asil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

beretta ile stoeger in hic bir alakası yok bence.satış rakamlarını artırmak için yapılmış bir oyundan ibaret.beretta kalitesinin 10 da 1 stoegerlerde yok...
    yanında gelen dürbüne gelince stoeger firmasının kendi dürbünü

sitesine gir kendin bak emin olmadığın konularda milleti yanlış bilgilendirme stoeger baretta holding bünyesinde baretta ya bağlı ayrıca ülkemizde vursan ı alıp stoeger dahil etmişler.....
    http://www.vursan.com.tr/

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

bu işin ön yargısı yok hatsan yeni bi firma değil yaptığı işler ordada ki bence bu tüfek için yüksek fiyat istemiş pcp olsa veririm o parayı ancak yaylı hatsana vermem gider gamo dan alırım 2. diana alırım o paraya bi sürü hatsan daha kaliteli seçenek var g;$i

diğer forumdada bi hilall av çılgınlığıdır gidiyor herkes hilall av dan bahsediyor velii abi şöyle iyi adam böyle güzel adam diye .. ben bi kaç tüfek hakkında fiyat aratırması yaptım hilall av daha fazla fiyat istediğini gördüm ve diger forumdada yazmıstım ne var bu hilall av da neden bu kadar adı geçiyor ki istanbul da ikamet eden biri neden israrla hilall av dan alışveriş yapar anlamış değilim sanki istanbul da av bayii kalmadı hilall av ın fiyat ları daha düşük değil aksine tüfek lerinin yanında veridiği hediyeler daha az..

önclikle geçmiş olsun kardeşim bende mod.85 camo modelini kullanmaktayım.ilk aldığım hafta içerisinde tüfek kurulu iken (namlu eğik iken) tetik düşürmüştüm ayı kapanı emniyeti olmadığı için tüfek namluyu eğmiş, dipçiği çatlatmış, piston ve keçeye zarar vererek neredeyse tüfek hurdaya çıkmıştı.garanti kapsamında olduğu için fabrikaya gönderdim ve tüfeği baştan aşağı yenileyerek öyle gönderdiklerini gördüm.bu versile ile de hatsana buradan teşekkür ederim.ben tüfekten gayet memnunum çok stabil ve istkrarlı isabetli atışlar yapılabiliyor bu tüfekle.25 metreden kibrit çöpünü her dafasında rahatlıkla vurabiliyorum son derece isabetli bir tüfek.yapılması için tüfeğini gönderdiğini yazmışsın.servis formunda hangi işlemlerin yapıldığını gösteren şıklara bakarak nelerin yapıldığını burada bizimle paylaşırsan sana daha yardımcı olabiliriz.ne tür pellet kullanıyorsun kullandığın pelletlerde çok öenmli.ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım.saygılarım.

şı kibrit çöpü atışlarının videosunu koyarmısın bi izlleyelim g;$i

yatagun dampa 93 tl ancak 25 tl ye bile tek parça ayak bulmak münkün dampa yerine tek parça ayak kullansak idare etmezmi
    stoeger x20 ye Optima 3-9x32 dürbün için.
    dampa ile tek parça ayak arasındaki farklar nelerdir...

Silahın metal kısımlarındaki Meneviş ve ya Siyah boya atıkları için Av Bayilerinde satılan Alman Malı orjinal adı Klever Schnell-Brünirerung olan bir sıvı var. Bizde av bayilerinde Klever Rötuş Sıvısı ve Soğuk Perdah Bakımı olarak satılıyor. Boyayacağın parçayı Alkol veya Balata Temizleme Spreyleriyle yağdan arındırıyorsun. Boyayacağın parça küçükse buzlu su bulunan kap içinde bekletip parçayı soğutmak lazım. Eğer parça büyükse direk naylona koyulmuş buz ile parçayı soğutuyorsun. İyice soğuduktan sonra direk buzu boyayacağın parça üzerinde gezdirerek parçayı hem soğutuyor hem de hafif ıslatıyorsun. Bir pencetin ucuna pamuk sıkıştırarak veya kulak temizleme çubuklarıyla sıvıdan alıp boyayacağın parçaya sürüyorsun. Sıvıyı bol kullanmak boya etkisini arttırıyor. 3 dk bekledikten sonra parça üzerinde sarıımsı beyaz bir tabaka oluşuyor. Suyla duruluyorsun. Islak bezle silmemek lazım, boya işlemini olumsuz etkiliyor. Bildiğimiz üzüm sirkesini pamukla boyadığımız parçaya veya alana sürüp, 3 dk bekliyoruz. Gene suyla duruluyoruz. Boyanın daha güzel tutması için bu işlemi (boya ve sirke) 2 kez yapabilirsin. 1 saat kadar kurumasını bekliyoruz. Daha sonra TKX veya WD40 gibi herhangi bir antipas ve koruyucu sprey kullanarak 3 saat kadar boya yapılan yeri hiç silmeden bekletiyoruz. Bu işlemle menevişi bozulmuş veya sıyrılmış, siyah yerine beyza gözüken yerler mükemmel br şekilde kapatılabilir.

Silahın diğer kısımlarında meneviş yerine özel bir boya kullanıldıysa, ithal parlak ısıya duyarlı Hollanda veya Alman malı sprey boyalar var. Genelde egzost veya fren kaliperi boyası satan oto boya marketlerinde veya mangal yapımı ve boyalarında kullanılıyor ve orada satılıyor. Boyayacağın yeri sıfır zımpara ile güzelce zımparala. Silahın diğer yerlerine boya gelmemesi için boya sınırlama bantı ile sadece boyayacağın yeri sınırla. Gene etrafını gazete ile bantla. 20- 25 cm den çok ince 1 kat boya at. Kuruması için 3-4 saat bekle. Sonra 1-2 kat daha at. Gazeteleri çıkar, 1 gün bekledikten sonra ilk yapıştırdığın sınırlama bantlarını da çıkar. İşlem tamamdır.

güzel anlatım olmuş :thumbup:

Bu kadar yüklenirken bir de çocuğun yaşına baksaydınız keşke. Toplum olarak linç genlerimizde var...

ben diğer 200metre atış konusuda okudum çok saçma gelmesine rağmen cevap yazmadım, haklısın yaşı küçük yüklenmemek lazım ancak kesin olarak emin olmadığımız her konuda körü körüne savunma yapmamamız lazım forumda kendisinden yaşça büyük deneyim sahibi onca insanın lafını dinlemeyip kafasının dikine giderse haliyle milletin asabı bozulabilir...