ENES adlı kullanıcının mesajları

    usta ben Mücahid Enes güzel atıştı. Bana havalı tüfeği tekrar aşıladın sanırım bi mod 99 alıcam o zaman beraber gideriz atışlara :)

    tüfekçi cemal var bizim burda ona götürcem o halleder heralde boncuk fikri güzel boncuk olur sanırım oraya uygun. yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

    sağol kardeş ben o plastik bilyeyi düşürmüşüm yaw oraya şimdi ne koyem ben?? 1 numara tüfek saçmasından dahamı büyüktür o parça. bu arada arpacığı nasıl indireyim öyle bişey söz konusu olamaz heralde.

    ayrıca tüfeği sökerken emniyet mandalı gevşedi. galiba yayın üstünde küçük bilye gibi bişey var galiba öylemi? ne var orda :) emniyet mandalı çalışıyo ama kendini özgür hissediyo boşandı tüfeği dik tuttummu aşağıya düşüyo. ?????

    nişangahı bir türlü ayarlayamadım aşağıya atıyo yukarı kaldırdımmıda üstündeki vida fırlıyo gezi tüfeğe bağlayan iki ayağınada pul koydum yine hüsran bu seferde o vidalar gevşiyo gez şangır şungur oynuyo ne yapmam gerekiyo sizce ??? tüfeği hiç elime alasım gelmiyo çok soğudum tüfekten.

    ya gezi ne kadar yukarı kaldırsamda aşağıya atmaya başladı gezi biraz daha yukarı kaldırmak gerekiyo galiba ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim.

    vidayı tutan o pul gibi kalın bişey var plastik onu çıkardım oldu.vidaha çok diş tutuyo heralde bi zararı olmaz onun tüfeğin performansı çok güzel ayakta 50 60 metrede şişe kırabiliyorum drezin kardeş dürbünle atışlar nasıl namludan kırmalı tüfeklerde dürbün bana mantıksız geliyor.

    gezle sıfırlarken gezin üstündeki vida tam en üste geliyor en üstte sıfırlanıyo vida tuttu tutmadı oluyo 1 veya 2 diş tutuyo atışlarda fırlatıyo vidayı daha uzun bi vidamı bulmam lazım ne yapsam? kurma koluda sürtmeye başladı :( 1. nesil patriot.

    bence mod 125 alma isabet istiyorsan alma çok güçlü ama isabetsiz bi tüfek desteksiz hiç vuramazsın zaten çok tepiyo daha az tepen ve isabetli tüfeklere yönel şimdilik sonra pişman olma bende patriot war bende şikayetçiyim keşke bu kadar güçü değilde isabetli hafif bi tüfek alsaydım.ilk tüfeğin galiba crossman 2100 al 100 ytlye çok zevkli bende almayı düşünüyorum.

    sağolun. tüfeğin güçlü ama umduğum kadar güçlü değil yeşil gres uygulamasını yapmak istiyorum bugün 50 yada daha fazla atış yaptım desteksiz atışada alıştım sayılır ata ata alışca gibi duruyor.bilmiyorum yapabilirmiyim ama sökmek için neler gerekli yay sökücü felen yok nasıl yapsam daha önce sökenler akıl verirlerse sevinirim.gerçi detaylı sökümü var modifiyede ama sökebilirmiyim bilmiyorum.

    Sağolun Allah razı olsun. sideprensi sen ayak almışsın galiba dürbünle hiç denedinmi nasıl? birde sende benim gibimisin desteksiz isabet olmuyor ya bu kadar ağır olabileceğini tahmin etmiyordum artık bitanede bamlar gelsede alttan kurmalıyı alsam yeter şimdilik :)

    Şubatın 28 inde satıcıya ayırttığım patriotu kredi kartları yüzündn anca bugün alabildim vay bea 2 ay olmuş birde eski fiyattan verdi yani bugün geldi patriotum 20 metreye sıfırladım sonra 60 metre felen şişeye atış yaptım gayet güzel gurupmanlar yaptım ancak desteksiz atışlarda sıfırım 20 metreden soda şişesini zor zahmet vuruyorum tüfek beklediğimden ihtişamlı çıktı.

    bu arada 1 aydır beni almayı bekleyen patriotum duruyor.garanti karta başvurdum beni 3 .4 hafta oyaladı onaylamadı.başka bankaya başwurdum onaylanmış ama 1.5 hafta geçti haa kart elime ulaşmadı. böyle işmi olur ya.