emremim adlı kullanıcının mesajları

    Bugün ankara team üyeleriyle tanışma fırsatım oldu hepsi cok sıcak insanlar.
    Çok eğlenceli ve faydalı bir kaç saat geçirdim.
    Gösterdikleri ilgiden, hoşgörüden ve verdikleri bilgilerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Bu hobiye yeni başlıcaklar için ankara team buluşmaları büyük bir ayrıcalık. Kafamdaki soru işaretlerinin yüzde doksanı halloldu. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
    Saygılar.

    teşekkürler sn. Cmblc ,


    Anladığım kadarıyla Ankara Team tam bir aile olmuş. Yabancı birine bukadar yakın davranılıyorsa; içinizde birlik, arkadaşlık çok çok farklıdır eminim. Takdire şayan. Emeği geçen herkese tebrikler..
    saygılar.

    sn erdinç,


    Bu hobiye başlamaya kesin karar verdim. Bir süredir araştırıyorum ve heyecan veriyor insana. Hatta ateşli silah projemi bile ertelemeyi düşünmeye başladım.(bu hobi için). Oraya ayırdığım bütçeden baya bir kısım, pcp tüfeğe gidecek gibi görünüyor. Üstadların yardımıyla doğru bir tercih yapacağımı düşünüyorum. Yoksa bu işin içinden çıkılmayacak gibi gözüküyor. Sanırım buluşmalar her cumartesi, aynı yerde haftaya kesin orada olacağım. Baya sabırsızım :) umarım sabırsızlıktan bir tüfek alıpta gelmem.


    saygılar.

    Sn. Ankara Team üyeleri,


    Bir süredir pcp tüfek sahibi olmak , doğru tercihi yapabilmek için forum içinde debelenip duruyorum. Ama sanırım yakında bu büyük denizde kaybolacağım. 200'ün üzerinde konu okudum ; tam karar verdim derken başka bir başlık ve herşey başa dönüyor....(tabiki cahillikten olsa gerek) . İlk etapta 2. el bir tüfek almak istiyorum. Forumda bir iki tane seçenek var; ama cahillik iste karar veremiyorum.


    Buluşmalara ziyaretci kabul ediyormusunuz? Gelip biraz başınızı ağrıtmak , fikirlerinizi almak isterim..


    Saygılar.

    Sn. Forum üyeleri,
    Sahip olduğum Walther cp99 bb tabancadan aslında memnunum ama 15 mt den pet şişe atışlarında, pet şiseyi delmemektedir. Acaba Magnum Research Desert Eagle (silahtan yukarıda bahsedilmiş) veya Crosman - C11 (yatagun sitesinde en güçlü silah denilmiş) daha iyi sonnuçlar alınabilir mi?


    saygılar...