Caner Kardeşim,
Ellerine sağlık, AA'la yola devam. 50 metre çalışmalarını da bekliyoruz.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Caner Kardeşim,
Ellerine sağlık, AA'la yola devam. 50 metre çalışmalarını da bekliyoruz.
Teşekkür ederim sayın adyobatik.Kutunun içinden bir adet stoper çıktı şimdi yeni gördüm nereye takılıcağını tam olarak bilmiyorum.Dampa ayak gelene kadar tüfeği dürbünle kullanmayayım diyordum ama stoper le beraber çift ayak kullansam nasıl olur dampa alana kadar?
Tekrar merhaba, eğer dürbünü zayi etmek ve sinirlenmek istiyorsanız çift parça ayağı kullanın. Bence dampa gelene kadar gez - arpacık atışları yapın. Böylece biraz talim yapmış olursunuz.
Merhabalar,
Ben büyük ihtimalle burda olamayacağım ancak Mehmet Abi ve Tuncay Hoca'm mutlaka yardımcı olur. 300 bar basamıyorlar maalesef 230-240 bar oluyor. İdareli kullanmak lazım.
Eline sağlık Ömer Bey Kardeşim,
Güzel olmuş grupların. 18 gr. denemeleri yapacak mısın?
Merhabalar;
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun tüfeğiniz. Tüfeğinizi dürbün ile kullanacaksanız dampa olmadan kullanmayın. Dürbünüz elden çıkabilir. Sportsmatch veya Yatagun dampa kullanabilirsiniz. Ben ilkini kullanıyorum, gayet memnunum. Emniyetli ve isabetli atışlar.
Elinize sağlık güzel gruplar ve güzel çalışma. Hedef kağıtlarında grupmanlara ne zaman başlayacaksınız? O zaman daha da küçülecekler gibi geliyor bana.
Alper ellerine sağlık, çok güzel grupman olmuş. 5'inci delik de orada işte görmüyor musun? ![]()
Merhablar,
Eğer alacaksınız size KESİNLİKLE 1'inci nesili tavsiye ederim. Eski topraktır. İsabet,sağlamlık konusunda iyi bakılmış bir tüfek ise gönlünüz rahat olacaktır. Bendeki Patriot ustaların elinden geçmiş bir tüfek, isabet ve stabilitiesi çok iyi durumda. Hangi yaylı tüfeği alırsanız alın mutlaka dampa alacaksınız, MOD 125 güçlü ve sağlam bir tüfektir. Malatya'da bir arkadaşımızda var, yayını biraz kısalttık bayağı iyi sonuçlar verdi.
2'nci nesilden uzak durmanızı tavsiye ederim, yaşadığımız bir tecrübeyi aktarayım: Bir abimiz sıfır aldı ancak 1 hafta içinde bozuldu ve HATSAN'a yolladı. Daha fazla detay vermeyeyim, yaşadığı sinir kendisine kaldı. 1'inci ve 2'nci nesil arasında terchinizi 1'inci nesilden yana kullanın. Başka tüfek alacaksınız iyi araştırın.
Saygılar
Tuncay Hoca'm;
İnan sizden ayrılacağımı düşünmek beni çok düşündürüyor, zor zamanlardaki buluşmalar, paylaşımlar, omuz omuza verdiğimiz günler... zor Hoca'm zor...
Keyfiniz daim olsun çok güzel buluşma olmuşBu arada CEM ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ! sana nispet yapıyorlar
İsa, en kısa zamanda soracağım onlara bunun hesabını. İşin şakası bir yana, bizim amacımız Malatya'da bu hobiyi geliştirmek, Malatya Team'e elal olsun beya.
Tuncay Hoca'm, Mehmet Abi'm, Gökhan kardeşim, Regaip, Volkan hepsi benim için çok kıymetli insanlar. Şurda 26 Haziran'dan sonra Ankara'dayım. Çok özleyeceğim kesin, Ankara'da yeni dostlar tanımak da çok harika olacak.
Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. ![]()
09:38:Az önce telefonla bağlandım, menemen yiyorlarmış. Ağlamak istiyorum...
Tuncay Hoca'm, Mehmet Abi;
Kolay gelsin, iyi buluşmalar size. Resim isterük ona göre. ![]()
A Takımı'nın yarışmaya katılacak üyelerine başarılar diliyorum, gönlümüz sizinle olacak, haydi bakalım bileğinize kuvvet. Malum sebeplerden dolayı gelemeyeceğim, Malatya'dan organizasyona ufak bir katkımız olabilir. Saygılar ![]()
Çok güzel bir gün ve harika bir buluşma olmuş. Resimler için çok teşekkürler. Mangal da harika görünüyor. Ağzımın suları akmadı dersem yalan olur. Eferler'e selamlar. ![]()
Bu işin böyle sonuçlanması çok hoşuma gitti. İlgili ve alakalı servis olması Diana'yı cazip kıldı benim gözümde şimdi. Atışlara devam, kolay gelsin.
Ümit Kardeşim;
Ellerine sağlık, yaylı ile atışın tadı bir başkadır her zaman.
Gerçekten güzel bir buluşma olmuş çok beğendim. SaygılarAnkara Team i bilmem ama A Takımı seni bekliyor Cem abi... Saygılar
Sağol Mehmet, Cuma günü saat 9'da belli olur sanırım. Nasipse 20 Mayıs'ta Ankara'dayım.
A Takımı
için MAZBATAYI kimden alacağız?
Ankara Teamın kapıları size sonuna kadar açık komutanım, bekliyoruz sabırsızlıkla
Bu Cuma 11 Mayıs tayinler açıklanacak,bakalım ne olacak? Eğer gidersem buradaki dostları çok özleyeceğim, İnşallah Ankara olursa yeni dostlar tanıyacağım. Bu hobinin tadı da burda değil mi? Her zaman dediğim gibi Oh Yeahhhh
![]()
Arkadaşlar, toplantıyla ilgili almış olduğumuz kararları 1-2 günlük özel işlerim nedeniyle yazamadım kusura bakmayın. Bu akşam ayrıntılı bir yazı yazacağım yeni bir başlık açarak bilginize. Saygılar
Mehmet sağolasın. Heyecanla beklemedeyim. ![]()