Güzel gruplar fakat bu tüfek daha iyilerini yapacaktır.Bu tüfeği 5.5 kalibreylede kullanıyorsunuz sanırım?Aralarındaki fark nasıl?4.5 kalibre tüfekler bana hiç cazip gelmemiştir.Hiç 4.5 kullanmadım fakat çok merak ediyorum .Arazide tatlı sert rüzgarda cok sapma yaparmı grubu çok bozar mı diye?O bakımdan 5.5 olan mod 52 tüfeğime 4.5 namlu almayı ve denemeyi istiyorum.
getboga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
tebrikler.
-
tebrikler kardeş harika çalışma buda benim denemelerim bi sorum olucak mod 99 tüfege de sahipsin sanırım bana stoeger x 20 le arasındaki güç farkını söyleyebilirmisin x20 nin yayını değiştirmeyi düşünüyorum daha güçlü bir yay deniycem uygunsa 99 u takarım belki http://www.youtube.com/watch?v=HKLX04o2bAw
mod99 la ve stoegerle attığım max mesafe 50m yi geçmez.Bu mesafelerde iki tüfekte bariz güçlüler.Bence iki tüfeğinde güçleri birbirine yakın.Aralarında güç olarak büyük farklar yok.
-
süper ya
evde hiç atış yapmadım ama bu tip bir video çekmek için atış yapasım geldi
nasipse bir boş vakitte bu gibi bir video hazırlayacağım 
Evde atış yapmak oldukça eylenceli fakat bir okadarda riskli olduğunuda unutmayın!Ben oldukça fazla güvenlik önlemi alıyorum.Mesela atış yaptığım yüzey yaklasık 1000 adet kartonun ustuşte konularak streçlanmiş hali.
-
pelet rws super point 14.3gr .22 cal
-
Bulusmalara gelmezsen boyle fantazi yaparsin iste

Abi işten güçten gelemiyorum.insallah ilk buluşmada gelmeye çalışıcam.
-
Teşekkürler.
-
Malesef evde bulamayınca bunlarla denedim.Ama iskambil kağıdını denicem!
-
12m mesafe 10x zoom İlk atış doğru yereydi fakat karton esnediği için pelet kartonu kesemedi.İkinci atış daha alta yapıldı ve karton esnemediği için pelet bıcak gibi düz bir hatta kartonu kesti.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Arkadaşlar 12 mesafeden 10x zoomla tek seferde vurduğum parfüm kutusunun kartonuna yaptığım atış.
Benzer atısı aynı mesafeden Diana mod52 tüfeğimlede yaptım videosunu düzenleyince onuda paylaşıcam.Mesafe:12m
Pelet:Rws super point
Atıcı:sinan GetboğaHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
sub x20 nin grupları da yok mudur )
forumda aratırsan x20sup için de grupmanlarım var.Hatta youtube videsunu yükleyim http://www.youtube.com/watch?v=XpcbOAbBIBc&feature=plcp
-
Tahribat videosunu yakında yükleyeceğim.Fakat 50m şişe atışlarım oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim .
-
çok iyi

Teşekkürler.Birde zaman bulabilsemde 30m-50m gibi mesafelere atsam.Açayip içim kaynıyor!12m den öyle çok pratik yaptım ki arkadaşlar.Konsantrasyonum çok iyi durumda artık.Ayrıca bu grubu 4x yaklaştırmayla yaptım.
-
evet gurupmanlar mükemmel. pyramid airde testi vardı 48-52 , testi yapanlar 5 yıldız vermişler adam 10 dakikalık videoda silahı öve öve bitiremedi.
zaten kısa mesafelerde pcp den hiç bir farkı yok. ben 54-56 kullandım . 25 m den tek delik grupmanlar çıkıyordu. aynı mesafede 5 bin tl lik pcp de olsa farketmez.
ben o yüzden hep yaylı tüfekleri tercih ederim ve savunurum. heleki sürekli kısa mesafe çalıştıgım için 20-30 m ler. 50 m ye bile çok nadir çalışırım bana uzak geliyor keyif almıyorum.
bu mesaflerde en kaliteli pcp alsanız ne farkı olucak teferruat ve bayıldıgınız para harici?, güç zaten bu seride gayet yeterli 23-25 fpe. tüp, pompa derdi yok. canınız istediğinde kurun atın, iyi bir pcp setinin 3\1 fiyatına gelir neredeyse.
diana 48-52 serisi gerçekten mükemmel onlardanda mükemmel 54-56 var recoil sistem okadar iyi işliyorki atışlarda yarı tepme falan hikaye neredeyse tepmesiz. kullandıgım AT44 long kadar anca tepiyor desem yeridir.
piyasadaki birkaç marka ve modeli daha deneyim, en sonunda yine dönüp dolaşıp bir 54 alacağım sonunda.+1 Yaylı gibisi yok!

-
güzel demeye bin şahit lazım bu grupman için
neden derseniz mükemmel olmuş pcp değil bu sonuçta çok ama çok başarılı olmuşÇok teşekkürler.Daha küçüklerinide yapıyorum fakat kaydetmek bu gruba nasip oldu.Diana mod52 çok başarılı bir tüfek parasının hakkını veriyor!Şiddetle tavsiye edilir.
-
Hedeflikte yaklasık 1000 kadar 0.1mm kalınlığında karton var.Strec filme sarıldı koli bantıyla sağlamlaştırıldı.10 numara oldu!
-
Malesef yine 12m fakat gruplarım dahada küçülüyor
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Tebrikler halil abi!