 günde geldiyse çok iyi bende rangefinder sipariş ettim bugün 9 gün oldu yurt dışına sevk edildi taşıma halinde yazıyor bende sabırla bekliyorum
-
yüksek zomda uzun mesafe atışı yapmak biraz zor aksine düşük zom kullanılarak uzun mesafe atışı yapılır bsa 8×32×44 kullanıyorum daha 16 zom üstüne hiç çıkmadım
-
tamir kağıtında yazıyordu önceden ama şimdi yazılıyormu bilmiyorum artık silahla bütünleşince parçalarıda tanıyınca kendimiz hallediyoruz
-
O zaman aklıma gelen tek şey walfin iğnesi kırıldı bu yüzden hava çıkışı olmadı silahı her kurduğunda namluya pellet sürdü ama atmadı
-
at 44 s 5 yıldır kullanıyorum ama hiç pellet sıkışmadı yanlışkla iki pellet sürdüğüm oldu atış yapınca zaten atıyor.eğer kurma kolunu tam çekmez iseniz çıt sesi duymadan kolu öne çekip tekrar kurarsan iki pelleti sürmüş olursunuz zaten tüfeği kurduğun zaman ikinci bir pelleti yükleyemessin.namluyu söküp ince bir çubukla itekleseniz büyük bir ihtimalle çıkardı.
-
Saat 10 gibi gelirsiniz
-
Bence kendiniz söküp takmayı öğrenin. istediğin zaman kendimiz yaparsınız
-
isabeti çok iyi kral, kral gibi silah üretmiş
-
Ben 65 kiloyum 180cc at 44 tüpünü 4 dakikada dolduruyorum scuba tüpüm de var tüp çabuk bitmesin diye evde pompayla doldurup öyle gidiyorum 425cc tüpü doldurmak hiç durmadan bassan 12 dakika sürer tabi bu da zor evde pompay doldururum atar gelirim dersen olur ama dışarda doldurmak gerçekten zor olur öyle bir tüpe scuba şart
-
Hızı oldukça iyi güç ayarı ile hızı düşürülebilir. Grupman ve atış sayısı merak ediyorum, videoyu hazırlayan arkadaşların eline sağlık.
-
parlayan hedef kağını nasıl yaptın?
-
video gayet güzel tüfekte maşallah hep aynı yere atıyor ses yok sadece
-
İsteyin gönderirler zaten kargolar şu silah deyınce almıyorlar parçayı iyi tarif edin yada resmini gönderin
-
walfin iğnesine benziyor parçanın değişmesi lazım
-
hayırlı olsun silah çok güzel isabetini merakla bekleyeceğiz tüfeğin uzunlu kaç cm acaba ?
-
eline sağlık güzel olmuş bir tanede ben yapacağım