dediğinizi işlemi uygulamakta fayda var .Evet fabrikaya gönderipte beklemek istemiyorum bilgi için teşekkürler...
spong tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet garantiye yollamak en doğrusu olur... teşekkürler...
-
tetiği en ufak yumuşatma işlemi yapmadım fabrikadan nasıl çıkıtysa öyle kullanıyordum...
-
pekala en iyisi dediğiniz gibi servise yollamak...
-
merhabalar;
yeni aldığım hatsan bt65 sb lw tüfeğim zor kuruluyor ve tetik çalışmıyor problem nedir ? garantisi var garanti kapsamında servise yollamak en doğrusu olur mu ?
teşekkürler -
peki AT44W9 - 6.35 Long türkiyede satışı var mı?
-
ama 2.nesil ve 4,5 diye vermek istiyorum ve kararsız kaldığım için sizlere danışıyorum
teşşekkürler... -
silah gerçekten malzemesi felan kaliteli webley patriot 4,5 ile takas durumu var sizce webley patriot 4,5 (2.nesil ) ile takas edilebilinir mi ?
-
merhabalar ;
gamo 400 modelini almayı düşünüyorum sizce nasıl tüfektir?
(isabetlimi,dürbün tatktığımızda herhangi bir kayma gibi bir problemi olur mu ? )
teşekkürler.... -
olabilir aslında bakayım bi ona... teşekkürler...
-
300-350 TL arası kurmalı tüfek tavsiyesi olan varmı?
güçlü olması (305 m/s gibi olsa iyi olur), dürbünü taktığım zaman kaymaması için stoper olması , kurulması çok zor olmayan , .22cal, kaliteli sağlam olması , servisi olması lazım... aklımda hatsan mod 99 limited edition var ama kalitesi nasıl? (webley patriot demeyin sakın) -
ve başka bir broşür...
[Resim Engellendi: http://e1203.hizliresim.com/v/9/3c0px.jpg]
en alttaki tüplü tabanca ise dikkat çekici ve ilginç bir tasarım...
-
evet kundak gerçekten güzel fakat henüz türkiyede yok galiba...
-
merhabalar gezinirken buldum bunu türkiyede bu modeli bulabilceğimiz yerler varmı acaba...
[Resim Engellendi: http://d1203.hizliresim.com/v/8/3bys5.jpg]
özellikler kundak çok güzel olmuş...alttaki tetiğin önündeki şarjör'e benzene metal parçalar nedir bilen var mı?
-
bilgi çin teşekkürler ama artık bu hobiyi bıraktım...
-
tamam tavsiyenize uyarım sağolun ...
-
keşke yapabilsem ama mecbur ustaya kaldı işimiz...

-
oldu o zaman şimdi usta aramaya başlayayım
bilgi için teşşekkürler.... -
merhabalar hatsan at44w-10lw modeline tüpü gizlemek için kundak yapılabilirmi ? veya kundağı geçmeyecek şekilde tüp varmı ?

-
teşekkürler...