hunter01 adlı kullanıcının mesajları

    kullanılabilir ama tetik düşürücülerin kapsül gibi olan yeri yaylı ama kullanılmış bir fişek iğne izi yapacağı için bir iki düşürüşten sonra orası yer yapacağı için bi anlamı olmayacak plastik şeffaf olan modeller kırılıp sıkıntı yapabiliyor bide metalleri var daha hesaplı.

    aslında bora ya niyetliydim de elimde birkaç modeli de var fakat yeni ürünlerinde sıkıntılar var kullanılan çelikte karışıklık var 440c değil bendeki diğer modeller öyle.bear en çok bu bıçakla gerber gatoru kullanıyor bende avcılıkta kullandığımdan boyut olarak ideal diye tercih ettim

    gelmesi bir ayı buldu. umudu kesmiştim. bir arkadaş yardımcı oldu. üzerine hediye (gift) diye işaretlemişler camping tool yazıyor.shinee adlı satıcıdan aldım.

    çok geçmiş olsun talut kardese katılıyorum biz de kümesin içine girmesin diye bizim baba dısardan beton döktü bu seferde tel örgünün dışın dan çeke bildiğini telef etmiş bizde kümese tel olmayan tahtadan bi bölme yaptık akşamları oraya giriyorlar bizde kapagı kilitliyoruz. fakat bu senede çatıya güvercin koymuş babam o da plastik kafeste onun da kafasını koparmış.yani hertürlü onlar galip geliyorlar.

    allah nazardan saklasın allah kaza bela vermeden kulanmayı nasip etsin. gerçekten mükemmel olmuşlar el kundakları plastik değil dimi daha doğrusu takılan ve değişen parçalar hakkında bizi bilgilendirirseniz mutlu oluruz.

    arkadaşlar bence bora ya haksızlık etmeyelim kötü bıçaklar değil kolleksiyon yapan arkadaşlar bıçaklarını saklarken kılıflarından çıkaralım hava alacak şekilde bırakalım.hele deri kılflı bıçakları kesin çıkaralım

    en çok gamo mach kullanıyorum en fazla 25m de sıkıyorum hedef kağıdına sıktığım için şise kırma veya daha uzak mesafe de ise hunter modellerini kulanıyorum fena değil ama farklı bir markada kullanmadım.


    yani ben 36 yı avdan çok idman için kullanıyorum ondada tek kurşun kullanıyorum en fazla 50 mt civarına şişe kutu vs yolda bulduklarımı dikip atış yapıyorum. ;avci; winchester level action-çatus otomatik-atus tek kırma-delta bolt action 36 larım


    Maşallah sizde de iyi 36 lık kolleksiyonu varmış. Yakından ateş ettiğimde parçalıyor dediğinizden uzun menzilli olduğunu anlıyorum ama yine de mesafe belirtmemişsiniz. Diğer kullanıcılar da tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum. saygılar..

    bıldırcın avından bahsediyordum 10 15 mt. mesafeden 9 10nr saçma ile ateş ettiğim de sıkıntı oluyor.aslında eskisi gibi ava gidemediğim için av sevdamdan silah sevdasına geçtim.havali silahları seviyorum açık bir alana gittiğimde kulaklarımın da özlemini gidermek için 36 ları tercih ediyorum.

    36 ile 12 aynı etkide diyemeyiz forumdaki arkaslar da bunu bilimsel olarak da kanıtlıyorlar. aynı kalibrede iki silah bile esit değildir. kullanılan fişekteki değerler farklı olur namlu boyu menzili değiştir. bıldırcın avına giderken genelde 36 çatüs otomatigi götürüyorum 65 namlu vuruşundan memnunum atüs 36 cal 71 namlu tek kırmamı kullanırken biraz daha yol veriyorum yakın dan ateş ettiğimde parçalıyor.ama bıldırcına genelde 12 pompalımı alıyorum 55 namlu avı kaçırmıyor. 4nr saçmayı ya ördekte yada tavşanda kullanacaksın bu ikisindede 36 ile hiç gitmedim herhalde gitmem ördektede eskiden 76 namlu kullanırdık şimdi 71 namluya en dar şoku takıyoruz. yani ben 36 yı avdan çok idman için kullanıyorum ondada tek kurşun kullanıyorum en fazla 50 mt civarına şişe kutu vs yolda bulduklarımı dikip atış yapıyorum. ;avci; winchester level action-çatus otomatik-atus tek kırma-delta bolt action 36 larım