hangi sitede acaba
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Pelletin agirligi ile ilgili 18 grain agir oldugu icin dusme yapar
-
Valf acildigi zaman belli bir hava cikar ve kapanir agir veya hafif pellet fark etmez tufek 200 bardan 100 bara 40 atis yapiyorsa ister30 grain ister 16 grain kullan yine 40 atis yapar
-
hayırlı olsun ozan bey seni tekrar yaylı ile görmek güzel ve sevindirici
-
at 44 bu kadar dağıtmaması lazım düşük zoom lu bir dürbünle atış yaptıysanız etken faktör olabilir birde setustur 2 tur 3 tur la olmaz chrone olması gerekiyor çekiç yayın eskimiştir 10 tur açarsın yine güçlü atmaz yeni yay vardır tüfekte 1 tur açsan bile çok hızlı atar
-
ilk defa bu kadar yakından görme fırsatım oldu bir saat kadar durup kayboldular umarım tekrar gelirler
-
hafta sonu dün sabah evimizin dibine kadar gelen bir çift kınalı keklik bu görüntü her zaman denk gelmez dedim ve videoya çektim
http://www.youtube.com/watch?v=zFQu17SJD9s -
yayın tansiyonunu düşürebilirseniz yani güçünü kısarsanız atış sayınız artabilir 200bar bastığnı düşünürsek 26 27 atış yapıyor 839dan sonra regülatörden çıkıyor long tüpü at 44 daha büyükolduğu için 40 atış yapacağını düşünüyorum
-
Konu yine hortlamis
-
tüfeğin ulaşabileceği maxsimum güç vardır en fazla o güçte atar mesala sonuna kadar açtınız 950 fps attı belki 4 tur açmış olsanız yine o hızda atacak ve ne oluyor çekic valfe daha sert çarpıyor çok hava ve ses çıkıyor ama güç değişmiyor hava boşa gidiyor burda en iyi ayarı chrone karşısında yapıp o çekicin içindeki vidayı sabitlemek
-
bizler oraya çok emek harcadık bilinçli bir şekilde yapılmış ise çok yazık böyle katı kurallar getirmek en doğrusu
-
iyi günlerde kullanın long tüpüyle 860 fps hızla 40 ve üzerinde atış yapması gerekir benim at 44s ilk regülatörü taktığımda 30 atış yapmıştı eski at 44 lerin çekicini taktım biraz daha hafif atış sayını artırdı şu an 860 fps ile 200bardan 120 bara kadar 40 yakın atıyor yazın havalar sıcakken dahada artıyor ali tekin kardeşimede teşekkür ederim ilgisinden dolayı
-
yenimi çıkmış acaba
-
güle güle kullan videolarını bekliyoz metehan
-
at 44 kullananlar için iyi bir video yüzünüde gösterseydin cemal nerdeyse bir yıl oldu seni görmeyeli

-
aksu av öyledir müşteri memnunuyeti ön plandadır
-
hatsan 18graini bende çok beğendin kırmızı kutudan pahalı olmasına rağmen tercihimi bundan yana kullandım
-
iki saçma yüklemiş olsanız bile ateş ettiğiniz zaman namludan çıkar sanırım kurma kolunu tam çekmeden şarjörü taktınız sonra silahı tekrar kurunca iki pellet yüklemiştir yada tüfeği kurup namluya pellet sürüp şarjörü çıkarttıp tekrar takınca olur
-
18 grain 16 grain abisi diyebiliriz biraz daha ağır olduğu için uzak mesafelerde sapma diğerine göre daha az
-
ben daha öncede hatsanın 18 graini almıştım bu pelletler daha özenli üretilmiş etekleri kalın ezilecek gibi değiller ilk defa böyle ezik olmayan düzeltmek zorunda kalmadığım bir pellet aldım