MadCat adlı kullanıcının mesajları

    DSG vites Türkiyede çift kavramların atası konumunda ve en çok satan çift kavramalı(otomatize manuel çift baskı balatalı sistem) sistem oldu. Haliyle sayı olarak (oranı bilmiyorum) en çok arıza veren ve göze batan sistem oldu, ilk geldiğinde çok problemli vitesler vardı gerçekten gitgide düzeldi, ben fiesta powershift çift kavrama sahibiyim buda problem çıkarmaya 7 bin km de başladı, bence güçlü motor sorunsuz tork konvertörü en güzeli. Çift kavramlar yüksek torkda daha sorunlu wv grubu 250 nm tork üstü tork konvertörü kullanıyor, diğer firmalar şanzımana daha çok güveniyor. 4 sene sonra garanti bitince satacam dersen wv grubu araçlar bence iyi ikinci eli orantılı düşüyor, yoksa 85 bin tl ye peguot 308 çok zevkli bana göre küçük direksiyonu ile:)

    Silahı kurunca namlunun ucundan hava geliyor ve çok kısa sürede hava tamamen boşalıyor. Sorun ne olabilir. Birde 05/2012 tarihli armr.com dan faturası var, garantisi var mıdır ?

    Aslında kullandığım saçma ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü Fx saçmalarda gayet kaliteli . Fakat gamo promatch hiç uymuyor namluya ezilmeden atıp bakınca yiv set izi çok belirgin.

    Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce site ilanından aldığım zoraki hp-01 ultra 5.5 silahıyla yapılan 4 Metre destekli atış grupmanı fotoda ki şekildedir. Tecrübeli bir atıcı olduğumu düşünüyorum ve silahın efsane grup oluşturması acaba silahla bir sıkıntı olabilir mi diye düşündürdü. Gamo promatch ts22 ve Fx saçma kullandım ve 2 pompa ile. Başka fotolarda mevcut fakat bundan daha kötü ya da bu şekilde. Sizce sorun ne olabilir ?


    [Resim Engellendi: http://i47.tinypic.com/2efn8xu.jpg]