asil adlı kullanıcının mesajları

    ABD ordusu bunun top versiyonunu bile yaptı Railgun yazıp aratırsanız türlü örnekleri çıkıyor.Haberdeki sıkıntı bu sistemi çocuk 0 dan icat etmiş gibi anlatılıyor.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    beni dikkatimi çeken şu oldu 40 yıllık tüfek üzerinde boya kalmamış ama zerre pas yok kalite bu olsa gerek

    Emir hocam sayenizde yeni şeyler öğreniyoruz,merak ettiğimiz marka/modellerin işini bilen biri tarafından yapılan incelemelerini görüyoruz ben dahil çoğu kişi sizin kadar özverili şekilde uğraşmaz hobimiz adına sürekli katkıda bulunuyorsunuz.
    çok sağolun.

    Arkadaşın tanıdığın araya girmesi ile rica minnet ile olacak iş değil belliki serviş işini yapmıyor tüketi hakları hakem heyetine başvurun dahası ingilizcesi iyi olan biri türkiye servisinin durumunu direk Gamo ya iletirse iyi olur
    konuyu açan arkadaşın tüfeği ne oldu merak etmiştim ama heralde foruma gimiyor artık konu açılmış sonuç yazılmadan yarım bırakılmış

    crosman teknik servisi hizmetini meydan av


    Adres: Kemeraltı Caddesi Şefkat İşhanı No: 1 - 3 Kat: 1 - 2 34425 Karaköy - Beyoğlu - İstanbul
    Telefon: 0 212 292 50 16
    Fax: 0 212 243 93 97
    e-mail: meydan@meydanav.com

    Teknik servisi yok ! Bende de asg var parça kırdı 1senedir evde yatıyor ! Her zaman diyorum arkadaşlar bu co2 tabancalar ın alayı para tuzağı çöp ! Umarex cp 88 ,99 , beretta modellerine parça bulursunuz lakin bu tabancalarada 1000 kusur tl para istiyorlar bu da gerçek tabanca parası ! Ben çözümü yaylı pistonlu tabancada buldum hem bozulmuyor hemde co2 tabancalar ile kıyaslanamayacak güçte!

    konuyu açan arkadaşa yardımcı olmak için yazdım. co2 gerekli veya gereksiz o kişiye göre değişir.servisi yok,co2 gereksiz para tuzağı demenin konuyu açan arkadaşa yardımı dokunmaz

    tabancayı aldığınız yeri arayın sizdeki tabancanın teknik servis hizmetini veren firmayı öğrenin orayı arayıp sorunu anlatın yardımcı olurlar
    eğer tabancanın içinde tüp bıkarsanız oring in ömrü kısalır tüpü bitip tabancadan sökün

    Tüfeğiniz hayırlı olsun paylaşım yapmanız iyi olmuş aynı tüfeği düşünen arkadaşlar fikir edinmiş olur.Kıyaslama yapılabilnmesi i için kaliteli pelletler ile video kaydı ve daha sonra tüfek rodajını tamamladıktan sonra video kaydı yaparsanız çok iyi olur.

    Benim düşüncem 2. el Diana araştırın.Diana genel anlamda kalite olarak çok iyi marka diana alıpta şikayetçi olana henüz denk gelmedim.Özelikle mod 54 tepme önyeliyici kızak sistemi yüzünden oldukça övülüyor.
    Forumda işin üstadları var Zetax nickli Emir beye danışmanızı tavsiye ederim.