bi öneride ben yapayım
10m mesafeye geniş bi kagıt koy atış yaparken nefes alma elinde titremesin tüfeği mengene ile sıkıstırmaya falan gerek yok kağıda basitce bi nokta çiz artkılı bu noktanın üzerine getir atış yap pelletin vurduğu yeri gör ona göre sağ sol aşağı yukarı ayarları ile oynarak pellet tam olarak artıkılın olduğunu yeri vurmasını sağla daha uzun mesafelere basitce 2 3 clik oynarak tekrardan ayar yaparsın.
not : dürbünü çift parça ayakla değil tek parça ayakla bağla hatta dampa al daha sağlıklı olur
daha rahat sıfılama yapayım beni fazla uğraştırmasın dersen orta güçte yaylı al hatsan mod 95 - 99 , stoeger x20 gibi
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kaplamı bilmem ama bakır pelletler hali hazırda var örnek Gamonun PBA çeşitleri
izlediğin bi kaç inceleme videosunda kurşun pelletlere göre daha hızlı gittiklerini gördüm -
almak denemek istediğim bi dünya havalı silah var virüs damarlarımda geziyor

-
o kasları tüfeği kurarken yaptı heralde

-
Haftada 3 gün atış yapan ve silahını haftada 6-9 kere pompayla dolduran birinin elektrikli ısıtıcı çalıştırması sonucu faturasına yansıyacak ekstra tutarıda hesaba katmak lazım sanırım. Ayrıca nem oranının özellikle yazın tavan yaptığınıda hatırlatmak isterim. Odada fenalık geçirmeden dolum yaptığınızı varsayarsak pompa + elektrik parası sanırım scuba dan aşağı kalmaz ...
anlatmak istediğim şu küçük sıcak hava üfleyen ısıtıcıyı pompanın yanına koyup bu şekilde dolum yaparsak ısıcıtıcı havayı kuruttuğu için nemden az da olsa kaçınmamızı sağlayabilir (bence faydası olur) 15-20 dk kısa bi çalıştırma süresi faturaya pek bi etki etmez tabiki scuba pompaya göre daha avantajlı sadece pompa kullanıp nemden korunmak için fikir sunuyorum
-
hazır konu hortlamışken aklılma geldi yazayım dedim pompa ile dolum yaparken nem den kaçınmak için elektirkli ısıcı ile ısıtılmış odada (ki bu ısıtıcılar havadaki nemi yok eder havayı kurutur) dolum yapsak faydası olur mu + olarak sıcak genşleştiği için tüpü doldurmak kolaylaşırmı

-
yaklasık 1yada 2 saat once 150 barda 1 sarjor solıd peletle 42m tahmınen (google oyle dıyo) karsı apartmanın ustunece kullanılmayan (kullanılmadıgına emınım ) canak antenın ucundakı lnb yı paramparca ettım
neden başkasının malını zarar veriyorsunuz kullanılmasa dahi fark etmez ayrıca o pellet lnb yi vurduktan sonra nereye düştü şehir içinde havaya atış yapmak oldukça tehlikeli attığınız saçmanında taşıdığı enerji az değil -
güzel paylaşımlar işte böyle videolar insanı hobi ile uğraşmak için heveslendiriyor

-
desteksiz tek el için oldukça iyi gurupman hatta süper

-
jsb 4.5mm lik herhangi modeli ayrıca ben daisy match pelletle iyi sonuçlar aldım sanada tavsiye ederim fiyatı çok uygun 500 lük kutusu 7.5-8tl civarı
-
tercih doğru ev içinde dışarıda nerede istersen keyifle kullanabilceğin bi tabanca seçmişsin hayırlı olsun

-
tek pompoda pıslar 4 pompa aslan gibi kükrer zoraki
tek pompa ev içinde sorun olmaz -
ben logo isterim

-
-
konu hortlayacak ama yazmadan edemedim muhedislikleri kaliteleri ile ünlü almanlar bile zoraki ayarında tabanca yapamadı henüz hw 40 da zoraki gibi PCA ancak 2 sini kıyaslarsak teknik özellikler vs.. zoraki daha ağır basar.
-
eğer daha fazla kaynak ayırabiliyorsam bende kalitesini ispatlamış pcp lerden edinirdim

-
hayırlı olsun
-
şahşi düşüncem ben cometa alırdım görünüş ve özellik bakımdan cometa bence daha iyi
cometa ile alkalı benim bildiğim kötü yanları tetiğin sert olması ve ahşap kalitesinin düşük olması -
Öyle sananlara bilgi olsun diye yazdım

konuda değişiklik olmuşsa başkalarına bilgi vermek için güncelleme yapmak iyidir
fiyatın artma nedeni bence gelen çok olunca dükkan sahipleri fırsattan yararlanmak için fiyatı arttırmıştır 1tl zaten çok azmış sembolik bi değer -
hayırlı olsun