mcema adlı kullanıcının mesajları

    A.Kadir'in muhteşem şiiri.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Buradaki olumlu değerlendirmelerden sonra telefonla ulaştığım Hakan bey kibar bir insan. Salı günü verdiğim siparişi perşembe günü tedarik edip,bekletmeden kargoya verdiler. Biraz önce de elime ulaştı. Teşekkür ederim.

    Baş rolünde Johnny Deep'in oynadığı 1995 yapımı, siyah-beyaz bir film. Yaşam ve ölüm üzerine ve insan kaderinin kolaycacık değişebilirliği. Müziği Neil Young'a ait. Young filmi izlerken doğaçlama ile yapmış bestesini. Bundan olsa gerek filmin görüntüleri ve müzik adeta yapışmış birbirine. Angelopulos filmlerinden alışageldiğimiz bir durumu Amerikan bağımsız sinemasında görmek keyifli. Filmi nette bulabilirsiniz. Ben müziğini paylaşayım.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Merhaba forum arkadaşlarım, bu aralar yeni bir arayıştayım. Aradığım özellikler şunlar:

    1- Hafif olacak (mümkünse en fazla 3kg),

    2- Kurulumu kolay olacak,

    3- 4,5mm olacak

    4- Ekonomik olacak (bütçem çok kısıtlı).


    Bu şartlardan bakınca karşıma çıkan seçenekler:

    1- Mod 25 Supertact (vortex olabilir olmayabilir, bu konuda özellikle kullanan arkadaşların yardıma ihtiyacım var),

    2- Straker 1000x veya 1000s,

    3- Mod 55s (ekonomik ama beklentimin 500 gr kadar üzerinde)


    Mod 35 ve Junior modellerini fazla basit bulduğumdan değerlendirmeye almadım.


    Supertact'i ev içinde de kullanabileceğimi düşünüyorum. Ama Supercharger ile yaşadığım uyum sorunu aklımda ve beni endişelendiriyor. (Geçmişte Mod 25 Supercharger kullanmıştım. Gücü yerinde bir silah olmakla birlikte, bir tabanca için fazla bulduğum ağırlığı ve gez-göz nişan almayı zorlanarak yapmam nedeniyle uyum sağlamakta zorlanmıştım. Forumdan bir başka arkadaşa satarak sonlandırmıştım bu macerayı.) Ancak diğer iki seçeneği hiç kullanmadım. Mod 55s ile ilgili olarak Kafaavcısı ve Zetax'ın olumlu değerlendirmeleri vardı. Striker 1000x ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Ancak özellikle yurt dışında, Rusya'da oldukça tutulduğunu internet araştırması sırasında gördüm.


    Bunlar arasında, teknik değerlendirme yapmama olanacak verecek şekilde (namlu, güç, ses, modlanabilme vs.) öneri ve bilgilerinizle, başka model önerileriniz olabilir, yardımcı olursanız memnun olurum.

    Elimden çok fazla silah geçmedi. Uyum sağlamakta zorlandığım tek silah Mod 25 Supercharger oldu, buna karşın 4.5mm'nin aslında oldukça kullanışlı olduğu hususunda bir düşünce oluşturmamın da önünü açtı. İlk göz ağrım Webley Patriot'dan ve Zoraki tabancadan aldığım keyif bir başkadır. Keyif aldığım şeyler; Patriot ile uzak mesafelere yaptığım atışlar, Zoraki'nin ise hayranlık verici isabeti oldu.


    Zetax'ın yorumları neredeyse beni neredeyse bir Dominator sahibi yapıyordu. Ancak ağırlık dengesinin biraz öne doğru oluşu ve çok kaba bulduğum arpacık ve mandal tutucu fikrimin değişmesine neden oldu.

    Yeni yılın ülkemize ve tüm dünyaya barış, mutluluk ve sağlık getirmesini, hobidaşlarımızın kazasız belasız güzel günler görmelerini diliyorum.

    Bazı hastanelerde Minesota Testi uygulanıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 180 soruluk şiddet eğilimlerini içeren bir başka test vardı, bu testin ve psikolog raporunun zorunlu olması gerekir diye düşünüyorum.

    Merhaba. Tabancadan keyif aldığına sevindim. Ben atışlarda daha çok aşağıdaki pelleti kullandım. Çok da memnun kaldım. Biraz pahalı ama güzel. Bu tabancaya alışmakta zorlanmıştım ağırlığından dolayı, ancak gücü ve isabeti şaşırtıcı derecede yüksek. Ev içi kullanımda sıçrayan pellet parçaları sorun olabilir, dikkatli olmak lazım. Bol keyifli atışlar dilerim.


    Aksu Av Malzemeleri, Kara ve Kamp Malzemeleri, Havalı Grubu Ürünlerinin Satıldığı Online Satış Sitesi, 1982 den Beri Sizlerle, Havalı Grubu, Saçma & BB Çeşitleri, H&N, H&N, H&N Final Match 4.5 mm Airgun Pellets