rockygs tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

peki namlu da iyi çıktı diyelim, isabet sorunu yok diyelim? başka kötü yanı varmı? keçe falan anlamıyorum ben somut olarak bişey varmı? ya da keçe, plastik kalitesizse ne kadar kalitesiz hemen 100-200 atışda dağılırmı? ya da 1500-2000 atış idare edermi? ve gücü kaç atışta belirgin şekilde azalır?

dürbünü saymaysak 175 lira bu tüfek tahmini,çok da aabartılacak bir durum yok bence,verdiğimiz para ne ki ondan milyarlık tüfeğin verdiği perfonmansı bekliyeceğiz, herkesin bütçesi yetmeye bilir,yahut bütçesi yetddiği halde o kadar parayı havalı tüfeğe yatırmak istemiyor da olabilir, bu işin zevk den ötürü maddi yönünü de düşünmek gerek, üstdeki linkde verdiğim mod125 optima550 nin bire bir aynısı.kullandığınız tüfek hem ağır hem güçlü hemde kırması çokda kolay olmayan bir tüfek,iş böyle olunca belli bir atışdan sonra insan vücudu yorulur.ardından istikrarsız atışlar boy göstermeye başlar, hayatında eline tüfek almamış bir insanın eline mod350 yi de verseniz işi öğrenenciye kadar hep tüfeğe suç bulur,kimi dayanamaz atar bir kenara kimide satılığa çıkarır tüfeğimod125 ini böyle olunca,
    2500 ytl verip tüfeğin den memnun olmayan lara da ras geldim net de :)
    bu bir çeşit hobi dir hedef aldığınız çıtayı değmeden aşarsanız gözünüzü bir üst çıtaya dikerseniz, o zaman daha güzel görünümlü,daha güzel istikrarlı atışlara sebeb verebilecek ve bütçeyi yakmayacak türden bir tüfek neden alınmasınki.tabii bu kişinin gelir düzeyine bağlı

abi sen optima550 kullandın, biliyorsundur. herkes mod125i kötülüyor. eğer dürbün kaymasını saymazsak, yani dürbünsüz kullansak mod125in başka kötü yanı varmı?

keske onu anlamıyacak kadar acemı olsaydım da o çizik değil de yiv olsaydı :( namlunun başından sonuna kadar yarım tur atarak cıkıyor,2 mm paralel olarak.sahılde atıs yapıyordum,yere düşen saçmayı dikkat etmeden koydum,kum çizdi buüyük ıhtımalle

ama ilk başta varmıydı yoksa sahilden sonra mı oldu? ben çelik namluyu kumun çizebileceğini sanmıyorum ama olabilir de... kum çok sert bişey.

Merhabalar pek vaktim olmadığı için forumlara giremiyorum , dün yani 09/05/2008 tarihinde HATSAN'nın sahibi BAHTİYAR Bey beni aradı Torpedo modellerinin yurt içi piyasaya haziran ayında vereceklerini söyledi , ve 2-3 ay içerisinde çok büyük süprizleri olduğunu bildirdi.. ne diyim kendisinden merakla tüfekleri bekliyoruz.. Not: Mod-140 modelinin torpedoyla hiçbir alakası yokmuş , yükleme yuvası yok direk namluya sürülüyor pellet yani namlu hareket ediyor:)) süper bir tasarım ben bir makina tasarımcısı olarak çok beğendim HATSAN mühendislerinin ellerine sağlık..

acele etsinler ya ben köye gitmeden yetişsin sürpriz. :) acaba indirim mi var yoksa? ½bay£bay`;

Üzerindeki arpacığı söküp namluyu düz boru haline getirdikten sonra bütün tüfeklere uygulanabilir.
    Herhangi bir tesisatçıdan çıkma parçalardan alabilirsiniz. Amaç susturmak değil zaten yaylı bir tüfek bu yolla susmaz.
    Tüfeğim ahşap görünümlü plastik. Siyah plastik gelir sanmıştım sitedeki fotoğrafından dolayı ama bu geldi. İyikide ahşap görünümlü gelmiş diyorum. Siyah olanı görünce bendeki daha çok hoşuma gitti.

cevabın için sağol abi. ben de zaten aynı düşünüyorum. susturmak için değil görünüm için.

Bu gavurlarda insaniyetten eser yok, zevkine hayvan öldürme hat safhada, havalıyla sincap vururlar, tüfekle aslan, fil ve bulurlarsa vururlar, yok su içen hayvanı vururlar bir de marifetmiş gibi sonunda çığlık atıyorlar... X(

;tese;kkur

he o yüzden ise iyi. Allah'a şükür o tür durumlarla işim olmaz benim. arada maçlardan sonra falan ses yapsın diye demiştim ben. :)

oynama amaçlı alacağım.

ben havalı tüfek diye başladım sonra evde rahat olur diye havalı tabanca aldım bu seferde tabancalara merak saldım:)

forumda atıcılık videosunu gördüm biraz çalışmak istiyorum evde.(patlatmadan)

yok abi üstteki mesaja dedim "neden?" diye. kurusıkı almam, teklikeli diyorya onun için.