hatsan dan senelerdir istediklerimize kral arms direk el attı güç ayarlı pcp tüfek,bullpup kundak umarım dahada gelişirler yerli müşteri olarak bu gelişmelere seviniyorum ithal modellere göre oldukça uygun fiyatlara istediğimiz modellere ulaşabiliyoruz kral cı yada hatsan cı değilim hangi firma müşteri taleplerine el atarsa ona yönelirim inşallah başka firmlarda pcp tüfek pazarına girer piyasa canlanır modeller artar
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
maxi nin plastik kundaklı versiyonun piyasaya sürülmesini bekliyorum kısmet olursa bende alıcam
birde kraldan Kalibrgun Colibri tarzı bi bullpup istiyorum çıkartırlarsa onuda alırım
[Resim Engellendi: http://www.airriflereviews.co.uk/media/reviews/photos/original/df/29/ef/kalibrgun-colibri-hummingbird-airgun-semiauto-50-1397396336.jpg] -
Kral Arms a dün mail atmıştım plastik kundaklı puncher çıkacakmı diye sormuştum cevap gelmiş (Kral ın sitesinde yok ancak bi av bayii nin sayfasında resmini görmüştüm)
şahşen daha hafif oldukları ve darbelere daha dayanıklı oldukları için plastik kundakları beğeniyorum (ahşap ın yer ayrı tabiki)> Merhaba Raif Bey
> Puncher PCP plastik olan ürünümüz çıkmış olup 2-3 hafta içerisinde bayilerdeki yerini alacaktır.
> İlginize teşekkür eder iyi günler dileriz.
[Resim Engellendi: https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12112320_1144977292209760_7074602748878832098_n.jpg?oh=4c99abdc64c2a2e606d7903bf8b7135b&oe=56C19EA0] -
bu tarz paylaşımları özledik forum genelede ne tüfek alsam konuları ile doldu
-
kundak ahşap mı yoksa ahşap görünümlü plastik mi,inceleme güzel olmuş elinize sağlık
-
bendede mod 25 supertact var hatsan a mail attım namluyu QE namlu ile değiştirmlerini istemiştim aynı gün cevap geldi yapmacaklarını söylemişler bu hatsan bi bana olumsuz cevap veriyor heralde alacakları olsun
-
hatsan a burada görev düşüyor özellikle pcp modellerin kullanım kılavuzuna pcp ler ile alakalı genel kullanım kurallarını ve dikkat edilmesi gereken husuları koymaları lazım
-
crosman 1077 de çok fazla pellet harcatıyor 1 tüp le 60 yapıyorum kısa sürede stoktaki 4.5mm pelletlerim bitti örneğin bilseydim 1077 almazdım izh 61 i alırdım kısmet
-
+1
+1 ev silahçı dükkanında döndü elimdekileri satmam lazım,birde puncher e merak sardım öncelik onda inş başka zaman fırsat bulurum alırım ,bu kadar kısa sürede alacağınızıda tahmin etmedik
-
hayırlı olsun almak istediğim modellerden biri
-
bu konu daha önce forumda çok tartışıldı bende normal diye biliyorum belli miktar havanın üzerini fazla olan miktarı otomatik olarak tahliye ediyor,aslında ciddi bi müdendislik var zoraki de PCA sistemde eline su döken henüz çıkmadı
-
konuyu 3 sene önce açmıştım geçen zaman içinde açıkcası biri ithal ederde alırım diye ümidim kalmadı anlam veremediğim bi şekilde bu model gibi bi çok uygun fiyatlı havalı silah modeli talep olmasına rağmen ülkmenize getirilmiyor tam olarak detayını bilemem ancak daha farklı işler dönüyor olabilir diye düşünüyorum
-
hatsan junior var ona bakın kurması baya kolaydır diye düşünüyorum boyutlarıda ufak
-
mod 25 supertact tan sonra mod 99 u aldım elime kendi kendine kuruldu gibi bişey oldu

namlu kısa olduğu için fazla güç gerekiyor kırarken -
dipçiği bende almayı düşünüyorum şipariş vermek için meydan avı aradım yeni seride omuz kısmında değişiklik yapılacakmış henüz piyasaya sürülmemiş bi 10 gün beklemeniz lazım dedi bakalım nasıl olacak göz kurtarma mesafasinede el atarlarsa iyi olur
-
yukarıdaki talimatları yaptınızmı buna rağmen ateş etmiyorsa tüfek 2. el mi eğer 2.el ise tetik ayarı ile oynandı ise bunu yapabilir çözünü basit siz tekrar ayarlayabilirsiniz tetiği
-
cevap için sağoloun 14 cm baya bi mesafe kundağı bende almayı düşünüyorum varsa compact dürbünle kullanan yardımcı olursa sevinirim
-
göz mesafesi nasıl bana baya uzakmış gibi geldi ben compact dürbün alıp monte edicem yani baya bi yakından bakmam lazım yanak dayama kısmı ile dürbün arasında bakış mesafesi kurtarıyormu bu dipçiği compact dürbünler ile kullananlar varsa yorumlarını rica ediyorum.
video daki dürbün
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
şahşi düşüncem benjamin yaylı-pistonlu tüfeğe o paralar çok,ben olsam madem 1000 lira ları vermeyi düşünüyorsam Diana nın üst model yaylılarına bakardım hem güç var hem isabet var hemde kalite var Weihrauch ta çok iyi ancak yaylı modelleri Diana ya kıyasla daha güçsüz
-
forumdan pek bilgi bulamadım demişsiniz ancak KRAL Puncher forumda detaylı olarak tartışılmışdı,tüfeğiniz hayırlı olsun
https://www.airgunturk.com/index.php/Sear…ht=Kral+Puncher