taarruz adlı kullanıcının mesajları

    Egolu, havadan nem kapan birinin malı zaten alınmaz, hayır getirmez. Mal sahibine çekermiş. Dürbünün sende kalsın. Tebessüm ederek samimi şekilde konuşmaya giren birini yanlış anlayacak kadar aciz olmamak gerek yazık.

    Arkadaş dürbünü satmak için koymamış ilana görsel amaçlı koymuş bilginiz olsun. Ayrıca çok ukala birisi canınızı sıkabilir.

    Yurtdışında sevdiğim bir abim tarafından getirildi. Yayda kırık, çatlak, ezik, çizik kesinlikle yoktur. Sürekli, kendi yaptırdığım kılıfında muhafaza ettim. Yay 58 inch, 45 libredir. Yanında atış eldiveni, yay kılıfı ve 5 adet ok hediyemdir. Okların tanesini 24 liraya yaptırdım ve sağlamdır. Eldiven hakiki deri ve 45 liraya aldım. Kılıfı da kumaşı, terzisi derken 50-60 liraya mâl oldu. Bunların tamamı hediyemdir. Toplamda iki kez atışa gittim, bir daha gitmek nasip olmadı. Almayı düşünen arkadaşın sıfır ürün alacağını bilmesini isterim.Fiyat 1.100 tl

    0532 462 8232


    https://imgyukle.com/i/Ep3yQf

    https://imgyukle.com/i/Ep3S8S

    https://imgyukle.com/i/Ep3CgG

    Geçmiş olsun. Bozkurt av hayal kırıklığıdır, hüsranlıktır, kendi paranla nasıl rezil olunur en iyi gösteren firmadır, hobiden soğutan tek canlıdır, para nasıl gaspediliri yaşamak isteyen varsa tek adrestir. Müşteriye karşı kabadayılık yapıp, daha sonra onlardan baskın çıkınca geri vites atabilen karakterlerini en iyi şekilde müşteriye gösteren tek firmadır. Hemen heryerde bunların gerçek yüzünü yazıyorum, söylüyorum fakat hiçbir çalışanı beni yalanlayamıyor. Çünkü yediği haltları biliyorlar. Tekrardan geçmiş olsun.

    Konuyu hortlatayım. Hatsana birşey diyemem birçok müşterisi var, ürünlere talep çok ve herkesle aynı oranda ilgilenemeyebilirler. Peki bozkurt ava ne demeli avuç kadar dükkanda bi havalar bi havalar görmeye değer. Ben ticaretle uğraşıyorum. İnanın bu zamana kadar bu av bayisinin pişkinliğini, basitliğini, müşteriyi tiye almayı ilk bunlarda gördüm. 1,5-2 yıl önce malum av bayisiyle yaşadığım sorunları hobisilah ta ve burada paylaşmıştım. Özet geçeyim alışveriş yapıp, yapmamak size kalmış. Barska marka sniper 2 model dürbün aldım. Dürbün arızalı çıktı ve araya ramazan bayramı girecek ki bir kaç hafta kargolar çalışmıyacak ve ben bayramda memlekete gideceğim. Aradım arkadaşları dürbün arızalı çıktı klikleri çalışmıyor dedim. İyi çevirdiniz mi diyor ukala bey. Sonra bana aynı üründen ücretini ödemek kaydıyla bir tane daha ürün gönderirmisiniz dedim. Tabiki efendim hemen kargoluyoruz cevabını aldım. Eee elimdeki dürbünü napcam peki. Efendim siz şimdi göndermeyin bu işlere bakan arkadaş erken bayram tatiline çıktı, bayramdan sonra gönderirsiniz dedi. Tamam peki öyle yapalım, sizin arkadaş bayramdan sonra dürbünü göndermek istediğimde, beyefendi dürbünü alalı 10 gün olmuş madem arızalı neden bilgilendirmediniz biz bu dürbünü alamayız derse napcaz dedim. O işlere ben bakmıyorum abi oldu bu sefer. Bu arada saatlerce konuştuk nasıl çözcez diye. Bir müşteri olarak işimin çözülmesi için hep ben çözüm üretiyorum. Konuşmalardan anladım ki bunlar bozuk dürbünü bana iteleyecekler. Bu arada ismini haketmeyen malum işyeri Bursada ben Çanakkaledeyim arası 290 km. Kardeşim madem öyle ben atlayıp geliyorum dürbünümü değiştir dedim ama bu konuşmalar olurken ara sıra kabarıyoruz. Erkek erkek konuşuyor, atıp tutuyor, asıp kesiyor.Vardım O ava(arkadaşın adı aklımda değil) dedim bu arkadaş nerde depoda dediler, depo nerde dedim söylemediler. Benim geldiğimi söyleyin dedim yüzünü görmek istemiyorum demiş. Madem o kadar erkeksin gel buraya, yok gelmezmiş. Neyse o arada sivil polislerde var silah kılıfı bakıyolar. Ben hakkımı aramak için sesimi yükseltiyorum polisler farklı bakıyor. Abi bu adam benim paramı gaspetti, dürbün arızalı çıktı paramı vermiyor dedim kibarca ben napabilirim dedi. Paranın bir kısmına el koyup diğer kısmını verdiler, o para da yolda yakıt parası oldu. Yani benim dürbün de para da hiç oldu. Bozkurt avdan alışveriş mi amaaaan bana uzak Allaha yakın olsunlar. O işyeri karakteri zayıf bir işyeri. Bence herkesin uzak durması gereken bir ortam

    Büyük geçmiş olsun hüseyin kardeşim keşke yusuf beyden alsaydın en azından aklın kalmazdı

    Geçti çok şükür. Barska yoktu Yusuf abide. Daha sonra hemen Yusuf abiyi arayıp nikko stirling siparişi verdim bayram sonu gelcek inşallah. Gözüm arkada kalmadı inanki. Mı acabaları sildim kafadan. Elimizdekini kaybetmeden anlayamıyoruz kimi zaman. Yusuf abi gerçekten değerli ve iyi bir esnaf bunu anladım.

    Geçmiş olsun aynı sorun benimde başıma geldi hobide daha yeniyken adanadaki büyük bir av bayii bana az kullanılmış diye bana göre 30 başka bir arkadaşa gorede 33 yıllık Kenan evren zamanından kalma bir scuba tüp gönderdi ben sizin gibi paramida alamadım 380 lira çöp oldu gitti

    Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Paranızın yandığına üzüldüm. Ürünün neredeyse yarım asırlık olduğunu ispat edip paranızı almayı denemediniz mi?

    Malesef, bunun farkında olan esnaf müşteriyi kırmamak için elinden geleni yapar. Hee müşteri bu iyiliği suistimal ediyorsa esnaf haklıdır o ayrı. İşyeri sahibine, bu yaptığınızı üye olduğum silah forumlarında paylaşıcam insanlar bilgilensin, benim yaşadığım sıkıntıları yaşamasın dedim. "Üyeliğin hayırlı olsun kardeş istediğin yerde paylaşabilirsin sıkıntı yok" deyince benim gözümde o işyeri de sahibi de yerin dibine girdi.
    Ülkemizde kallavi esnaf sayısı oldukça az, onların değerini bilelim küstürmeyelim.

    Bursa'da bulunan Bozkurt avdan bahsediyorum, zaten bir tane bozkurt av var. 01.07.16 Cuma günü Barska 6-24x50 Gx2 model dürbün sipariş verdim bir hevesle. Barska markası ateşli tüfeklerde kullanılan orta halli iyi bir dürbündür. Fakat kul yapısı sonuçta arıza yapabilir, arızalı gelebilir. Önemli olan esnaflık. Telefonlara bakan Serkan bey'e siparişi verdim ve bayramın araya girmesiyle kargoların çalışmayacağını gözönüne alarak ürünün detaylı kontrolü için ricada bulundum ve iş yoğunluğum nedeniyle bayram sonu, gelen ürünü kontrol edip sıkıntı olması dahilinde geri iade alıp alamayacağını sordum.Hayır cevabını aldım, haklıydı. Haklı olarak, ürün elime ulaştıktan neredeyse bir hafta sonra ürün sıkıntılı demek iki taraf için sorun olurdu. Kontrol ettiğini belirtip kargoya verildi.
    Cumartesi aras kargo ile ürün geldi, bir hevesle kargoya koştum aldım, işyerime gelip ürünü açtım.Başladım kontrol etmeye, üzerinde nokta nokta yağ damlaları vardı. Paralaksı, üst ve yan tarreti kontrol ettim. Yan tarrette sıkıntı vardı tık tık ses gelmiyor boşa dönüyordu. Hemen aradım Serken bey'i, durumu izah ettim gönder dedi ama bir pislik sezdim. Yeni ürün gönderirmisiniz, olmadı iademi yaparmısınız dedim, bakarız dedi ve huylandım. Baktım ki dürbün arada kaynayacak, ben oraya geliyorum dedim (buyrun bekleriz dedi)çıktım Çanakkale'den düştüm yola, vardım Bursa'ya, selamla girdim bozkurt av'a. Girince şunu anladım işyeri sahibine (İsmail Bozkurt) ulaşmak için 2-3 sekreter (eleman) atlamak gerekiyor, sanarsın silah üreticisi.
    Neyse Serkan beyi sordum gelmedi, Ersin beye durumu anlatmış o ilgilenecekmiş benimle ilgilendi de sağolsun. Verdim ürün, aldı eline alyanı sağını solunu sıktı gevşetti oldu abi dedi verdi dürbünü elime. Yarım saat dondum nasıl yani dedim. Taaa Çanakkaleden oruçlu oruçlu buraya dürbünü alyanla sıktırmak için mi getirdiniz beni telefonda söyleyebilirdin dedim tıııppp ses yok.
    Ben bu üründen tiksindim paramın iadesini istiyorum deyince sekreter ardına gizlenen işyeri sahibi para iadesi yapamıyoruz, yerine başka dürbün verebiliriz deyince şimşekler çaktı beynimde. Pişkinliğin bu kadarı. Ramazanda günaha gircem ona mı yanayım, elimde kalcak ona mı yanayım, çektiğim yola mı yanayım (yazarken bile beynim karıncalanıyor).Araya Ersin bey girdi elimizde o üründen şuan yok sen istersen al bunu kullan bayramdan sonra değiştiririz dedi eyvallah dedim çıktım yola.
    Yolda giderken uzakta tarlada çalışan insanları net gösteriyor mu bakayım dedim. Baktım ki ne göreyim paralaks 20 yrd takılmış dönmüyor aradım Ersin'i bilgisi olsun daha sonra sen bozdun demesin. Daha fazla işin cılkı çıkmasın diye 04.07.16 pazartesi yani bugün kargoladım. Paramı istedim sahibi çamura yattı, zannımca Ersin bey araya girdi param yatırıldı. Bir daha bozkurt av mı töööövvvbeeee. Vallahi bedava veriyoz üstüne de para veriyoz dese yaklaşmam, kanser olmaya niyetim yok. Yani ben mi dürbün aldım, dürbün mü beni benden aldı anlamadım.Uzun lafın kısası eğer gitmeseydim Bursa'ya, benim dürbün de para da kaynıyordu arada.(En çok koyan Bursa gidipte dönerini yiyemedim ona yanarım wink.png )

    Yusuf bey'in esnaflığını, bugün başımdan geçen bir olay neticesinde daha iyi anladım. Konu çok uzun anlatmayayayım. Kısa ve net söylüyorum Yusuf bey ile alışverişinizden hiçbir zaman sıkıntı çekmezsiniz. Tecrübeyle sabittir. ;)

    Topkapı'yla ben görüştüm, çok naz yapıyorlar. Kartal'daki yerleri yapıyor ama 150 Bar basabiliriz diyorlar. :(

    Çok abartmışlar haa. Bu ne arkadaş bir tüpe 150 bar mı basılır. İkinci tornacı ve burnundan kıl aldırmama vakası kendini niye naza çekiyosun ki. Oruçlu oruçlu insanın sinirleriyle oynuyolar. O tüpü adama hibe edip çıksaydınız oradan. Söylenmesi gereken çok şey var ama ortam müsait değil. Böyle kıl kuyruk satıcı ve kişileri burada ifşa etmek tüm hobidaşların yararına olur

    Bence, sıfır tüp satışı yapan yerleri google'dan aratıp iletişime geçebilirsiniz. Onlara dolum yapıp yapmadıklarını sorabilir, yapmıyorlarsa yer tavsiyesi alabilirsiniz. Bu şekilde daha sağlıklı ve hızlı olur. Çanakkale'de yaşasanız anlarım fakat koskoca İstanbul'da illa dolduran yer vardır.

    Ekibini ve seni tebrik ediyorum Metehan. Eline, emeğine sağlık. Pro almak şart mı desem farz mı desem bilemedim. :) O sesi çok çıkan delikanlı escape mi? Hani siyah parçanın sağındaki cam şişeyi vuran. Bu arada 200 mt atış yaparken ki kullandığın dürbün hangi marka ve model?

    Çok anlaşılır, şeffaf ve güzel bir alışveriş dialogu olmuş. :thumbup:

    Zagapo Merhaba;


    Neden satmak istediğini öğrenebilir miyim? Tüfekle ilgili bir sorun, memnuniyetsizlik mi var?

    bu formu baştan takip etmemissiniz anlaşılan orada yazdım şimdi sizi sikmayim

    Peki siz bilirsiniz...


    Bari tüfekle ilgili bir kaç birşey yazaydın be abi. Adam belki alcaktı :D

    Daha emekliyor Metehan'ım yürümesine az kaldı.Hele bir de koşarsa tutabilene aşk olsun.Dediğim gibi her geçen gün yenileniyor, adamlar çalışıyor.Kral bu şekilde devam ederse bir air armsla bir hw ile beraber anılır.bir kaç sene sonra Kral mı AAmı, Hw mi Kral mı diye başlık açılırsa vallahi şaşırmam.gidişat böyle olursa beklenir çünkü :)

    Bir de LW namlu takıldı mı piyasayı yerinden oynatır bu tüfek.ithal tüfekleri aratmaz.Niyeti acayip bozdum.Lw namlu takılır takılmaz alcam inşallah.Kral bir model yapmış üzerinde iyileştirmeler yapıyorlar.bugün namlu, yarın mekanizma, öbür gün tüp iyileştirmesi vs. Ayda bir yeni model çıkarmıyolar.böyle olursa herkes Krallanır. ;)