taarruz adlı kullanıcının mesajları

    Piyasadaki en kaliteli, en ergonomik ,en güçlü, en konforlu, en isabetli tüfeklerin bütün enlerini bünyesinde bulundursun, İyi kalitede ceviz kundağı olsun ve namlu pratik şekilde 4.5-5.5-6.35 yapılabilsin. Bırakın atış keyfini evde seyretmesi bile insana keyif versin :)

    Bunların yanı sıra ok fırlatan namlu sistemi de olsun.Şöyle 5-6 hava bastıktan sonra stabil 5-6 atış yaptırsın.Hafif olsun-çok rahat kurulsun.Yazılanları okurken bir gülme geldi bana. :D Muz yiyim ama çilek tadı versin gibi bişey oldu. :thumbup:

    Fikirleriniz gerçekten mükemmel ve bu hobiyi profesyonelliğe taşıyacak bir adımdır.Tabiki uygulanırsa.İnsanlar mesaj sayısını doldurabilmek için gerekli-gereksiz mesaj atmayı bırakacak haliyle kirlilik ortadan kalkacak.Ekspertiz işi çok mantıklı geldi bana.Genel anlamda birçok üye birbirini sadece yazışmalardan tanıyor.Peki güven meselesi ne olacak.Alışverişler karanlıkta kurşun sıkmaya benziyor ne olacağı belli değil.


    Tarafların yalan/yanıltıcı açıklama veya iddiaları moderatörce saptandığı takdirde ilgili kişi/kişiler forumdan temelli uzaklaştırılır.

    Abimizin dediği gibi sınırlı uzaklaştırma yerine temelli uzaklaştırma daha caydırıcı olacaktır.Hobiye gönül vermiş olanlar bu riski göze alamayacaklardır.Hatta kayıt sırasında T.C no istenmeli ki uzaklaştırılan kişi başka bir isimle tekrar giriş yapamasın.Sonuçta burası birçok forumun tam tersine aile sıcaklığı veren ve saygılı bir forumdur.
    Fikirleriniz için teşekkür ederim.Saygılar...

    Şahsen benim için hiç bir sorun teşkil etmiyor kendim 110 kiloyum 6-7 kilo tüfek olsa ne fark eder olmasa ne fark eder.
    Birde 2x500 cc yazıyor açıklamasında bu 1 litre hacmi olduğu anlamına geliyor sanırım ama tüp airarms ın tc modelindeki gibi çift değil resimden gördüğüm kadarıyla neden 2x500 yazdıklarına anlam veremedim.

    Dipçiğine de tüp koymuşlar.

    Ağzın bal yesin abi.İnşallah o günler de gelir.Benim düşüncem 5 yıllık istikhakımı hiç kullanmadan biriktircem 1000 tane olur.Ruhsatımın bitmesine yakın hepsini yakıcam biraz içim soğusun :( .Ruhsat yeniledikten sonra yine aynını yapıcam mecburen.

    ozaman ne anladık silahımız var ama atamıyoruz kullanamıyoruz ama çok çok iyi söküp takıyoruz

    Allah göstermesin savaş çıkarsa silah sökme-takma yarışması yapılmayacak ki abi. :) Kim kazanırsa savaşı o kazanmıştır demicekler.Emin olun askerliğini yapmış ve hala tabancanın şarjörünü çıkaramayan insanlarımız var(kimse yanlış anlamasın).Şöyle çocuklarımız tabanca tüfeğin içinde doğacak ki yabancılık çekmesin dimi. ;) Neyse havalıya devam havalı candır.

    Güzel arkadaşım vergiler olsunda bir adet yivli tüfwk için beş yıllığına 3500 tl sizce uygun mu .? Ha buarada burada satılan yivli tüfeklerin fiyatlarına hiç değinmiyorum bile yıllık mermi makkı o dahada beter siz 6-7000 dolar tüfek al 3500 tl ruhsat sonra yılda 200 mermi atabilirsin .Okadar mermi ile tüfeği tanımazsın tanısanda ertesi seneye mermi alıncaya kadar unutursun buda denge mi şimdi

    Vergi tabi ki olacak ama bari biraz insaflı olunsun abi.7000 dolarlık tüfeğe 3500tl harç verilmesi garipsenebilir.5250 tl lik tabanca alıyorum benden bir o kadar taşıma vergisi alıyorlar buna ne demeli.Ömür boyu olsa anlıcam ama 5 yıllık.Dediğiniz gibi yıllık 200 istikhak.atmaya kıyamıyorum vallahi.

    ne olsuğunu bilmediğin insanların elinde kaydı olmayan dünya kadar silah . akıllı uslu sadece hobici arkadaşlarada havuç başı. Birde devletin aldığı anlamsız vergiler harçlar. Yahu arkadaş bu nedir ya. Devlet diyorki benim vatandaşıma silah ne! çakı bile taşımasın pamukoğlanı gibi dolaşsın sorun çıkarmasın.

    Dediğiniz gibi ne üdüğü belirsiz insanların elinde onlarca ruhsatsız silah mevcut.he aklı başında insan olsun tabiri caizse ruhsatsız tankı olsun sıkıntı çıkarmaz.Malesef kimse pamukoğlanı gibi dolaşmıyor ortada.Herkeste var birşeyler.Asker polis biliyor kimde ne olduğunu ama burası Türkiye.Ruhsatlı tabancası olana diş geçiriyorlar.Bu arada sayın Zetax zannediyormusunuz ki vergiler olmadan ayakta durabiliriz.

    Allah devletimizi,milletimizi kazalardan belalardan korusun,zeval vermesin.Mühimmatlara gelecek olursak;evdeki cephaneliği düzenleyip bir araya getirebilirsem yayınlıcam inşallah.

    Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek yok.İthal tüfeklere bakıp,inceleyip üstüne daha fazla ne koyabilirim mantığıyla gidilse bu dediklerinizine yakın birşeyler çıkabilirdi meydana.Belki de Syn.ofis'in dediği tansiyon ölçer aletinde olduğu gibi ona yakın birşeyler yapılabilirdi.