cakmelo adlı kullanıcının mesajları

    naylon yada mika netliği bozmazmı diyelimki sorun teşkil etmiyor. peki artıkıl ı tam merkeze koyabilecekmisiz hadi oda oldu cizeceğiniz artıkıl nekadar simetrik olucak. yani uzak yada yakın mesafede dot hesabınızı tutturabilmeniz açısından sordum.

    Bende başlığı görünce üzülerek okumaya başladım çünkü eleştiri yapicaginizi dusundum k.bakmayın bende 2 kere de 7 parça ürün aldım kargoydu kararsizlikdi vesaire sorunlar oldu ama herseferinde problem yaratan değil çözümler sunan yorumları oldu inanın eşine zor rastlanır bir esnaf iyiki yusuf bey sizbu işi yapıyorsunuz ve iyiki sizi tanıdık bu arada ben Hüsnü Çakır yusuf hocam :) olurda okursanız hatriniza gelirim dedim ve reelde tanıdığım herkeze tavsiye ederim istanbul da yaşıyorum ama hiç düşünmeden tercihim hep yusuf bey olucak biliyorum ki kendisi tarafından mağdur olmuyacagim

    bak dark mı adın herneyse ben 33 yaşında istanbul 11 senedir ayakkabı taban kalıbı ve bilumum aleminyum kalıbı işi ile uğraşıyorum Adidas,Nike,Puma,kinetix,Prada vs bu firmaların işleri ile oldukça yakından ilgilendiren tasarımlar yaparım inan bana o firmalar bile birbirinden esinlenirken sen tutup sırf yerli bir firma taivan firmasından üst blogu esinlendi diye hakaret edercesine futursuzca ithamda bulunamazsin bu kişilik hakkına saldırıdır şimdi madem inatla bunu yapıyorsun hadi hodri meydan İSPATLA

    oldu sen çaldı diyince bişey olmuyor ben sana ispatla diyince mi sorun oldu. Hayırdır ;) firmaya hakaret ederek başlayan şahsına toz konduramamasi ironik. Hakaret değil itham bu yaptığım. Sen çalmak la suclarken ne yaptığını düşünüyordun hakaret değilmi bu yaptığın.

    Burada bir yorum yada eleştiri yapmak için kimseden icazet almam gerekmiyor. Hakkım olup olmadığınada karar verecek merciiler siz değilsiniz. Bu forumda istediğim şekilde yorumumu yaparım forum kuralları çerçevesinde! Kimseyede hesabını vermem.

    icazet olayını nerden çıkardın. Çaldı dediğin Tüfeğin marka modelini koy önüne tek tek ispatla da görelim madem bukadar iddialisin. Sadece görüntü ile olmaz bu işler ona göre ölçü ver tek tek haa idiani dogrulayamazsan sende yalancı olmuş olursun anladinmi YALANCI herif şimdi bende senin hakkında yorum hakkımı kullandım. oldumu sence YALANCI herif. İtham böyle bişey işte

    Benim kimse ile bağım yok halazir bt65 sahibiyim oncesindede at44 kullandım 4 hafta öncede kral puncher bullpup aldım bunları kullanmış biri olarak diyorumki kral yapmış kardeşim diyorum anliyan anliyor ama bilmeyen laf salatası yapıyor Nasrettin hoca misali bana doktor değil damdan düşeni getirin misali bilmeyen konusmasin hatsanın 2 tüfeği sayesinde servisdekilerin isimlerini ezberledim Sekreterin ismini dahili bağlanır baglanmaz söylerdim siz hala hatsan diyin bırakın rekabet olsun.

    Bu nasıl bir tutkudur 12 yıldır bazı şeylerin üstüne bişeyler katmayan halazir gereksiz hava sarfiyatını bile gideremeyen firmayı 1 senede üstüne kata kata giden firmaya nasıl kiyasluyorsunuz anlamıyorum zaman verin hele bakın neler yapıyorlar.

    bazi konularda kıyaslama yapılırken hatsan firmasına haksızlık yapılmıyormu? hastanın tabiri caizse takoz gibi pcp tüfekler yaptığı doğrudur ama hatsan bu ülkede ilk pcp yi yapan firmadir bir ürünü sıfırdan üretmek ciddi arge çalışması isteyen zor bir iştir ama yapılan bir ürüne bakarak üretim yapmak çok kolaydır

    allah aşkına aynı mekanizmasını kullanan kaç firma var vede yenilik diye yaptığı at 44 e 500 cc tüp ve bullpup dışında gozle görünür ne yapıda at44 un 13 modelini sundu o begenmediginiz kral sayesinde iç piyasa canlandigini goremediyseniz ben bişey demiyorum iyi ozaman almayın kralı kusturun adamları da 2020 de at44 night diye modeli ile oynayın. Farkettinizmi bilmiyorum perşembe günü kral otomatik ini yayinladikdan 1 gün sonra cuma günü yani bugün yayınladı bunun için bile kral a teşekkür etmek gerekir.

    Burada içinde emek geçecek tek cümle emek hırsızlığı! Kopyala yapıştır yapan bir firmaya methiyeler düzmek garip. Ben camia adına hayırlı bir gelişme görmüyorum. 4 5 farklı markadan 4 5 modelinden kolaj çalışması yapan bir firmayı bukadar şişirmek niye! Firmanın getirdiği herhangi bir yenilik görmüyorum. Enson Condor modelinide ÇALMIŞLAR! Bunun adı bu.

    yaptığınız şeyin adı patavatsizlik diyecem de bukadar ısrarla hırsızlık demeniz belliki cekememezlik hatta dahada cumlem çok ama terbiyemi bozmak istemiyorum. beyefendi senin memleketinde değil dünyada normal görünen ters mühendislik diye adlandırılan ve amacı da ar-ge de zaman ve begendiremek endisesinden ötürü yapılan şeyi sen ne hakla ağır itibarsizlasdirici cümleler kullanirsin çok biliyorsan çek resimlerini al ölçülerini raporla git caldiklariniiddia eddigin adamlara mail yolla da git gavur ların malını alırken gümrük vergisi arti cart curt diye ödediğimız tonla paramizi alıp servis saglamayan adamlara yolla da adalet sağla

    o dediğine ne hatsan yanaşır nede kral sen hiç Renault ile Hyundai nin yada Fiat ın firmalar bazında yarisdigini gördünmü hiç bir firma es kaza katagulleye gelmek istemez bu dediğin olmaz.

    Türkiye içinde ar-ge mantığı zaten ters mühendislik mantığıyla işliyor. evet kral arms bilindik markalari kopyaladiklari doğrudur ama yapmış vede hizmetinize sunmuş alırsın almazsin senin bilecegin iş ona kimsenin lafı olmaz ama şöyle yapmış böyle yapmış demek ne kadar doğru yaklaşım.kral bt65i kaç yıl sonra çıkardı sonrasında gladian ı ne kadar zamanda çıkardı? Hatsan şimdi planlamalarini ciddi ciddi gözden geçirmek zorunda ve iç piyasaya dahada önem vericek artık bitti o yurtdışında iade edilen tufekleri iç piyasada satış mantığı. Sırf bunun için bile hatsan sevicilerin kralı eleştirmek yerine takdir etmesi gerekir kanaatindeyim.

    Arkadaşlar fuar çok çeşitli mümkünse kesinlikle ziyaret edilmesi lazım bir çok ürünü satın almak mümkün,hele hele bora bıçağın standini görmek ver uzun zamandir aklımda olan bıçak eksiklerimi yerinde görerek satin almak beni cok mutlu etti, genel olarak ateşli ve havali silah sever olarak fuar'ı begendim fakat havali silahlar konusunda özellikle ithal firmaların ürünlerinin yok denecek kadar zayif olmasin beni üzdü açıkçası.Son olarak forumdaslarin fuari birlikte ziyaret etme imkanı olsa tanışmak ve kaynasnak için çok iyi olabilir.

    inşallah c.tesi 14:30 da oradayım

    yetkililere bende mail attim. Umarim kulak verirler.

    hocam sizinde dolum ucu orinklerinde gözle görünür aşınma oluyormu benim tüfekte avşa atılmış lakin hala keskin yerler var oralardan aşınıyor acaba bu durum herkezde varmı ?

    Alacak kişiler kesinlikle yüksek ayak tarzı birşey tercih etsinler, hawke dürbün ve hawkenin normal ayağıyla yanaklık takılı halde net ve rahat omuzlayamadım görüntü alamadım


    aynen ya yüksek profili bir ayak tercih etmeli yada yanaklığa yanağı değilde elmacık kemiğine dayamak gerekiyor :D

    2 hafta önce soyleseydiniz iyi olucakdi bende hawke nin kısa ayağından aldım 44 mm yüksekliği var yanakligi söküp attım göz kurtarmiyor ☺

    geçen hafta hemen hemen aynı yerden benimde başıma geldi bu problem benim hatam dan ötürü 150 barda ki tüpe kontrolsüz ce vanayı açmamdan ötürü bir anda 300 bar a maruz kalinca dolum deliğini kapatan döner parçanın altındaki oring ve dolum ucundaki oring yırtıldi bişey dikkatimi çekti kral dolum ucunun girdiği yeri oldukça keskin bırakmış bi Avşa atmamislar ve dolum ucu oringleri çabuk deforme oluyor toplam 15 kere doldurdum biri benim hatam 3 kere değiştirdım şimdi slikon gres sürerek kullanıyorum ve dolum ucu tozlanmasin diye birde kılıf yaptım doldurmadsn mutlaka dikkat ediyorum başka tek çaresi oralarin capagi yok sada Avşa atılmas. Bende atarım atmasına da garantisiolan tüfeğe müdahele etmek istemiyorum ciddi bir sıkıntısı olursa ilerde ileticem kendilerine.