içindeki pulu çıkarttıysanız güçü çok düşmüştür bunu tüfeğin sesinden yada boş bir arazide toprağa atış yaparak 2 yada 3cm tahtaya atış yaparak deneye bilirsiniz ama chrone olmadan anlayamassınız
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tarık abi bu tarafa gelmiyor musun ??
bayramda gelirim ancak cemal -
çok güzel bir gündü herkese teşekkür ederim levent şu video yüklenecek mi ?
-
bu işin içinden çıkman için dürbünü 50mt sıfılayıp sonraki mesafeler hedef dikip hangi noktadan vurduğunu deneyerek göreceksiniz lakin ben öyle yapıyorum
-
geçmiş olsun bizlerde alış veriş yaparken böyle yapıyoruz parayı gönderiyoruz karşı tarafta malı ne aldınız ne kadar para verdiniz kim bu adam hangi formda
-
bugün gelemedim ama yarın mekandayım
-
ömer artık balık işine mi el attın?
-
merak edenler için çok faydalı bir paylaşım olmuş levent eline sağlık
-
-
arkadaşlar bencede çok iyi olur iyi bir fikir
-
ömerim yeni silahın hayırlı olsun dürbün de pek yakışmış nerdeyse namluya yetişip pelleti o atacak
-
eğer kullandığın ayak yüksek değilse ondan olur başka bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum
-
yaylıya o kadar para bağlamaya değermi bilemem sonuçta yaylı alacaksanız hatsanın mod 99 yaylıları var onlara bakın yada başka modellere
-
sizleri a takımını böyle bir arada görmek çok güzel keyiflerimiz hep böyle olsun

-
bende sony ds 700 galiba fotoğraf makinası bir türlü dürbünün içini yakalayamıyorum acaba zoom özelliği ile ilgili bir şeymiki
-
çok güzel olmuş elinize sağlık

-
yayın yumuşaması daha iyidir kurmasıda kolay olur tepmeside az olur
-
erdem abi resimler için teşekür ederim güzel ve soğuk bir gündü
-
togay kardeş hayırlı teskereler olsun güle güle git umarım ilerleyen zamanlarda tekrar görüşürüz

-
serhat abi senin termosu 130mt de dayanıklılığını test ettik sonuç çok iyi devrilmedi dim dik ayakta kalbura döndü