freedom adlı kullanıcının mesajları

    Bu cekic yayi nisan hattini degistirebilecek kadar sarsinti yaratamaz sahsen kendim blizzard s10 kullaniyorum ve boyle bir sorunla hic karsilasmadim fakat rem 77 yani kullandiginiz tufek pellet seciyor ben crosman ve gamo match dan memnun kalmistim rem77 de..

    Cuzzi bir miktar karsiliginda isteginizi yerine getirirler gibime geliyor.. Su anda hatsanin yeni pcp lerinin yurt disi sevkiyati oldugu icin birazcik yogunluk yasiyorlar mailinize cevap vermediyseler bile okumuslardir surununuzu diye dusunuyorum..

    Merhaba yatagun dampayi bu silahta kullanmak aslinda sacmadir soyle ki bu silah tepmesi olmayan bir silah ve dampa mount tepmeli silahlarda durbunu tepmeden korur ve eger bu silaha dampa takarsaniz ki uymayacagini dusunuyorum eva nin kizagi buna musait degil ki eger takarsaniz sarjoru takamazsiniz normal iki parca ayak isinizi cok iyi bir sekilde gorucektir...

    Ben seviyeli ve bilincli kullanicilarin eline tank versen dahi herhangi bir kisitlamaya gerek olmadigini dusunuyorum yazilan sorunlardan bir tanesi dikkatimi cekti "Paslanma" Paslanma en kaliteli tufek bile olsa bakim yapilmamasindan kaynaklanir ve gayet normal bir durumdur siz tufeginize bakim yapin ondan sonra paslanmadigini gorursunuz her sorunda da ureticiyi top a tutmamak lazim hatsan bence ulkemizin gururu ve mukemmel bir ivmelenme ile gelismekte eminim sorunlara cozumler bulucaklardir ama hatsan firmasinin bukadar hizli bir sekilde geliserek bugunku durumlara gelmesi gercekten cok guzel bu unutulmamali ve sitenin turkce olan kismi da neredeyse bitmek uzere..

    Hiç tartmayı denedin mi? :)

    Hayir denemedim ama genel olarak pelletler arasinda bir fark cikacagini biliyorum, sarjore pelletleri doldururken bazi pelletlerin daha zor girdigini hissettim bu capta farklilik demek ama 4sarjor pellet attim 40 pelletin icinden ancak 3 tanesi bu sekildeydi.. Eger siz tarttiysaniz sonuclari paylasirmisiniz? :)

    jsb lerin uzerinde "carefully selected" yani ozenle secilmis yaziyor hakikaten hakkini vermek lazim jsb monsterla cok guzel guruplar yaptim ama o carefully selection islemini gamo pelletlerde elle yapmak zorunda kaliyoruz malesef ;şrofls;. fakat bu seferki farkliydi kutunun icinden 5 tane pellet alip resmini koysam yeridir gercekten cok duzgunler zerre capak yok pelletlerde birkacinin etegi hafif yamulmus gibiydi o kadar cok memnun kaldim ah bide jsb lerdeki gibi sunger tabaka koysalar pelletler yolda gelirken mundar olmasa tadindan yenmiyicek :) dogru duzgun bir kamera alinca bunlari videoya cekicem insan herzaman guzel grup yapamiyor..

    Bugun iki kutu Gamo ts22 aldim eve geldim aldim evayi pelletler siradan gamo pelletler gibi degildi capak yok geometrileri super tabi bende inceden bi gulumseme:), arka bahce pencerem daga baktigi icin tufegi alip pencereye yoneldim, pencere kenarina koydugum yastigi atis yastigi gibi kullandim ve dotlarla yaklasik 100m gelen bir yeri sectim kendime hedef olarak, boyu 50cm eni yaklasik 30cm bir kayaydi hedef, kayanin ortasina rasgele birtane salladim zonk!! pellet kayanin gobegine gitti daha sonra o pelletin izine nisan alarak 3 atis gozlerime inanamadim neredeyse tek noktaya gitti pelletler 4. atis 6~7cm saga vurdu(sanki bozuk pellet gibiydi) sonrasinda tekrar toparlandi grupman 100m de toparlanan pelletler en fazla 3cm di genislik olarak.. Simdi suphelendim acaba gamo pellet uretimine ceki duzen mi verdi diye haftaya kadar biterse pelletler 4pk daha alicam cok hosuma gitti gercekten 50m de promagnumun grupmani da yaklasik 3~3.5cm di yani ts22 promagnumdan 2 kat daha guzel bir grupman cikardi sanirim artik ts22 alicam tabi bozmazsalar..