Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
test leri yaptım. 40 metreden soda şişesi ni 4 pompa ıle patlattım 20 metreden soda sısesını tek pompa ıle yıne kırıyor mermılerım gamo pro magnum kullandım yanı ıcınden onlar cıktı. red dot taktım üzerıne 10 metrede nokta atısına sıfırladım 40 metrede yıne orta ortaya vuruyo. ama 60 metrelerde ortalama bayaga düsme yapıyor ben denıze dogru atıp denedım red dot ıle bayaga asagı düsüyor. kurması bana göre hıc zor degıl görünümünüde cok begendım ve görenlerde hasta oldular sılaha. ama susturucu şart 4 pompa ıle cok asırı ses yapıyor. 4.5mm buarada sılahım. iyigünler.
yaşadığınız maceradan sonra zevk alarak kullandığınız Zorakiniz hayırlı olsun
yakında benimde olacak Zoraki Ultra ama halen .177 mi yoksa .22 olsun ona karar veremedim. tekrar hayırlı olsun.
Diana, AirArms ve Weihrauch ise Gamodan bir kaç gömlek daha üstün markalar. Bunlarla Gamo aynı kefede olsa fiyatı da bu markalarla eş değerde olurdu. Dünyada bir arz talep dengesi var ve her marka kalitesine göre bu dengede konumlanıyor.