bence bu tüfeğe göre 60m iyi grupman olmuş devamını bekleriz.
kalın büüyük bi artı çizin dürbünün artı kılını üstüne denk getiinr daha rahat nişan alırsınız ayrıca intertte çeşit çeşit hedef kağıtları var çıktı alınaranak bunlarda kullanılabilir.
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
konuyu, kedinin ciğer muhabbetlerini dinlemesi gibi takip ediyorum

şimdi karar verdim bende hw 45 alayım diyorum lakin , 4.5 mu 5.5 mu tam karar veremedim .
konu satış konusuydu teknik desteğe ondan sonra silah tavsiyeye döndü zoraki ye bi bakın derim ultra model 4 pompa da resmen gürlüyor fiyat 3 te 1 i kadar şahsen genelde 2 pompa ile kullanıyorum 180m/s benim işimi görüyor bu arada bi hw45 bendede olsun isterim ancak fiyatı çok kötü bence bu kadar parayı hak etmiyor.
(zoraki yi bilmiyor olsam bende havalı tabancada lider hw45 derdim) -
hw45 komple söküp forumda paylaşırsanız bence çok iyi olur nasıl bi mühendislik kullandıklarını çok merak ediyorum en nihayetinde içinde yay var ancak adamlar öyle ayarlarmışlarki hem fazla sarsıntı yapmıyor hemde diğer yaylı tabancalara göre bariz güç farkı var

-
quatro tetik sisteminin işlevsel olmadığını anlıyorum daha öncede bu hatsan larda bu tarz sorunlara rastlamıştım
-
grt 3 tetik konusu forumda bi çok kez açıldı ancak stoeger x20 ye uygulayıp deneyimi paylaşan maalesef yok
-
bu videoyu sayısız kere bende izledim ancak uygulayan varmı varsa paylaşırsa fikir edinmiş oluruz
-
güzel paylaşım bendede hp 01 ultra var adamlar yapmış

-
hayırlı olsun, güle güle kullanın, AT44 ü satabildiniz mi bari
ben de diana P1000 aldım, Alper Beyle karşılaştık, karar vermemde büyük yardımı oldu, bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum kendisine..
diana p1000 de hızlı dolum yok her seferinde tüp ü çıkarıp takmak zahmetli olmalı
http://www.youtube.com/watch?v=7LqCv6…h?v=7LqCv62k_zA -
sideprensi07 nin diana mod 48 le yaptığın yaptığı 50m 25kuruş büyüklüğünde grupman..
http://www.youtube.com/watch?v=orBpo7WPT7s&feature=plcp -
mod125 adamı bezdirir bende havalı silah forumlarına üye okumamış olsam mod125 alacaktım ancak forumları okuya okuya vazgeçtim orta güçte bi yaylı stoeger x20 gibi alırsanız hem kurmak çok kolay hemde aşırı tepmiyor tek parça ayakla dahi üzerinde dürbün duruyor.

-
paylaşım teşekkürler devamını bekleriz
abi bu arada alıştık profil resmine videoyu izleyince 10 yaş birden yaşlanmışsın gibi geldi -
tüfeği alalı ne kadar oldu kaç atış yapmışsındır eğer çoksa tüfeği komple bakım için fabrikasına gönder
-
pelletlerin karşımıda çok önemli mesala jsb ile gamo aynı sertlikte değil yada yerli malı pelletler basınclı havayı yiyince namluda sıkısabiliyorlar
-
iyi güzelde diğer düşük ağırlıktaki pelletleride düzeltselerde alıp kullansak bi çek cumhuriyetinden(JSB yi üretiyorlar) neymiz eksik
-
stoeger x20 modelleri fiyat/penformans olarak en iyi yaylılar görünüş,malzeme kalitesi,isabet,yeterince güçlü buna rağmen fazla sarsıntı yok üstelik ülkemizde stoeger in fabrikası mevcut ve arkasında berratta var

-
günün birinde üst sınıf pcp almaya karar verdiğmde alıcağım marka AA olur model ne olur bilemiyorum herkez menmun nettede onca videosunu izledim kalite konusunda sıkıntısı yok görünüş olarakta hoşuma gidiyor,windy city nin büyük tüfeğin kundanğından dışaraya fışkırmış tüpü görünüş olarak bence çok itici büyük tüp hacmi daha fazla stabil atış sayısı demek biliyorum ama kötü görünüyor.
-
görüyorum görüyorum sağol admin
-
http://www.flickriver.com/photos/3122848…57607860743867/
Linkte BSA markasının ürettiği farklı modellerde klasik yaylı tüfeklerin resimleri mevcut adamlar resmen sanat yapmış.. -
resmen sanat eseri hayırlı olsun yandan kurma kollu sistem bence daha iyi diana nın yaylı daha hoş geliyor bana..
-
sahşen 500 lük paket gamo pro hunter - pro magnum 8tl yada 500 lük daisy
match pellet 7.5tl kullanıyorum yaptığım en nihatinde soda şisesi
kırmak bu arada daisy match fena değil zoraki ile kısa mesafede güzel grupmanlar çıkardı görünüş olarak sorunu yok(çapak yamukluk orantısız boyut vb.)