asil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

gamo nun 4.5 mm prohunteri 5.5mm olanlara göre daha kaliteli 4.5mm gamo pro magnumda kullanabilirsin 500 lük kutu olanlardan al daha hesaplı a rmer de var tahbitı biraz fazla olsun iştersen gamo ts10 al benimde kullanığım hesaplı şişe patlatma pelletleri. :thumbup:

geçen hafta bende mod99 aldım şanşıma hatalı üretim çıktı değişim talebi ile fabrikaya gönderdim bekliyorum
    bu konuya 1290 kişi bakmış havalı tüfeğe yeni başlıyacak olanlar yaylı tüfekle 200m atışı ve bunun gibi konuları görüp beklentilerini ona göre belirliyor
    mod99 ile 100 m den (bence mesafede şahibeli) su şiseni vurdum demekle o mesafede 1 tl gurupman yaptım demek arasında çok fark var yeni başlıyacak olanları yanlış yönledirmeyelim tecbrubeli kişiler ciddiye bile almayabilir ancak yeni başlıcak olanlar direk bu beklenti ile mod99 alırlarsa hayal kırıklığı yaşarlar
    not:ben kesinlikle yapılamaz demiyorum ancak hayatında hiç havalı tüfek kullanmamış birisi eline mod99 u alıp direk 200m de şişe kırmaz yada 100m de 1 tl lik gurupman yapamaz yeni başlıcak olanlar hemen bu beklentilere girmesinler.

konu başka yerlere gidecek ama hatsanın kullandığı lw namlular kusursuz falan değil lw nin bi kaç farkılı kalite sınıfı var fiyatına göre hatsanında gidipde lother walter in ürettiği 1. kalite namluları alacak hali yok forumda daha öncede tartışıldı hatsanın kullandığı lw namlular ile kendi namluları arasında pek bi fark yok ancak alacak olsam bende nişangahsız ahşap kundak lw long modelini alırdım.

büyütecek bi durum değil bence anladığım kadarı ile sadece 1 gün geçikmiş bana ptt ile kayseriden istanbula kargonun 6 günde geldiği oldu geçenlerdede ilçe merkezinde en işlek yerde oturmama rağmen ptt görevlisi nasıl olduysa adresimi bulamamış ve işgüzarlık yapıp telefon numaram paketin üzerinde yazmasına rağmen zahmet edip aramamışlar kargo diyarbakıra geri gitti sonra tekrar gönderildi 2 kere kargo parası ödedim haa ptt nin hakkını yemiyim izmirden gümüşhaneden 1 günde kargo getirdikleride oldu kısacası canınızı sıkmayın beterin beteri var ne yapalım katlanıyoruz.

keyifle izledim bu tarz iyi hazırlanmış videolar ülkemizde havalı silah hobisinin yaygınlaşmasını sağlayacaktır. :thumbup:
    alper abi buda senin yabancı versiyonun

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

yaylı ve pcp yerine gerçeğine çok benzeyen elektrikli airsoft modelleri kullansalar iyi olmazmı tabi türk halkı saf olduğu için baloncu tüfeğini ayırt edemez zannediyorlar özellikle stv nin dizilerinde bolca var adam torundan kıvılcım çıkartıyor seri atış yapıyor. 8o

''En iyi'' göreceli bi kavramdır neye göre kime göre,bana göre en iyi değil
    ülkemizde havalı silahlarla av yasak bunuda belirtiyim küçük yaştaki arkadaşlarımız buna benzer videoları izleyip kuş katletmeye özenebilirler.

Tufegime henuz pompa alamadim ama 100 bara dusurene kadar deneme atisi yaptim durbunsuz gezle atista yanaklik yuksek oldugu icin nisan almak cok zor durbunle kullanilacaksa gezle arpaciga gerek yoktu bence.tek seferde 6 mermiyi bende surdum namluya birde kurma kolu kaplamasi oksitlenmis gibi oldu ve aydabir falan acip siliyorum orta tup ve namludan sanki pas siliyorum beyaz bez kizariyor ve dururken basinc saatinin cami catladi ama cok guclu birtufek tufegimi seviyorum.
    Bu arada tufegim sumatra 500 modelidir.
    Ben sayet boyle bir tufegin imalatcisi olsam kurma islemini hep kadiririr otomatik yapardim, namlu ucuna yakin bir tahliye ile kurma islemini otomatik hale getirirdim, kurmaya ugrasirken bozulan nisan hatti sabit kalirdi zaten tepme yok.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

şeye benzedi bu yılmaz erdoğanın vizon tele filminde televizyonun varlığını öğrenince vediği tepkiye :)