karabasan adlı kullanıcının mesajları

    Yeni tabancanız hayırlı olsun, keyifle ve emniyet içinde kullanınız. Boya konusunda sıkıntı yaşamamak adına kılıf seçimine dikkat edin. Sig sauer boyaları narin ve çabuk çizilen bir yapıdadır. Mümkünse içi kumaş kaplı ve kaliteli kılıfları tercih ediniz.


    Hayırlı ve kazasız kullanınız.
    Saygılarımla.

    Verdiğim linkte ki kısa video da; dürbün Schimidt&Bender (nasıl göründüğüne dair fikir verebilir), mühimmat 7,62 (uzak mesafelerde etkisi hakkında fikir verebilir)ve mesafe de yanılmıyorsam 600 mt. nin üzerinde. Ayrıca mermi giderken arkasında, oluşturduğu sirkülasyonu görebilirsiniz. Teknik olarak bilgim yüksek değil ama bu konular da maalesef ülkemiz şehir efsanelerinden öteye geçemiyor.
    Üyesi olduğum bir site var, bu sitede hem sivil hem de askeri platformda çok fazla kullanıcı mevcut. Üye olmadan da konulara vakıf olabilirsiniz. Size örnek teşkil etmesi adına bir link veriyorum. Umarım faydası olur.


    http://www.tabancatufek.com/fo…3%BCrb%C3%BCn+se%C3%A7imi


    Saygılarımla.

    Ellerinize sağlık, çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Bir seferinde domuz avına gittik Rize de. Elimde bir otomatik tüfek var, ikincil silah olarak ise S&W 686 4" tabanca taşıyordum. Ne yalan söyleyeyim, o tüfeğe hiç güvenmiyordum, ama cahil cesareti 357 fişekler içimi ısıtıyordu :) Allaha şükür herhangi bir arıza çıkmadan avı tamamladık.
    Saygılar.

    Tabancanın ilk üretilen yarı otomatik ve en önemlisi bir klasik olması en önemli artıları. Kılıfının dipçik şeklinde kullanılabilmesi, uzun menzili ve güçlü mühimmatı gibi özellikleri ise onu zamanının çok ötesin de bir silah konumuna taşıyor. Bu arada bir artı bilgi daha vermek istiyorum; dünya üzerinde bu silahı ve haliyle ilk yarı otomatik tabancayı kullanan ordu, Osmanlı ordusudur.
    Saygılarımla.