asil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

dampa kutsal falan değilde millet kaliteli dürbününe orta hallli yaylı tüfek parasında daha fazla para veriyor haliyle işine sağlama almak istediği içinde dampa alıyor g;$i

nem pompanın dipinde birikir yüksek basınça altında suya dönüşür pompa yaparken ara verilmeli tahliye vanasını açılmalı bu şekilde nemin çoğunu dışarı atmış oluruz

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

sacma var namlu ya girmez sacma var namludan düşer isabetten söz edemezsin yeri gelir tetiğe başınca namluya şıkışır bu dediğim ihtiamallerin tamamını yerli üretim saçmanın 1 kutusunda yaşadım tüfeğinizi seviyorsanız moraliniz bozulsun istemiyorsanız kalitesiz saçma kullanmayın
    geco yu alıp denicem adi olduğunu zannetmiyorum zoraki de kullanırım g;$i

dürbünü yayınladığın videodaki gibi 2 parça ayakla tüfeğe takılı iken 0 lamaya çalışıyorsan boşuna uğraşma derim bide dürbün masrafı çıkarırsın kendine dampa alman şart daha önce bi çok kişi tavsiyede bulunmuştu sana umarım söylenenleri dikkate alırsın yerinde olsa dampa alana kadar dürbünsüz kullanmaya evam ederim

hatsan a gönderin bakımını yapsınlar daha önce forumdan sizinki gibi eski tüfekleri gönderenler oldu boya dahil tüm bakımlarını yapıp geri göndermiş hatsan hatta para almadığıda olmuştu.

hatsanın plastik kundakları çok kalitesiz içi boş ve kısa süre sonra rengi solmaya başlıyor at44 ve mod 85 sniper kullandım ikisindede durum bu ancak ahsap kundakları fiyatına göre çok iyi tavsiye ederim tüfeğiniz hayırlı olsun.

yaylı ya devem gasram a gerek duymuyorum sarsıntı yok edilmiş olsa pcp ye alternatif olarak alınırdı ancak mümkün görülmüyor asıl beklediğim zoraki tarzında PCA tüfek

ben daha fazla uzatmanın anlamsız olduğunu ifade etmek için yazmıştım o yorumu ters analşılmış olmalı daha öncede belirttim ülkemizin en büyük silah forumdan yasak olmasına rağmen bu tarz konuların tarşılmasını yanlış buluyorum bu ve buna benzer konuları raporlayalım

Bu konu 4 yil oncede olmustu burda eminim grupman yaparken disarda goruldugu bir canliya rahatlikla sikacak ustadlarda ve acemiler var ornek turk halki kirmizi isikta gecmek yasak buna uymadigimiz olmadimi ki kurallara bukadar takiliyoruz evt o bir isik fakat bu insan emniyeti icin olan bir isik ve cokta uyulmayan bir kural umarim anlatabilmisimdir saygilar

ne diyelim hocam yasak ama uymuyoruz havalı tüfek ile katliyam yapıyoruz sizde yapın mı diyelim yasak işte bitti neyini uzatıyoruz ki

kırılgan olma sinirlenme empati kur sadece şişe resmi koyup mod99 ile 100 metre gurupman yaptım demişsin insanlar farklı şeyler düşünebilir sinirlenecek bişey yok ben örnek verdim öyle yaptın demedim senden ricam hedef kağıdına mesafeyide metre ile ölçerek gurupman yapman kesin anlaşılır şekilde mod 99 almayı düşünenlere örnek olursun bizde bakıp hevesleniriz paylaşımlar yaparız :thumbup:
    forumda üstadların yaptığı gurupman paylaşımlarını bi araştır kendine örnek al üstadları eleştirelerede bu kadar bozulma insalar seni neden atıcılıktan soğutmak istesin sadece tavsiye veriyoruz kendini geliştir hepimiz seviniriz
    metehan ın payşımlarına bak mesala bi eleştiri varmı anlaşılır şekilde yapmış videoda eklemiş keyifle takip ediyoruz

forumun 9500 küşür üyesi var türkiyenin en büyük havalı silah forumu eleştiride gelebilir konu açarken bunları göze almak lazım duygusal davranmayın paylaşımlara devam edin grupman yapıcaksınız hedef kağıdına yapın mesafeyi kesin olarak belirleyin
    şişeyle gurupman olmaz 100 m den şişe vuralabilir örnek 10 atış yaparsın 4 ü şişeye denk gelir ama buna gurupman denemez kimsenin kimseyi hobiden soğutmaya çalıştığı yok görüş bildirmektemi yasak bu kadar kırılgan olmayın.saygılar