hayırlı olsun resimlerini paylaşırsanız feyz alırız ![]()
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
dediklerin zoraki için ise yazıktır tabancaya hasar verme arkada tarafta sorun çıkaran vidayı eğe ile aşındır ben öyle yaptım.
-
güzel inceleme olmuş cometa nın hoşuma giden modelleri var
-
alyan anahtarının kısa tarafı ile dürbün ayağının vidalarını daha iyi sıkarsınız denemediyseniz deneyin
-
alman güzeli hayırlı olsun;tacli#
-
güzel görünüyor hayırlı olsun

-
ben olsam vurduğum şeyleri soda şişesi kavanoz kola kapağı falan çizerdim
şaka bi yana güzel olmuş 
-
halen neden seri olarak zoraki için plastik dipçik üretilmiyor anlamıyorum üretilse kapış kapış gider.
-
hayırlı olsun görünüşü sentetik kundağı basit yapısı hafifliği bunların yanında kalitesi hoşuma gidiyor

-
hayırlı olsun

-
yanılmıyorsam forumda satışta olan hw 97 var değerlendirin derim forumdan daha önce benimde alışverişim oldu hem aldım hem sattım sorun yaşamadım
-
red dot yada dürbün alırken ayak genişliğinin 22mm olmasına dikkat edin almadan arayıp sorarsınız bu ürünleri forumdan 2. el olarakta alabilirsiniz.
-
güzel paylaşım

-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
yine Hatsan at44 bu sefer Ranger at44 ismi ile -
bazı markalar yurt dışına sattıkları ürünleri farklı isimlerle pazarlayabiliyor örneğin:Zoraki abd,ingiltere ve bazı ülkelerde Webley Alecto,alman Weihrauch abd de Beeman adı ile satılıyor bi çok örnek var yada şöyle ifade edeyim bazı markalar başka markalara tabanca tüfek vb. ürettirip kendi markalarını basarak satıyorlar bunada örnek Browning 800mag aslen Hatsan üretimidir
-
havalı silahlarımla arkadaşlarıma atış yaptıracaksam önce yanıma oturtuyorum atış yapıyorum silahın nasıl çalıştığını anlıyor tüfeği eline verincede dikkat etmesi gereken noktaları vurguluyorum kurarken namluyu elinden kaçırma tüfek kırıkken tetiğe basma bunları mutlaka söylerim
geçmiş olsun hatsan servisinden bildiğim kadarı ile memun olmayan yok hallederler -
hayırlı olsun

-
bi dünya resim var nerdeyse gitmiş kadar oldum emeğinize sağlık

-
aha gırdın gırdın
çekim süper olmuş devamını bekleriz 
-
ben telefonla görüştüm dipçik hakkında ... arge çalışmalarıçok uzun ve detaylı oluyormuş...bu yüzden yapılması sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.
arge yi biz yapalım kalıbı verelim onlar üretsinler