ilksensahin tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar herkese selam.

Aranıza yeni katıldım. Hesabı eski açmışım ancak hobi nasip olmamış. Yakın zamanda nasip olur umarım.

Direk konuya geçeyim. Aradığım özellikler yiv set olması (nişan için), pellet atması (yine nişan ve hasar gücü için (şişe, teneke gibi ürünlere)) bir de görselinin gerçekçi olması (bu da muhtemelen ilerde önemsizleşecek ancak bugün olan heves).

CZ P09 modeli bir miktar aklıma yatıyor ancak blowback olmasa da olur bir model arıyorum. Ona harcanacak güç bile boşa gitmesin istiyorum. Daha uzun mesafelere daha net atışlar yapabilmek istiyorum. Mesafeli atışlarda tenekeyi delebilsin veya şişeyi kırabilsin istiyorum. %90 atışlarda kağıt kullanacak olsam da diğer ürünlere atış yaptığımda da memnun kalmak istiyorum.

Fiyat kısmı absürt yüksek olmadığı sürece fazla önemli değil. Bayiden taksitle alabildiğim sürece aldığı paranın hakkını verecek bir tabancayı alırım diye düşünüyorum.

Herkese başarılar.

Bir hatam, eksiğim varsa uyarırsanız düzelteyim.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Aranıza yeni katılacağım umarım. Şuan herhangi bir oyuncağım yok ve araştırma aşamasındayım. İstanbulda yaşıyorum, Malatya'lıyım.

Meslek olarak da Sigortacıyım.

Herkese başarılar.