geçmiş olsun bizlerde alış veriş yaparken böyle yapıyoruz parayı gönderiyoruz karşı tarafta malı ne aldınız ne kadar para verdiniz kim bu adam hangi formda
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bugün gelemedim ama yarın mekandayım
-
ömer artık balık işine mi el attın?
-
merak edenler için çok faydalı bir paylaşım olmuş levent eline sağlık
-
-
arkadaşlar bencede çok iyi olur iyi bir fikir
-
ömerim yeni silahın hayırlı olsun dürbün de pek yakışmış nerdeyse namluya yetişip pelleti o atacak
-
eğer kullandığın ayak yüksek değilse ondan olur başka bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum
-
yaylıya o kadar para bağlamaya değermi bilemem sonuçta yaylı alacaksanız hatsanın mod 99 yaylıları var onlara bakın yada başka modellere
-
sizleri a takımını böyle bir arada görmek çok güzel keyiflerimiz hep böyle olsun

-
bende sony ds 700 galiba fotoğraf makinası bir türlü dürbünün içini yakalayamıyorum acaba zoom özelliği ile ilgili bir şeymiki
-
çok güzel olmuş elinize sağlık

-
yayın yumuşaması daha iyidir kurmasıda kolay olur tepmeside az olur
-
erdem abi resimler için teşekür ederim güzel ve soğuk bir gündü
-
togay kardeş hayırlı teskereler olsun güle güle git umarım ilerleyen zamanlarda tekrar görüşürüz

-
serhat abi senin termosu 130mt de dayanıklılığını test ettik sonuç çok iyi devrilmedi dim dik ayakta kalbura döndü

-
Konuyu okumayıncada böyle oluyor demekki
Ramazan bey mod 48 i keşke almasaydım demişya arkadaş.

-
bende sabahtan gelirim orası o saatte açık oluyormu birde kaç kişi gelecek sabahtan orda tek başımıza kalmayalım gelecek arkadaşlar yazarlarsa iyi olur
-
bence güzel olur yapalım derim
-
sabahtan bende gelirim