tmkxxx adlı kullanıcının mesajları

    Güç sınırlaması deniyor sanırım anlam kargaşası çıkmadan doğrusu:belirli bir gücü aşan aletlerin havalıcufcuf deyil havalı silah olarak kabul edilmiş olması dır...Bizde ruhsat alırız bunda sıkıntı yok . Esas sıkıntı bu aletlerin oyuncak sanılması ve sağda solda çoluk çocuğun elinde olması (aynı akülü bisikkletlerdeki gibi ) . Kanunun buraları doğru bence ,zira ben de bu konuda mağdur oluyordum az daha dört tane tiki saçlar jöleli ellerinde bira şişesi (ee noolmuş).birde mod125 sinaypır(öyle okunuyor) ailecek pikniğe gitmiş olmam nedeni ile bu arkadaşlar ile aynı mekanı paylaştık az daha mermiyide paylaşıyorduk namaz kılarken seçde halindeyken kafamın üzerinden geçen iki mermi altında bulundugum ağaca saplandı . Unutmayın hiçbir hobi ve eğlence insan hayatından önemli deyildir.O arkadaşların benden uzaklığı yaklasık olarak 200 m idi , eminim ellerindeki o aletin 200 m de 160 m/sn de kurşun attığını ve 110 m/sn üzerindeki o merminin kafatasını delebileceğini bilmiyorlardır .Umarım ruhsatla beraber temel eğitim de verilir ateşli av tüfek ruhsatı alınıken ki gibi.Hepnize sayılar...

    inan bana o atış mesafeleri gitgide artacak 83 mt 160 m olacak 200 ,250 ,460m keyifte arnı rakamlar gibi artacak kaliteli bir dürbün edinmeni tavsiye ederim mod 125 bendede var havaya şişe atıp kırmak için yapılmış en iyi tüfektir kendisi

    Alakanız için teşekkürler arkadaşlar,resimde görülen yer Isparta ili Eğirdir ilçesinin toraslara yakın bir orman köyü,atış yapılan yer çatı kapısı açık olan ev(annemin evi),inşallah bir gün sizleride misafir etme fırsatım olur,Konya da çalıştığım için fazla gidemiyorum köye.


    Bizde Isparta'dayız Selamlar sanırım hazırlıksız gitmişsiniz bu durumlar için ben taşıma çantasında önceden yazıcıda hazırladığım standart hedef kağıdı taşıyorum. Tavsiye ederim.

    Abiler Bende Zorakili oldum ve memnunumda kronograf la hızını da ölçtüm gayet iyi. Ama açık havada atış yaparken tek pompada PULPB gibi tapa çıkartma sesi gibi bi ses çıkarıyor. Sizinkilerde varmı böyle bir şey ? Paylaşmak isedim deneyimli arkadaşların fikir ve önerilerini bekliyorum.

    konuyu hala takip edenler varsa androit marketden akıllı telefonlar için programlar var Örnek:airgun helper mil calgulator strelok gibi at 44 üzeri gomo ile denemelerim de iyi sonuçlar aldım denebilir.Tavsiye ederim.