hatsanın 18 grain kırmızı kutu değil
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet çoğu sitede var ben geçen hafta 3 kutu almıştım çok beğendim ezik diye bir şey etekleri biraz daha kalın bugün 10 kutu daha sipariş ettim
-
benim tüfek te 120 bara ayarlı 16 graini 860 fps ile atıyor 40 atış yapıyor tam dolu tüple 860 fps düşük gibi gözüksede tahribat açısından yeterli bir hız regülatörü ayarını artırırsam hız artıyor ama atış sayısı düşüyor bu hıza setustur vidasını ayarladım hep hızda kullanıyorum en son 10 atışlık videosu nu çekmiştim
https://www.youtube.com/watch?v=f_DMdNV2o_M -
pilastik parçalardan bahsediyorsanız büyük olanlar sonrada küçük parçaları takıyorsunuz uç kısımları namluya bakacak şekilde takılıyor yanlış hatırlamıyorsam
-
paylaşım için teşekkürler tüfeğe nasıl bir destek uyguladınız çekim yaparken hiç titreme olmamış
-
13.43 ile 15.89 pelletlerin balistik degerleri 0.032
-
Mesafeyi tam yazarsaniz birde hedefin uzakligini 15 yada 20 mt olursa cok yakin degerler veriyor tufekte moderator olursa iyi olur patlama sesinden karsidan gelen sesi tam olcemiyor
-
Hangi tufegi almaya karar verdiniz
-
güzel kareler resimlerden gördüğüm kadarıyla hw 97 iyi iş çıkarmış
-
soldaki sağ taraftakinden biraz daha iyi duruyor kötünün iyisi

-
dediğiniz tüfeğin galiba kurması faklı tam hatırlayamadım nasıl kurulduğunu o zaman hiç hoşlanmamıştım tavsiye etmem
-
erdem abi güle güle kullan bende satılık ilanı sandım ilk başta
-
silah çok güzel güle güle kullanın
-
Guzel kareler keyfiniz daim olsun
-
Daha Çok Göster
Alıntı sahibi "walter"
Tufegin sifirlamasi ile ben ilgilendim ama sifirlamayi bir turlu yapamadim birde jsb pelleti denemek lazim
İsmini hatırlayamadığım için yazmamıştım,kusura bakma.Çaban için teşekkür ederim. Bırkaç yeni pellet alacağım o zaman olur muhtemelen.
Tarik
-
Tufegin sifirlamasi ile ben ilgilendim ama sifirlamayi bir turlu yapamadim birde jsb pelleti denemek lazim
-
Dolum aparatını tüpe takıyorum iyice sıkıyorum fakat basınç göstergesi 360 derece çok kolay dönüyor bunu belirttiğimde tüpe uyumsuz dolum aparatı deyip yeni dolum aparatını kargoya vermişler bile.. Dolum aparatı bana ulaştığında bendekini yollarım kendilerine, gelen aparatta olmazsa hepsini paketler yollarım. Pompaya devam deriz artık.. Bt 65imi 7-8 dk da 100 bardan 200e dolduruyorum nefes nefese, 20 atışta 100 bara düşüyor atış zevki filan yok yani...60 atışta pertim
Dolum aparatının resmi
[Resim Engellendi: http://t1310.hizliresim.com/1g/b/tftm8.jpg]
burada gördüğüm tek sıkıntı size bizlerin kullandığı dolum aparatının gönderilmemiş olması yenisi geldiği zaman zevkle kullanacağını düşünüyorum -
dolum aparatı uyumsuz derken size nasıl bir dolum aparatı gelmiş merak ettim doğrusu benim bildiğim pcp tüfeklerin dolum aparatı dişleri standart olur göstergesi değişik olur hortumu boyları farklı vs farklı olur
-
vananın altındaki oring deforme olmuştur diye düşünüyorum tüpü tamamen boşaltılıp vana sökülerek oring değişimini yapabilirsiniz yada tüpü gönderip değişim isteyebilirsiniz
-
yarışmaya katılan bütün arkadaşları kutlarım çok uzun yollardan gelen arkadaşlar oldu o heyacanı yaşamak için herkesi ayrı ayrı kutlarım her ne kadar dereceye giremesem de çok güzel bir yarışma oldu emeği geçen herkese teşekkür ederim