skywagon adlı kullanıcının mesajları

    Mehmet Abi'm, Tuncay Hoca'm;


    Kusura bakmayın vazifeden dolayı yine yokum. AirArms pelletleriniz arabanın arkasında duruyor eğer ihtiyaç var ise bir yolunu bulup onları size teslim ettireyim isterseniz. Bana bilgi verirseniz sevinirim. Şu buluşmaları çok özledim ben. İsabetli atışlar.

    Abilerim ve arkadaşlar;


    Kullanmadığımız pellet kutuları ile neler yapıyoruz? Ben EdgunUSA'den esinlenerek sprey boya ile boyadım ve ortalarına da bir siyah nokta yapıştırdım. İlk fırsatta nalburdan 15 cm'lik çivi alarak epoksi ile sabitleyeceğim. Bittiğinde resimleyerek foruma sunacağım. 250'lik kutuları 50 metreye kadar, 500'lükleri de 100 metreye kadar kullanmayı düşünüyorum.


    Saygılarımla.

    Kardeşim, ne yaparsan yap ÖNCE EMNİYET. Lütfen her zaman silahına dolu muamelesi yap. Daha önce yaylı silahla parmaklarını kıran bir hobidaşımız olmuştu. Bunu tekrar hatırlatmak isterim.

    Kardeşim ne demek, hobidaşlarımıza yardım bizim için zevktir. HATSAN'la ilgili yorum yapmıyorum, benden çok daha tecrübeliler konuyu okuyunca yorum yazacaklardır. Yine geçmiş olsun. Ben de arkadaşıma air bir adet MOD 125'i yeni aldığında tamire yollamıştım ordan tecrübeliyim.


    Sağlıcakla kal.

    Merhabalar;


    Öncelikle geçmiş olsun. Böyle bir problem yaşamanıza üzüldüm. ARAS Kargo ile anlaşmaları var. Kargoya gidip HATSAN'a göndereceğim derseniz indirim yaparlar, HATSAN da size aynı firma ile yolluyor. Malatya'dan git-gel toplam 13 TL tutmuştu.

    Abilerim ve arkadaşlar,


    Çok teşekkürler mesajlarınız için. Öncelikle Airgun44 Malatya Takımının kapısı herkese sonuna kadar açık,herkesi bekleriz. Ben de bu birkaç haftadır gergin bir mesai geçiriyorum. Atış, bu ve diğer forum beni çok mutlu ediyor. Fırsat buldukça poligona gidiyor ve en güzel şartlarda denemeleri yapıyorum, artık bu son 10 metre çalışması oldu. Yakında 50 metre grupmanları ve diğer çalışmalar da gelecek. Herkese güzel ve bol atışlı bir gün dilerim.

    Murat Bey;


    Çok teşekkür ederim değerli bilgiler için. Sitedeki resimleri tek tek inceledim. Pellet seçimimde doğrudan etkisi olacak bilgiler bunlar. Çok sağolun, size daha soracaklarım olacak ancak ÖM atamıyorum size bilginze sunarım.


    Saygılarımla

    Bugün öğleden sonra biraz zaman bulup birliğimdeki poligona gittim. Yeni aldığım 1'inci nesil Webley Patriot ile 6 farklı pelletin denemesini yaptım. Bütün atışlar 10 metre, atış yastığı desteği ile yapılmıştır. Sıfırlama Gamo Pro Hunter 15,43 ile yapılmıştır.

    1. Hatsan-JSB 13.43 gr. çapaksız, üretimi güzel. Daha önceden Webley Raider ile en sevdiğim pellet idi. :love: :love: Webley Patriot ile denemek istedim. Pro Hunter'dan hafif olmasına rağmen grubun merkezin altında çıkması beni şaşırttı. 5 atış


    [Resim Engellendi: http://d1203.hizliresim.com/v/9/3cmsf.jpg]



    2. Daha sonra sıfırlamada hata mı var diye Gamo Pro Hunter 15,43 ile atış yaptım. Pro Hunter fiyatına göre isabetlilik olarak Webley Patriot'ta devamlı kullanacağım pellet gibi duruyor. Çapaksız ve çizgisiz, narin değil etekleri kolay ezilmiyor. ancak Hatsan-JSB 13,43 kadar kaliteli değil. Sıfırlama biraz rüzgarlı bir havada yapılmıştı. Bu atıştan sonra düzeltildi. 5 atış




    [Resim Engellendi: http://d1203.hizliresim.com/v/9/3cmtb.jpg]



    3. Gamo ile devam etmek istedim. Bir daha almayacağıma söz verdiğim Gamo Pro Match pellete geçtim. Çapaklı ve çizgili olmasına rağmen son atış hariç güzel bir grup çıktı. Kısa mesafede grupman için kullanılabilir. 5 atış




    [Resim Engellendi: http://d1203.hizliresim.com/v/9/3cmtv.jpg]



    4. Elimde bulunan Kro-Osman Hollow Pointlerin Webley Patriot ile arkadaşlığını 10 atış ile denemek istedim. Çapaksız ve üretimi güzel olan bu pelletler grupman konusunda beni yine hüsrana uğrattı. Ancak 40-50 metreye kadar tahribat atışlarında tekrar denemek üzere kutusuna kaldırdım.


    [Resim Engellendi: http://d1203.hizliresim.com/v/9/3cmsv.jpg]



    5. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bana her zaman hilkat garibesi gibi gelen Gamo Rocket 14,50 gr. pelletleri de bugün atış listemdeydi. Ben nedense bu pelletleri bir türlü sevemedim. 5 atış




    [Resim Engellendi: http://d1203.hizliresim.com/v/9/3cmvl.jpg]


    6. Poligondan ayrılmadan önce, yaylı tüfeğim omzuma verdiği haz ve kolumdaki tuhaf yorgunluk ile malzemeleri toplamadan H&N Barracuda ile de 5 atış yapmak istedim. Kalitesiyle ilgili yorum yapmak bana düşmez zaten. 8o


    [Resim Engellendi: http://d1203.hizliresim.com/v/9/3cmwp.jpg]


    Bu atışları yapmadan önce Evanix S10 ile 50 atış yaptım. PCP'den sonra yaylı garip geliyor ama Webley Patriot'u aldığıma çok mutlu oldum. Benden önce bu tüfeğe çok iyi bakan Murat Bey,Serdar Bey ve Sencer Beye teşekkürü borç bilirim. Sanırım yaylıları seviyorum. :love: :love:

    Mehmet Abi;


    Aslına bakarsan bugün aklım hep sizdeydi. Kronoydu sehpaydı derken keyifli bir buluşma çıkmış ortaya. Bir dahaki buluşmayı kaçırmaya niyetim yok kesinlikle ama Perşembe günü olmasın lütfen. 8o

    Erdinç Astsubayım, Tuncay Hocam, Mehmet kardeşim;


    Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Fırsat buldukça 50 ve 100 metre grupmanlarına da çalışacağım. Tahribat vesaire ne varsa çalışacağım.


    Saygılarımla

    Yeni aldığım Evanix S10'a Hawke dürbünümü taktım ve 10 metreden sıfırlama atışları yapmak istedim. 200 bardan 100 bara 5 şarjör atış yaptım. JSB 16 gr pelletlerin istikrarı beni çok mutlu etti. Genelde 10 metreden PCP grupmanı olmaz ancak ben yine de silah ve pelletle ilgili fikir vermesi için resimleri eklemek istiyorum. Atışların tamamı ayakta destekli yapılmıştır.


    [Resim Engellendi: http://d1203.hizliresim.com/v/7/39y4w.jpg]


    [Resim Engellendi: http://d1203.hizliresim.com/v/7/39y5m.jpg]


    [Resim Engellendi: http://d1203.hizliresim.com/v/7/39y6k.jpg]