güle güle kullan videolarını bekliyoz metehan
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
at 44 kullananlar için iyi bir video yüzünüde gösterseydin cemal nerdeyse bir yıl oldu seni görmeyeli

-
aksu av öyledir müşteri memnunuyeti ön plandadır
-
hatsan 18graini bende çok beğendin kırmızı kutudan pahalı olmasına rağmen tercihimi bundan yana kullandım
-
iki saçma yüklemiş olsanız bile ateş ettiğiniz zaman namludan çıkar sanırım kurma kolunu tam çekmeden şarjörü taktınız sonra silahı tekrar kurunca iki pellet yüklemiştir yada tüfeği kurup namluya pellet sürüp şarjörü çıkarttıp tekrar takınca olur
-
18 grain 16 grain abisi diyebiliriz biraz daha ağır olduğu için uzak mesafelerde sapma diğerine göre daha az
-
ben daha öncede hatsanın 18 graini almıştım bu pelletler daha özenli üretilmiş etekleri kalın ezilecek gibi değiller ilk defa böyle ezik olmayan düzeltmek zorunda kalmadığım bir pellet aldım

-
hatsanın 18 grain kırmızı kutu değil
-
evet çoğu sitede var ben geçen hafta 3 kutu almıştım çok beğendim ezik diye bir şey etekleri biraz daha kalın bugün 10 kutu daha sipariş ettim
-
benim tüfek te 120 bara ayarlı 16 graini 860 fps ile atıyor 40 atış yapıyor tam dolu tüple 860 fps düşük gibi gözüksede tahribat açısından yeterli bir hız regülatörü ayarını artırırsam hız artıyor ama atış sayısı düşüyor bu hıza setustur vidasını ayarladım hep hızda kullanıyorum en son 10 atışlık videosu nu çekmiştim
https://www.youtube.com/watch?v=f_DMdNV2o_M -
pilastik parçalardan bahsediyorsanız büyük olanlar sonrada küçük parçaları takıyorsunuz uç kısımları namluya bakacak şekilde takılıyor yanlış hatırlamıyorsam
-
paylaşım için teşekkürler tüfeğe nasıl bir destek uyguladınız çekim yaparken hiç titreme olmamış
-
13.43 ile 15.89 pelletlerin balistik degerleri 0.032
-
Mesafeyi tam yazarsaniz birde hedefin uzakligini 15 yada 20 mt olursa cok yakin degerler veriyor tufekte moderator olursa iyi olur patlama sesinden karsidan gelen sesi tam olcemiyor
-
Hangi tufegi almaya karar verdiniz
-
güzel kareler resimlerden gördüğüm kadarıyla hw 97 iyi iş çıkarmış
-
soldaki sağ taraftakinden biraz daha iyi duruyor kötünün iyisi

-
dediğiniz tüfeğin galiba kurması faklı tam hatırlayamadım nasıl kurulduğunu o zaman hiç hoşlanmamıştım tavsiye etmem
-
erdem abi güle güle kullan bende satılık ilanı sandım ilk başta
-
silah çok güzel güle güle kullanın