Tatlı su kefali, Türkiye’de bazı yörelerde kasna diye de adlandırılır.
Evet kasna olabilir.Gecmiste kasna avı videoları izlemiştim sahte ile avlıyorlardı fakat bunlar sahteye hiç aldırış etmedi.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Tatlı su kefali, Türkiye’de bazı yörelerde kasna diye de adlandırılır.
Evet kasna olabilir.Gecmiste kasna avı videoları izlemiştim sahte ile avlıyorlardı fakat bunlar sahteye hiç aldırış etmedi.
Tatlı su levreği olabilir mi acaba onların da yüzgeçlerinde turuncu renkler olur.
Sanırım dediğiniz balık perc.Bizim göller ve barajlarda bolca var.Onarin üzerinde çizgiler olur ve daha tombuldur.Bu balık baya farklı.Ve yaklaşık 60 cm lik dev olanlarını da bu sabah gördük
Eğlencelik bir paylaşım olsun… Atamıyorsak tutalım dedim 😅
polonyada aksam suyu
Kanalıma destek için abone olursanız mutlu olurum.İyi seyirler…
Slug Pelletierijn bc değeri normal pellete göre çok daha yüksek olduğu için ağır da olsa daha verimli uçar
Bu LW namlulu modeli midir, LRT?
Sanırım değil.
Güzel görünüyor … atışlara bakmak lazım.Uzun kullanımda neler olacak onu da zamanla göreceğiz.
Hepinize merhaba.Hobiye başlarken yaptığım yanlışlar üzerinden sohpet tadında bir video oldu.Keyifli seyirler.Videoyu beğenerek kanalıma abone olursanız sevinirim.Hepinize keyifli ve emniyetli atışlar diliyorum.
40bin gibi bir bütçeniz var ise bence kesinlikle Avrupa bir ikinci el ya da sıfır bir fx Dreamline almanızı öneririm.illa yerli tüfek alacaksanız huglu px5 veya px4 alabilirsiniz.Suan px4 de kampanya mevcut 8000 tl gibi çok avantajlı bir fiyatı var.
Video çok güzel olmuş abi emeğine sağlık, videoların devamı gelirse izlemesi çok keyifli olabilir
Videoların devamı gelecek… İlginize teşekkür ederim.Saygılar sevgiler.
Yıllar sonra tekrar bu heyecanı paylaşmanızı takdir ediyorum. Umarim kanaliniz daha da buyur ve hobimize katkı sağlamaya devam edersiniz.
Dediginiz gibi yıllar sonra aynı heyecan ile kaldığım yerden devam ediyorum.İlginize çok teşekkürler.
Hepinize merhaba kanalıma abone olarak motivasyonumun devamına katlıda bulunabilirsiniz.İyi seyirler.
Elite mi Pro mu daha ayrıntılı ?
Görünüşe göre plus yani benim videodaki program daha ayrıntılı.
Ellerinize sağlık
Strelok Pro için de bir video çekerseniz faydalı olacaktır.
Malesef strelok bende yüklü değil.IOS için tek seçenek chairgun elite.
Hepinize merhaba kanalıma abone olarak motivasyonumun devamına katlıda bulunabilirsiniz.İyi seyirler.
Havalı tüfek ile nokta atışı yap !!
Dürbün 10m ve 50m sıfırlarında dürbün yüksekliğinin değişmediğini gösteren videom.
(matematiksel olarak mikron ölcüde değişim olsada pratikte hiçbir şey değişmemekte)
Kanalıma destek olmak için abone olmanızı rica edebilir miyim ? İyi seyirler...
Kesinlikle hata payı minimum olacak şekilde sonucu veriyor.Zaten istenilen de özellikle düşük güçlü bir silahta uzun mesafe atmak istediğinizde hatalı girilen dürbün yüksekliğinin hesaplamayı çok değiştirmesi yönünde.
videoyu editleyip YouTube de paylaşacağım.Buradan duyurusunu yaparım saygılar sevgiler …
Lütfen yanlış anlamayın benim amacım sizi sorgulamak değildir. Lakin söylemek istediğim şu dürbünler sıfırlama noktasını optik kırılma ile yapıyor bu durumda siz videodaki yöntem ile dürbün yüksekliği ölçerken ilk sıfırlama noktası 10m ye yapılmış bir dürbün ile ilk sıfırlama noktası 25m ye yapılmış bir dürbün farklı sonuc verecektir. Hatta bunun sağlamasını bu ölcümü yaparken klikler ile oynayarak anlayabilirsiniz. Yaptığınız ölcüm evet sonuc verir ama dürbünü optik merkeze alırsanız yanı merkcek eksenleri tek bir doğru üzerinde olursa geçerli olur.
Bakın bu yazdıklarımın hepsi tecrübe ile sabittir hocam.Ama sırf siz ve aklında soru işareti olan arkadaşlar için de bu deneyi an itibari ile yapıp videoya aldım.Ayni mesafeden 10m ye sıfır ile 50m sıfır olarak iki atış yaptım.Yetmedi bu atışı iki sefer tekrarladım.Sonuc her seferinde aynı çıktı.Benim bir şüphem yoktu ama sizinde tatmin olmanız açısından bu deneyi sizler için tekrarlamış oldum.