skywagon adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba,


    Geçmiş olsun, öncelikle forumdaki arkadaşların dedikleri gibi en güzeli siz onu paketleyip servisine yollayın. Madem garantide ve HATSAN adı altında, onlar gerekeni yapacaktır. Böyle güçlü bir tüfeğe de dürbün alırsanız, uzak mesafede atışların zevkine varırsınız. Emniyetli ve isabetli atışlar.

    Yani sitem etmek istedim, fazla bir sivri dil kullanmisim istemeden, hani sitemim kendim icinde degil yeni arkadaslar icin bir kisi 3 yorum alirken baska bir kisi abi soylesin, boylesin diyerek sisiriliyor 5 sayfa yorum aliyor, olayin ozu budur


    Dilim kemiği yok biliyorsunuz, buraya kim bir paylaşım koyarsa yorum yapılır, A Şahsına da, B Şahsına da yorum yapıyorum. Yeni arkadaşlar başımızın tacıdır, hobinin dinamiği amatör ruha sahiptir. Ancak tecrübelilere de yorum yapılıyor. Kimse kimsenin şakşakçısı olmaz bu durumda. Kendilerinden birşeyler öğrendiğim insanlara her zaman müteşekkirim. Bu benim şakşakçı ve yalaka olduğum anlamına da gelmez. Usta - çırak ilişkisi gibi.


    Neyse, arkadaşımızın paylaşımı da dağılmasın. Kendisinden özür dilerim.

    Yorum almaz tabiki, forum icinde kendi capinda sozde birkac atici ustadi, ve onlarin birkac saksakcisi disinda pek yorum alamazsin, siz kimsinizki birde tufek hw50 yorum alacaksiniz. Ulkemize yeni giren malum sitenin sattigi birkac modelden olsaydi o bicim yorum alirdiniz zaten son gunlerde foruma baktigimda direk reklamlari goruyorum.
    Simdi kesin uzerine alinan birkac kisi cikisir yine bana, yarasi olan gocunsun


    Sevgili Avcı10 Kardeşim;


    Burası özgür bir ortam bunda hemfikiriz ancak özgür bir ortam olması her önüne gelenin, arzu edeceği şeyleri söyleyeceği şeyleri anlamına gelmez. Siz yaylı tüfekler konusunda bir üstat olabilirsiniz, üstatlığınıza hürmet etsem de, ki yaşın bu konuda önemi yoktur benim için, hobim için bilgiye açım, nerde olsa bir üstadın kapısını çalarım. Ancak üslubunuz konusunda bir üstat olmaktan fersah fersah uzaklaşıyorsunuz. Ben hiçbir şeyde üstat değilim, hatta zurnanın son deliği de değilim, üstüme de alınmıyorum. Sadece sizden yaşça büyüğüm ve üslubunuzun bazen çok ama çok kırıcı olduğunu, şahsen benim de bu forumda görmek istemeyen bir tarzda olduğunu size belirtmek isterim. Gençsiniz, bilgilisiniz ancak kelimeleri lütfen daha dikkatli seçin, insanları incitmeyin. Bir abi tavsiyesi olarak alırsanız ne mutlu bana, yok almazsanız da , canınız sağolsun.

    Siz ne yapın ne edin, işin içinde namlu,dipçik,kabze, kurma kolu vesaire olan bir şey varsa, her zaman en emniyetli şekilde davranın. Askeri Okulda arkadaşım M1 tüfeğine parmağını kaptırmıştı, inanın tedbir almak en iyisidir. ÖNCE EMNİYET !!!!


    Cem abi guldum cokk fenaa :) tekrar hatirladim :) telepati kurdugum mod 99 nasil atis yapiyormus anladik :)
    Oglen tekrar atis yaptim 100 tane kadar verdigin ekstra teknikler cok ise yaradi cok tesekkurler cem abi.90 metre grupman denedim. Senin agactan destek alman gibi ayakta atis yaptim. 15 cm grupman oldu gez arpacikla yani ... Artik durbun gelsin ve 90 metredn adam gibi grup yapmak istiyorum .kirmizi balonu sisirdim ve 90 meteeye koydun video cekiyodum 13. Saniyede kamera devrilmis ruzgardan delirdim ya :) 4. Vurusta patlamisti balon ve 3 atis yanyanaydi balonu vuranda tam balonun gobegindeydi. Ahh icim aciyo hala


    Kardeşim, sürekli çalışma şart. Senin tüfeğe bir de dürbün geldi mi, çok daha güzel işler çıkacağına eminim. Bu arada görüntü aparatlarını her zaman sağlama almak gerek, "kaçan balık büyük olur" demiş atalarımız. Bu arada şu çektiğin resimde, çaykur kutusu ile beraber benim mabadı da çekmişsin, hobi alemine hoş olmayan görüntüler sunduk be kardeşim. 8o 8o
    [Resim Engellendi: http://farm3.staticflickr.com/2852/10641290324_52da99aab3.jpg]


    "Yaylı tüfeklerde tetik nekadar kaliteli olursa olsun hassas ayar yapmak dogru değil heleki güçlü yaylılarda tetbiri elden bırakmamak lazım atş sırasında oluşan sarsıntıdan tetik ayarı zamanlada bozuluyor benim kullandıgım 460 oluşan sarsıntıdan tetik hassasiyeti değişiyordu mesela fakat sertleşiyordu ucuz yaylılarda durum tam tersi olabilirdikkat etmek lazım ."


    Tetik ile ilgili öneriler için teşekkürler. Emniyet çok önemli dediğiniz gibi. Sizin yaylıda çok deneyimli olduğunuzu biliyorum. Askeri atış geleneğinden geldiğim için hassas tetikleri sevemedim bir türlü. En sevdiğim: atıcıyı yormayacak güzel bir istinat ve limon gibi sıkılan tetik. Fakat yine de belirtmek isterim bu tüfengin tetiği beni çok şaşırttı.

    Erhan abi, çok teşekkürler. Seninle tanışacağım günü bekliyorum 4 gözle.





    "460 gez atışları çok güzeldir ben kullandıgım yaylılarda ençok gez atışlarında 460 ı sevmişdim fakat metehan at44 dün tetigi 10 kat daha ser oldugunu katılmıyorum şuan kullandıgım at44 ün quatro çok hassas ayarlamak mümkün sanırım senin kulandıgın at44 quatro olmayan modeldi :)"



    Bugün Metehan'ın MOD99 Quatro tetik tertibatına sahipti. Ona güzel bir ayar yaptı, tüfek düşünce gücü ile atmaya başladı. 8o

    Metehan;


    Sabahın köründe buluştuk ama çok güzel oldu. Temiz hava, bol gıda ve bol atışlı bir pazar sabahı. Resimler için çok teşekkürler, ellerine sağlık.


    Hayırlı olsun güzel bir yaylı. Sonuçta bu yaylı av amaçlı kullanılıyor ve bu açıdan bakarsak grupmanları çok iyi.


    Çok teşekkürler.


    Cem bey gulele kuklanin silahinizi.halil abi ile yaylilari alip atisa gidiyoruz.bir canta ve birkutu pelet :) bulusmalarimiza sizide bekleriz.


    Çok teşekkürler, İnşallah tez vakitte İzmir'de bir buluşma yapıp detaylı bir çalışma yaparız.



    Mehmet Ağabey;


    Ben de Malatya'yı, Seni ve Hocamı çok özledim. Daha çok buluşmalar bizleri bekliyor, en kısa zamanda görüşürüz inşallah.


    Murat ağabey;


    Ben rekord tetiği bilmem, senin tüfengin bir başka, onu bilirim, nazar değmesin tüt tüt Maşallah.