taarruz adlı kullanıcının mesajları

    Bu tüfek iç ve dış piyasada tutarsa biz Türkler ve Hatsan için gurur kaynağı olur.Valla alma konusunda aklımı çelmedi değil.Eğer yayınlanan tanıtım videosu ise kaldır çöpe at.amatör+amatör bişey olmuş.bari prof kameraya çekselermiş.çeken kişi hiçbirşey bilmesede kamera absorbe ederdi.

    O halde bir tüfek kadar malzeme tüfeğin üzerine monte edilmeli ki sistem çalışsın. :) Küçük akü,kamera,kameradaki kaydı göstermesi için ekran vs vs.

    soruyu anlayamadım, biraz daha açar mısınız

    Sizin yaptığınız sistemi tüfek dürbününe bir şekilde uyarladığımızda 150 metre öteyi karanlıkta gece görüş sistemiyle görebilmemiz mümkün mü?

    Ir led bulsan bile 50 metre öteyi gece görüşüyle görmen zor olur.zaten güvenlik kameraları bile en fazla 25-30 metre gece görüş sağlar.led sayısını artırsan nasıl etki olur bilmem.

    Madem arbaletin kullanımı ülkemizde yasak neden satışına izin veriliyor.Bundan 4 sene önce arbaletim vardı tabii yasak olduğunu bilmiyordum,öğrenince sattım.
    İkinci konu havalı tüfek ile balık avlamak yasak mı acaba?Youtube'dan gördüğüm bir videodan esinlenerek kendime bir aparat yaptım ve kullanmayı düşünüyorum.Sizce kullanmalımıyım?

    Yazdıklarımın tabi fantezi olduğu belli... fakat tanımadığın yaşçada kendinden büyük bir insana karşı bu alaycı, laubali üslubu sen 27 yaşında bir insan olarak kendine yakıştırabildinmi ?

    Öncelikle Hayırlı sabahlar.Tabii yazdıklarım hızlı okununca tarafınızca yanlış anlaşılmış olabilir.Amacım kimseyi kırmak-yermek-üzmek değildir.Bizler burada hobimizin tadını çıkarmaya çalışıyoruz.Neden kimseyle dalaşayım elime ne geçecek ki.benim sizinle herhangi hukukum yok sizi tanımam bile.Tebessümün sadaka yerine geçtiğini bile bile kalp kırar mı bir insan?Yazılanları iyi okuyun lütfen.orada "yazılanları okurken bir gülme geldi bana" derken -lar ekini kullanarak genelleme yaptım.Şimdi bir önceki mesajlara bakın ve sizin mesajınıza bakın.Zaten sizin yazdığınız özellik fx impact te geliyor bir çok namlu seçeneği.Hali hazırda ok atan tüfeği bile var fx'in.Hani şuan herşeyi yaylıya uyarlıyoruz ya bu sebeple sizinki de benimki de şuan bir yaylıda yok.Olsa iyi olurmuş düşüncesiyle yazıyoruz herşeyi.Ve buna istinaden sizden alıntı yaparak namlu konusunu devam ettirdim.Bunu ti'ye almak mantıklı mı sizce.Keşke önyargıda bulunmadan önce özelden yazsaydınız ben size izah ederdim hem de konuyu kirletmemiş olurduk.Eğer beni tanıyan biri olsaydınız yanlış düşünmeyeceğimi bilirdiniz.Ne yazık ki birbirimizi tanımıyoruz ve yazdıklarım yanlış anlaşıldı.Yorum yaptığım konulara bir bakın isterseniz hangi birinde laubali konuşmuşum.İnsanların yaşına bakıpta aaa bu küçük veya yeni girmiş foruma dur ben bunu ezeyim diyen kişinin bu forumda işi yoktur.Kişilik olarak benden üstün yaşça benden küçüklere dahi abi diyen birisiyim.Bu arada tanımadığınız birisine alaycı ve laubali yaftasını yapıştırmayı yakıştırabildiniz mi kendinize?Sizin saygınız benim saygımın yanında gözyaşları içerisinde kalır.İyi forumlar.

    Maşallah diyelim nazar değmesin.Parçalara bakıldığında gerçekten sabır,ince iş ve büyük uğraş gerektirdiği belli.Sizi tebrik ediyorum.Tüfekler üzerinde de devamını bekliyoruz. :)