mod125 in dürbün sorunu olduğunu hepimiz biliyoruz. Diyorumki; madem üstündeki dürbünü sabitlenmiyor ve sabitlense de kırılıyor zamanla, o zaman 20 ytl lik 4*20 lik dürbün taksak, belli bir atış yapana kadar idarelik yani, acaba bunu sabitleyemezmiyiz. Eğer sabitlenirse ben kırılmayacağını düşünüyorum. Çünkü hem ufak hem de zoom özelliği olmadığı için iç mekanizması sabit.
rockygs tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
O zaman birkaç şey daha sorayım seni de rahatsız ettim ama...
Birincisi dürbün de o fiyata dahilmi? İkincisi en iyisi 4.5mm alayım tahribat için de ağır pelletler kullanırım o zaman 5.5mm nin performansına yaklaşırım doğru düşünüyormuyum? -
Sence bunun 4.5mm si mi yoksa 5.5mm si mi iyi olur? 5.5mm olsa tahta delme gücü daha azalırmı ve de mesafesi çok düşer mi? Mesela sen diyorsun 50m, bu 25-30a kadar düşermi yoksa az mı düşer?
-
Arkadaşlar bende mod90 var gayet memnunum fazlada atış yapmadım ama dürbünde oynama yok ..Bu mod125 in tepme olayı bu kadar farklımıda dürbünü hemen haşat ediyor..
Abi mod90 nasıl iyimi bende almayı düşünüyorum da... Bir türlü karar veremedim ama zannedersem zayıf bişey alacam bu dürbün olayından dolayı. Hiç uzak mesafe atışı yaptınmı ve ne kadar etkili? Mesela bir suntaya kapıya falan atış yaptınmı?
-
amacım pc kasa aliminyumunu geçebilmek.çalışmaya devam bakalım ne olucak.
Metalse, dediğin gibi bilyeli pelet yaramaz, eğer öztay sertse o işe yarayabilir. Metal delmek için ne kadar sert olursa o kadar iyi sonuç verir bence.
-
Abi hala fiyat konusunda tam bişey anlamadık (yada ben anlamadım). Başlıkta 155 yazıyor ama konuda torpedo 100 ve 155 den bahsetmişsin, 200ytl bu tüfeklerden hangisinin fiyatı?
Bu konuda ise:
Burada hatsanın bilimsel araştırma yapmadan klasik yöntemlerle salt güç artışına yöneldiği
Zaten her zaman milletin istediği bu değil mi?

-
Teşekkür ederim bluehunter
Saol Timur abi
Dürbünsüz 200 ytl ye aldım.
Evet yanında stoper ve conta yı ücretsiz veriyorlar.
Anladığım kadarıyla mayısın başında türkiye deki bayilere verilmeye başlanıcak. Tahminim 3-9x44E optima dürübün ile birlikte verilcek diye biliyorum fakat fiyatı ne olucak o konuda bilgim yok.200 ytl olan hangisi? Başlıkta 155 yazıyor ama mesajda 100ü de denedim demişsin.

-
Bunu nerden bulabiliriz ve sadece bu model içinmi yoksa başka tüfeklere uyarmı?
-
Kronograf denen alet nerede satılır? Ve cinsi, iyisi-kötüsü varmıdır?
-
hayırlı, uğurlu olsun

birde genel bir hatırlatma yapmak isterim; özellikle bu tür magnum silahları kullanırken, hele hele kapalı bir alanda atış yapılıyorsa, mutlaka koruyucu atış gözlüğü kullanılmasını tavsiye ederim

Magnum ne demek ya? Büyük mü?
-
99⬠mu, öyle yazıyor galiba. Ama nerden bulcaz. Ben fazla yer bilmiyorum hilalavda da PCP yok.
-
Cevap için sağol. Demekki tüfekteki hazır tüp değil, içinde. Sadece doldurma yöntemi farklı. Ben bu iyi oldu. Çünkü diğer türlü daha masraflı olur 60 atışta 1 tüp.
-
Ustalar bu PCP işi nedir? En ucuz PCP ne ve kaç ytl? Ayrıca tüpleri ne kadar gidiyor. Bazı CO2 li tabancalara baktım 1 tüp 60 atış diyor. Tüfeklerde bu atış miktarı ne kadar ve nasıl dolduruluyor? Yani tabancadaki gibi hazırmı pompayla doldurulanlardan mı?
-
Uzak mesafeye atış yaptın mı gücü nasıl? mod55 veya 60 alacaktım onlar da piyasadan kayboldu. Ya bu tür bişey alıcam ya da biraz daha sıkıp mod125.
-
Hepsi de süper gerçekten.
-
Biraz zayıf tüfek olduğu için ben olsam 4.5mm alırım. 4.5 in de ağır mermilerini kullanırım olay dengelenmiş olur.
-
Bence bunun üretim amacı etkisidir. Baya tahribat yapar ama diğer özelliklerini bilemem.
-
SMK derken Gamo altın tetik ile fiyatının yakınlığını karşılaştırdım. Yoksa başka bişeyden değil. Zaten o fiyata fazla bişey beklemek doğru değil.
-
Herkesin düşüncesi farklıdır ama tetiğin plastik olması benim atışımı dahi etkiler psikolojik olarak. Atış yaptığım tüfeğin önce güven vermesi lazım bana. Mesela çelik veya platin olabilir. Neyse alınca değiştiririm bari. Gamo altın tetik var ama altında eğilir gerçi o da zaten bi tüfek parası. (tüfek dediysek SMK
) -
Bu ne ya bütün hatsanlarınki plastik mi? Kırılmıyor mu o? Biz boncuk tabancalarıyla oynarken zamanında 2-3 şarjör atınca bozuluyordu açıp bakıyordum tetik kırılmış. Üstelik aradaki yay farkını düşünün bi de. Böyle silaha nasıl dayanıyor acaba?