getboga adlı kullanıcının mesajları

    Eyvahhh! Iste "havalı bu birsey olmaz" zihniyeti ile insanlara zarar veren bilinçsiz insanların bize ve hobimize verdiği zararlar bunlar.sag olsun devlet baba da bu işi enine boyuna incelemeden birçok saçma sapan düzenleme yapmış.silahi nasıl tasimadan nasil kullanılanicam mesela?? En önemli konu bu.

    Serdar bey biz durusumuzu sergiledik sonrasında kimseye gitmeyin demedik.şahsen benim içim almadı yarısmaya gidip eylenmeyi çünku orada yenildi içildi eylenildi.somaya didip gitmediğimizde sizi hiç ilgilendirmez.hani bir farkındalık yaratılacaktı ya hepbirlikte olup.hani evde yatmaktansa bir olalım diye bir tabir kullanmıstı bir arkadaş.size iki soru milli yas ne demek? yada allah geçinden vesin ama yarısmaya katılan arkadaşlarımdan birinin canı ciğeri madende hayatını kaybetseydi yinede o yarısmaya gidip farkındalık yaratırmıydı??aslıda tartısmamız gerekenler bunlar degil ama serdar beyin mesajına karşılık bunları yazdım.amacım kımseyi kırmak degil.konusmamız gerekenler aslında artunun yazmıs olduklar uzerıne olmalı.yanlıslar varsa elestırılıp duzeltilmeli diye dusunuyorum.

    Teşekkürler Artun.ayni şeyleri düşünüyoruz.artik hep bir adım ileri gidiyorsa bu işler.bu işin klasmanını da ayırmak lazım. Kimsenin alınacağını düşünmüyorum ben.sonucta doğru olanı doğru bir şekilde üslubunu yakışır bir dilde anlatmaya çalışıyoruz.artun yazmış olduğun yazının üslubundaki itinan için ayrıca teşekkür ederim. Lütfen bu yazılanları empati yaparak okuyalım ve eleştirelim.

    Selam herkese elimde diana 10.6 grn 4.5 pelet ler var acaba bu pelet lerin bc değerini bilen varmı?
    Netten bakmama rağmen bulamadım. Bu pelet leri hn yapıyor.misal diana Magnum aslinda hn ftt.peki bu.peletin hn karşılığı nedir??

    Abim ellerine sağlık ama bence de haklı olan Sinan ı kesinlikle dinlemelisin.
    Kendisi hw97 üserinde gerçekten güzel çalışmalar yapmış,bu tecrübeleri örnek alınacak bir kardeşimizdir.


    Teşekkür ederim Togay. Aslında aynı şeylerden bahsetmiş sevgili arkadaşım. Iki alternatif var ya stock yayı yorup ideal hıza çekmek ki 8.44 du 800 fps altında atsın yada uygun bir 12 fpe kit takmak.
    Şuan üzerinde çalıştığım bir bir yay projem var yakinda konuyu açarım

    oncelikle yeni tüfeğiniz hayırlı olsun.yaylı tüfek için cok iyi bir secim yapmıssınz.97k benimde bir süredir severek kullandıgım bir tüfek.tüfeginiz yeniyse yani yayı yorgun degilse suan 8.44 jsb peleti 835 840 fps ile atıs yapmaktadır.bu tufek için bu hız oldukça yuksek bir hız aslında.97k nın en iyi isabet hızı 800fps nin altında hızlardır.yani 8.44 jsb yi 770 ortalamayla atarsa 50m de harika gruplar cıkarır.hız arttıkca peletin donuş yaparken aldıgı yol artar ki buda mesafe uzadıkca isabeti bozar.eger yayınız yorgun değilse size tavsiyem jsb heavy 10.3 4.52 pelet atın.bu peleti 770 fps ile atacaksınız.isabetteki farkı göreceksiniz.



    ted holdover 4.5 hw100 incelemesi 5. dk daki hız farklılıklarıyla olusan pelet hareketlerini izleyebilirsiniz.


    http://www.youtube.com/watch?v=QFou_4VqLBY

    Gerçekten mükemmel bir gündü.tum takım arkadaşlarımla birlikte paylaşım dolu bir gün geçirdim. Herşey bir yana aramızdaki dostluk bambaşka! Herkez birbiriyle n çok şey paylaştı.her açıdan verimli bir gün oldu herkez için. Cem Kürkçü kardeşim en yakın zamanda senide aramızda görelim lütfen
    Herkeze sevgiler saygilar. Bu arada takımda herkezin bir hw97k si oldu galiba :)

    Güle güle kullan metecim.silahin Fac mi 12 fpe mi?chroni ye sokulan hız değerleri neler? Bende bir hw100 4.5 alicam fakat 12 fpe lik versiyon istiyorum.izlenimlerini bizimle paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum.