geçmiş olsun
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yalnız resimler oldukça kaliteli haraketli olmasına rağmen
-
videoda smk nin 2 farklı model co2 tüfeği var SMK XS79 ve TH78D ülkemizde satılıyorlarmı bilmem
http://www.youtube.com/watch?v=_v1dfj5t8Es -
sen ara sor uygun parça varmı istersen kendin yap ama anlamıyorsan hiç uğraşma yay malum tehlikeli hem tüfek baya eskiymiş komple bi bakıma girse iyi olur norica ya helal olsun bi kaç kişide daha duydum adamlar evladiyelik tüfek yapıyor anlaşılan.

-
türkiye distribütör ü bu ara sor illaki bi fikir edinirsin uygun yay ve piston keçesi oring değiştirebilirsin yada bi bakıma sokturabilirsin belki
http://www.rasgeleavci.com/ -
ben sizi kastetmemiştim sizin zaten bilgileriniz gözüküyor örneğin Weihraucher nickli arkadaşta hiç bi bilgi yok kast ettiğim bu gibi üyelerdi saygılar.yazmak zorundamı değil ama ben yazıyorum hem kurallara uymak için hemde merak edenler görsün diye bence yazsalar daha iyi olur
-
sayın meneet kural gereği profil bilginilerini doldurmamız gerekiyor doğum tarihi,şehir vb sizlerde bu konuda yeni üyeleri uyarıyosunuz ancak bazı üyelerde sadece mesaj sayısı yazıyor e haliyele insan merak ediyor bu şahışlar kaç yaşında nereli hangi işle uğrasıyor bu üyelerin bazıları oldukça eski üyeler yani kuralı bilmeme gibi ihtimalleri yok onlarda bilgileri doldursalar iyi olmazmı.
-
resim gözükmüyor linkler ölü galiba yenilerseniz bakmak isterim ayrıca tüfek hayırlı olsun.
-
hedefin gözüne gözüne çakmışşın pelletleri oldukça iyi

-
Arkadaşlar , bu akşam gelen 4-5 mesaj üzerine genel olarak fikir verebilecek bir işe giriştim. Umarım beğenirsiniz.
Hobi_silah.com forumunda da paylaşırsanız sevinirim. Ben giremiyorum da
Saygılar.bu arada hobisilahtan bende banlıyım adminler ayrı havada adam terslemeyi en ufak fikir ayrılığında ban atmayı marifet biliyorlar heralde, airgunturkten ise oldukça memnunum iyiki var çok şey öğrendim kuranlara sorulara üşenmeden içtenlikle cevap veren üyelere teşekkür ederim.

-
pcp tüfeğim yok ancak bi gün olursa bu bilgiler mutlaka işime yarar uşrarıp detaylı olarak olarak anlatmışsın ellerine sağlık...
-
hayırlı olsun bende plastik kundak seviyorum bana daha güzel geliyor,acaba fuardaki fiyatı nedir daha mı avantajlı fuarlarda bazı şuursuz satıcıların milleti saf yerine koyup fazla fiyat çektiğini daha önce duymuşluğum var sizin adlığınız fiyat nerdir.
-
ben şunu merak ettim konuyu açan arkadaş havalı tüfek aldımı aldıysa ne aldı ve memnunmu
ve not olarakta bunu yazmış
Not: Forumu okuyacak kadar uzun vaktim yok bugün en geç yarın almalıyım. -
hayırlı olsun keyifli atışlar dilerim açıkçası bende pcp ye gitgide özenmeye başladım hem madem havalı sialh tutkum var bende pcp nin keyfini tatmak isterim

-
bunca güçü nabacksınız anlamadım hadi adamlar yurt dışında avda kullanıyor youtube videosu var antilop un bi trafından girip diğer tarafından çıkmış ülkemizde avlanma gibi seçenek yok anca duvar delersiniz hilti yerine kullanıp bunlar benim görüşüm tabii tercih mesalesi..
-
Videodaki gibi bir pet şişeye dün 60 metreden HW 45 ile pelleti soktum.

abi sende p-25 ile hw45 kıyaslamasaydın keşke 1000 liraya yakın fiyatı var sen bana ver o parayı üşenmen 60m kosup elimle çivi sokarım istediğin hedefe

-
-
sevgili asil kardeşim ilgine teşekkür ederim. Evet sorularım, zurnanın zırt dediği serisinden sorular ama gerçektende anlayamadığım şeyleri soruyorum, sanırım ben de bir gün bir şeyleri anlayacağım.
burada bilgilerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim
özellikle havalı silahlarla alakalı bişeyler öğrenmek için tam doğru yerdesiniz havalı silahlara ilgi duyduğum için üşenmeden eski yeni nerdeyse tüm konuları okurum forumda bilgi sahibi çok insan var soruyoruz üşenmeden cevap veriyorlar bende forumu kuranlara ilgili davranıp yardımcı olanlara teşşekkür ederim.. -
reklam müzikleri sitesi sürekli güncel
http://www.reklamarsiv.com/ -
canlarım benim ne güzelde uçuyorlar