Çok güzel resimler, çok güzel buluşma, A Takımı elal olsun beya. Gökyüzünde atış hayalleri kuruyorum habire . Sizleri özledim.
skywagon tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet Ankara'ya geldim ancak uçuşlar çok yoğun bu aralar. En kısa zamanda sizlerle görüşmek istiyorum. Sağlıcakla kalın A kalite A Takımı.

-
Şu 4 ayda neler kaçırdık kardeşim A Takımı'na hasret kaldık. İnşallah tez vakitte hasret gideririz artık.
-
Çok güzel bir yaylıya sahip olmuşsunuz, emniyetli ve isabetli atışlar dilerim.
-
Vay be, çok güzel olmuş Emre Bey. Ellerinize sağlık.
-
Mekan ne kadar güzel olmuş öyle Osman abi, katılımcılara imrenmemek elde değil. Güzel bir akşam geçirmenizi diliyorum.
-
Togay Kardeşim;
Hayırlı olsun, seni uğurlamaya gelmeyi çok isterdim. Antalya'da eğitime başladım. Sayılı gün çabucak geçermiş kardeşim. İnşallah tekrar görüşürüz.
-
Vay be, çok güzel resimler. Ellerinize sağlık. Özendim valla size.
-
Ellerine sağlık Erdem Abi, çok güzel olmuş.
-
Erdem Abi, mesajını aldım. Burda sabahları erken kalkıp deniz kenarında spor yapıp buluşmaları anıyorum. Bak söz veriyorum, bu eğitimim bitsin bir tepsi börek getireceğim sana.

-
Ömer ellerine sağlık, güzel grupman olmuş. Tüfeği satma kardeşim, arkandan ağlar sonra. Kıyma o güzele.

-
Cem, ellerine sağlık. Önemli olan sevdiğinden vazgeçmemektir yiğidim.

-
Yasin, ellerine sağlık. Bizim takım sniper yetiştirme kurslarını yakında açar.

-
-
Ellerine sağlık Levent, güzel olmuş. Vurmuşsunuz uşağı...

-
Çok güzel grupmanlar bunlar, ellerinize sağlık.
-
Ellerinize sağlık, çok güzel bir gün ve mükemmel grupmanlar olmuş. Özledim sizi yahu. Levent bu hafta attraksiyonlu klip çektiniz mi ?

-
İyi buluşmalar diliyorum A-Takımı'na.

-
Metehan,
Ellerine sağlık, çok güzel resimler. Bursa'ya gelince beraber gidelim.
-
İşte parlak fikir diye ben buna derim. Videoyu görmek isterük.