huseman adlı kullanıcının mesajları

    Hayırlı olsun abi. Diğer açmış olduğum başlık altında abilerim yardım etti sağolsunlar .


    dampa ayaklarda stop pini yani o çıkıntı olmaz. Gerek de yoktur. Ayağın uzaklığını dürbünü üzerine koyup tüfeğe yanağınızı kaynak yapıp dürbün uzaklığını ayarlayın sonra da o konuma ayağı sabitledikten sonra ayağa dürbünü artıkıl düz olacak şekilde dikkat ederek montajını vidaları çapraz sıkarak monte edin.

    Abi hızlı yanıt için çok teşekkür ederim . Peki şuan bendeki dampa 25.4 mm , gelecek olan dürbünün ise (henüz gelmedi deneme fırsatım olmadı ondan soruyorum) 30 mm tüpü var . Uyarmı ?

    Tüfeğim geldi hemde çok kısa bir zamanda sapa sağlam bir şekilde . Yatagun a çok teşekkür ediyorum bu hobide en güvenilir olduğu için .


    Yanlız dediğim gibi bu dampa olayını tam çözemedim , aa prosport un dürbün yatağında 3 adet girinti delik var . Bende gelecek olan dampada alt kısımda çıkıntılarının olduğunu tahmin ediyordum . Hatta emin olamadığım için yatagun ı aradım sordum bana evet hediye dampada o çıkıntılar var dedi . Sağlık olsun galiba yanlış anladı alyenlerle flan karıştırdı galiba, çünki öyle bir çıkıntı yok .


    Zaten bende sadece sportsmatch dürbün fotoğrafında gördüğüme dayanarak konuşuyorum yani şu :


    [Resim Engellendi: http://www.scopemounts.co.uk/art/which_mount_1.jpg]


    Ray kısmına oturan yerdeki bu çıkıntı benim düşündüğüm şeymi :) . Eğer doğru düşünüyorsam 30 mm tüpü olan bir dürbün için sports match ın hangi dampasını almam gerekiyor .


    Üstatlarımdan yardım istiyorum şimdiden tşkler :)


    aynısını 2 saat önce kargoya verdiler 1 hafta bekledim yurt dışından gelmesi için sağolsun sitedeki bir abimiz getirtti bence iyi yapmışsın ellerinde olmayan dürbün zaten şimdiki aldığın kadar iyi değil bu aldığın onun hemen hemen 2 katı büyütme sağlıyor ben yarın elime geçince arkadaşlarla daha ayrıntılı paylaşıcam saygılar.. takma kafana iyi yapmışssın

    Bilgi için çok teşekkürler abi . Ucuz yoldan iyi bir dürbüne kavuştuk o zaman :) .


    Aklıma takılan bir soru daha var oda şimdi gelen dürbün 30mm lik , bunun için şimdi 30mm lik dampa almam mı lazım .

    Merhaba ;


    aa prosport için sipariş ettiğim bsa sts 4-16x44 dürbün aldığım firmanın stoklarında kalmadığı için gönderemediler (kendi hataları) . Bunun yerine firmayla konuşmam üzere , bana


    bsa 8-32x44 swf dürbününü vermelerini istedim çünki fiyat açısından en yakın oydu . Hatta firma kendi hatası olduğu için normal fiyatının çok daha altına vericeğini söyledi .


    Yanlız bu 2 model arasındaki farklar nedir tam olarak bilemiyorum , bana vericek oldukları daha pahalı ama iyi mi ettik kötümü bilmiyorum .


    Üstatlar beni bilgilendirirse sevinirim .


    Dampasız kullanımda ister 2 parça ayak olsun ister tek parça dürbün istediği kadar airgun rated olsun, zamanla farkına varılmayan ufak geri kaymalar yaşanıyor. Bu da dürbünün gövdesinde deformasyonlara neden olabiliyor. Benim tecrübeme göre 24 büyütmeye kadar en fazla 50 mercek dürbünler sportsmatch dampa ile sorunsuz kullanılabiliyor. Yatagun dampayı hiç deneme fırsatım olmadığından yorum yapamıyorum. Yalnız sportsmatch in ürünleriyle hiç sıkıntı yaşayana rastlamadım. Hayvani olarak güç harcayarak ya da yanlış ölçüde alyen kullanarak vidalarını yalama edenleri ve hatsanın yamuk rayına takamayıp, ayağı rendeleyenleri kategori dışı bırakıyorum

    Bilgi için teşekkür ederim . Hediye gelen dampayı denerim , güzel sonuçlar alamaz isem sportsmatch a geçerim .


    ben hw97k ile dampa+6-24x42 dürbün kullandım. bir sıkıntıda yaşamadım. iyi bir dampa ve kaliteli bir dürbünle sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.

    Bilgi için teşekkür ederim . AA prosport un yanı sıra yatagun dan hediye olarak dampa ayak geliyormuş . Gelen dampa ayak işimi görür mü yoksa önerebileceğiniz bir marka varmı ?

    Beyin fırtınası için teşekkür ederim okurken bende bilmediğim bir kaç şeyide öğrenmiş oldum . Bunun üzerine daha geniş kapsamlı bir dürbün araştırması yapmaya başlıyorum.

    Hawke dürbünler, aradığınız özellikleri içeriyor. Airgun rated olmasına rağmen, dampa ayak ile kullanırsanız eminim çok uzun süre dürbün ve silahı zevkle kullanırsınız.

    Hawke nin kalitesini çok duydum yanlız fiyat konusunda çok acımasız . BSA markası hawkeye göre çok mu kötü acaba ? , bsa kullanıcıları memnun kaldıklarını söylemişler ,


    tabi ben hiç kullanmadığım için yine bir size danışayım .

    Herkese merhaba arkadaşlar ;


    Çok yakında sipariş edeceğim airarms prosport havalı tüfeğim için bir de dürbün sipariş etmek istiyorum .


    Yanlız araştırdığım kadarı ile yaylı tüfeklerde tepmeden dolayı 40 mm çapı geçecek dürbün alınmaması öneriliyor . Lakin aa prosport un videolarından ve kullanıcılarından öğrendiğim kadarı ile tepmesi çok az .Buna istinaden 40mm den büyük dürbün alabilirmiyim , alabilirsem eğer bana 600.00 tl ye kadar 100 mt yi vurabileceğim (birazda benim kabiliyetime kalmış ^^ ) kaliteli ve dayanıklı bir dürbün önerirmisiniz.


    Not : Yandan paralaks ayarı olmasını istiyorum .


    Şimdiden teşekkürler :)